Manas Geo
Ističe se
- Poruka
- 2.461
Ovde u Makedonija treslo je jako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel ima štete?bio je 4.6-4.9 što i nije tako malo
Joj, da, i sinoć, kao na sred okeana, uuuužaaas.Овде у Београду јак ветар, хладан, бррр ...![]()
bio je 4.6-4.9 što i nije tako malo
Kod mene se nije osetilo.kako izgleda,jer ima povredjenih i stete?ljudi kako je bilo kod vas , neko info
da li ste svi ok
nema , a treslo je horizontalno , bila škripa stolarije i neki podmukli zvukJel ima štete?
Blokaderu da ne poželiš da izadje zbog tamo neke buduće države....Овде у Београду јак ветар, хладан, бррр ...![]()
Sinoć nisam spavao tek pred zoru
A sad mi se ni ne spava, onako iz inata
Meni i dalje nije jadno, a umesto kladže odoh u tehničku prodavnicu po samsung Galaxy Buds3 Pro, kako to Čelzi izvrnuo rezultat? Zamisli da sam igrao kec i 0-2 pa sad ne bih imao sluške...Релаксирај се са неком другом темом, немој само политика.
Ево ја се убацих у размишљање о истинитости Аполо слетања на Месец.
Da je epicentar bio u Prištini pa makar i da je bio 9 po Rihteru…4,8 po Rihteru ili 5..
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/snazan-zemljotres-pogodio-kosovo-osetio-se-cak-do-beograda/4mrqjr0
U Blicu ne pišu o materijalnoj šteti i o tome da li ima povređenih.
Zbunjuje me jedino da li je u Leskovcu bio novi zemljotres ili je bio samo jedan, ovaj od 4, 8, 4,9...
Nadam se da nema povređenih.
Osetio se i u Beogradu, ali ja sam u prizemlju tako da nisam ništa osetila..
ma ovo i ljuljalo i žuljalo Bogami , i nije baš prijaloBolje da ljulja nego da žulja...![]()
![]()

Mario bre tebi izgleda potrebni 10 stepeni da bi nešto osetioNišta nisam osetio a inače uvek osetim mora da sam hodao po stanu. Ni žena ništa
5 r nije ništa možda neka napuštena ruina padne.