Dobro je sto "vi" ne odlucujete ni o cemu Odlucujem ja o kojecemu.
Rayela Legenda Poruka 71.819 05.09.2020. u 14:42 - Zemlje u kojima nije obavezna vakcinacija #51 Peconi123: Dobro je sto "vi" ne odlucujete ni o cemu Kliknite za proširenje... Odlucujem ja o kojecemu.
Peconi123: Dobro je sto "vi" ne odlucujete ni o cemu Kliknite za proširenje... Odlucujem ja o kojecemu.
King of the Jungle Buduća legenda Poruka 34.016 05.09.2020. u 14:43 - Zemlje u kojima nije obavezna vakcinacija #52 Dobro je nema potrebe za svađu.
V Vladimir983 Primećen član Poruka 974 21.11.2020. u 02:56 - Zemlje u kojima nije obavezna vakcinacija #53 difrent from others...: svako mora na pelc ko je na drzavnoj sisi. policija,prosveta,zdravstvo i tim redosledom ako ne primis vakcinu postajes potencijalna opasnost pa je tu lako da ti se "prekrse prava" in no time Kliknite za proširenje... Najveća opasnost za državu su loši političari. Oni su nas ubili više od bilo kog virusa.
difrent from others...: svako mora na pelc ko je na drzavnoj sisi. policija,prosveta,zdravstvo i tim redosledom ako ne primis vakcinu postajes potencijalna opasnost pa je tu lako da ti se "prekrse prava" in no time Kliknite za proširenje... Najveća opasnost za državu su loši političari. Oni su nas ubili više od bilo kog virusa.