skura58
Stara legenda
- Poruka
- 99.748
Penzioneri(i hronični bolesnici) su rizična grupe kod kojih virus može da izazove ozbiljne komplikacije.po čemu su baš oni naznačeni za obaveznu vakcinaciju ?
Verujem da će vakcinacijom zapravo biti obuhvaćen mnogo širi krug ljudi od onih koji su pomenuti u najavama, pa naravno i ti koje si pomenuo, kao i mnogi drugi.
pa ne razumesSiguran sam da je u pitanju neka laz... Koja ce naravno proci, a niko se nece pitati o moralnoj odgovornosti onog ko ju je smislio... Prvo Srbija se nije odredila prema vakcini koja ne postoji, kao ni drugi... To znam... Ne zna se da li ce je biti, koje ce je grupe primati, kada, na godinu, dve itd... A vec postoje ove anticivilizacijske spekulacije ljudi koji izricito proizvode mrznju prema svetu... I iako nemaju moc nekih mocnika koje su umislili, oni ne znaju da imaju podjednaku mogucnost da proizvode zlo i da budu gresni kao i Carevi.. Misle ako su nebitni da su toga oslobodjeni, ali nisu... Laz zarad mrznje je laz, da li od cara ili od klosara...Pred Bogom, jednako...
Ja ne znam sta je s vama vakserima al evo pisacu svakome pojedinacno ako trebaNe znam kakvi su logori u pitanju, ali po njima je Nemačka najpoznatija. U Srbiji vakcinacija nije obavezna za sve, nego će po najavama biti samo za određene kategorije koje sve zajedno čine značajnu manjinu u ukupnom stanovništvu.
svako mora na pelc ko je na drzavnoj sisi. policija,prosveta,zdravstvo i tim redosledomNe znam kakvi su logori u pitanju, ali po njima je Nemačka najpoznatija. U Srbiji vakcinacija nije obavezna za sve, nego će po najavama biti samo za određene kategorije koje sve zajedno čine značajnu manjinu u ukupnom stanovništvu.