- Poruka
- 193
pitam se šta je autor teme hteo reći sa onom kartom ' ne- obavezne vakcinacije' ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
citao sam juce, neka zena je pricala da je pitala doktora u Austriji da li da vakcinise dete i on joj je rekao da on njegovo ne vakcinise i onda nije ni ona svoje a upisala ga je u vrtic najnormalnijeU tim zapadnim zemljama naravno da moras da prilozis papir da si vakcinisao dete da bi se upisalo u vrtic, skolu... Ako to ne uradis moraju to da prijave socijalnoj sluzbi, koja ce ti se nakaciti na grbacu... Ako je to izbor i ako to znaci da mogu da nevakcinisu onda stvarno mogu...
Ako je to zaista istina to bi se moglo podvesti pod redak ili izdvojen slucaj koji moze postojati i u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji...citao sam juce, neka zena je pricala da je pitala doktora u Austriji da li da vakcinise dete i on joj je rekao da on njegovo ne vakcinise i onda nije ni ona svoje a upisala ga je u vrtic najnormalnije
Pa ne znam da li je izdvojen slucaj nemam nacina da proverim to, a kod nas je obavezna kod njih nije pa se onda mozda i razlikuje nesto po tom pitanjuAko je to zaista istina to bi se moglo podvesti pod redak ili izdvojen slucaj koji moze postojati i u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji...
Ja znam da traze papir da je dete vakcinisano i nema razloga da verujem da je vakcina neobavezna, tj. da je totalno suprotno nego kod nas...
Pa već su glasali a predstavljaju teret budžetu , za sledeće glasanje doći će nova generacija starih. Ovi što sad preteknu dovoljno su dementni da glasaju za istog još ako im Krkobabić opet pokloni proteze nema šanse da gasaju za bilo koje druge.pitaću opet:
zašto stari ljudi nisu u trenutnom fokusu da se zaštite od korone kao što je bilo u udarnom terminu pošasti ?
zašto su sada prioritet mladi a stari su 'zaboravljeni' u medijima ?
Pominju se stariji još kako, predviđeno je da budu među prvima vakcinisani.zašto se stari ljudi više i ne pominju kao rizična grupa nego je akcenat bačen na mlade ?
zimska korona je za stare, letnja za mlade ?...u čemu je stvar ?
Ne znam kakvi su logori u pitanju, ali po njima je Nemačka najpoznatija. U Srbiji vakcinacija nije obavezna za sve, nego će po najavama biti samo za određene kategorije koje sve zajedno čine značajnu manjinu u ukupnom stanovništvu.
Svaki put kad neko spomene pse lutalice pored svih ozbiljnih problema meni se zeludac prevrne, gde li ste vi izgubili ljudskost i razum kad su vam na prvom mestu psiKolega @krinka, je izneo zanimljivu ideju da vakcinacija i ne bude obavezna, da se dakle vakciniše ko želi a ovi koji se ne vakcinišu neka se suoče sa prirodnom selekcijom. Mislim i da je poštovana gospođa @Rayela imala razmišljanja u tom smeru. Podržavam ovu razumnu ideju a jedino što ne želim je da se od mog poreza, koji redovno plaćam, leče oboleli od Covid-a a svojom voljom nevakcinisani. Te pare utrošiti na humanije akcije. Recimo kvalitetnija ishrana unesrećenih pasa lutalica u velikim gradovima...
Ako je to uopste tacno vakcinacija im je obavezna tek od sad, nauci da citas
Nauči ti da čitaš, Italija je to uradila 2017, a Nemačka najavljuje od 2016 i uvela je pre nego što ste je okačili. Dakle vi ste okačili sliku koja je u trenutku kačenja netačna, dakle lažete, nesumnjivo. A to su prve dve zemlje koje su navedene. Ili ćeš da pokušaš da nas ubediš da niste znali?Ako je to uopste tacno vakcinacija im je obavezna tek od sad, nauci da citas
A law requiring mandatory measles vaccinations came into force on Sunday in GermanyNauči ti da čitaš, Italija je to uradila 2017, a Nemačka najavljuje od 2016 i uvela je pre nego što ste je okačili. Dakle vi ste okačili sliku koja je u trenutku kačenja netačna, dakle lažete, nesumnjivo. A to su prve dve zemlje koje su navedene. Ili ćeš da pokušaš da nas ubediš da niste znali?
Svakome je njegova muka najveca, meni su stvarno psi lutalice veliki problem, da li se i kako tebi zeludacSvaki put kad neko spomene pse lutalice pored svih ozbiljnih problema meni se zeludac prevrne, gde li ste vi izgubili ljudskost i razum kad su vam na prvom mestu psi
I vakcinacija ce biti obavezna
Gladna deca sirom sveta, drzavi u kojoj zivis se otima teritorija, standard nikakav, gomila prosjaka a mi cemo da se borimo za keroveSvakome je njegova muka najveca, meni su stvarno psi lutalice veliki problem, da li se i kako tebi zeludac
prverce, mene bas briga.
Gladna deca sirom sveta, drzavi u kojoj zivis se otima teritorija, standard nikakav, gomila prosjaka a mi cemo da se borimo za kerove
Mene bi bar bilo sramota da objavim ovo sto si ti napisala, ako nista drugoTvoja deca gladna? Borim se uvek za ziva bica ( to su uvek zivorinje), paz da necu da se borim za tvoje neke prosjake i
teritorije koje smatras svojim, a sto jedno s drugim i nema nikakve veze.
Mene bi bar bilo sramota da objavim ovo sto si ti napisala, ako nista drugo
Dobro je sto "vi" ne odlucujete ni o cemuVerujem, ali je kod mene situacija dijametralno suprotna. Ja uvek zagovaram zastitu zivotinja jer zivotinje
nemaju lobi ni u politici, ni u ekonomiji, prepustene su nama koji imamo empatiju za ziva bica.