Zemlje u kojima nije obavezna vakcinacija

skura58

Stara legenda
Poruka
99.748
Obavezna vakcinacija.jpg

kiriku1

Poznat
Poruka
9.259
Siguran sam da je u pitanju neka laz... Koja ce naravno proci, a niko se nece pitati o moralnoj odgovornosti onog ko ju je smislio... Prvo Srbija se nije odredila prema vakcini koja ne postoji, kao ni drugi... To znam... Ne zna se da li ce je biti, koje ce je grupe primati, kada, na godinu, dve itd... A vec postoje ove anticivilizacijske spekulacije ljudi koji izricito proizvode mrznju prema svetu... I iako nemaju moc nekih mocnika koje su umislili, oni ne znaju da imaju podjednaku mogucnost da proizvode zlo i da budu gresni kao i Carevi.. Misle ako su nebitni da su toga oslobodjeni, ali nisu... Laz zarad mrznje je laz, da li od cara ili od klosara...Pred Bogom, jednako...

Poslednja izmena:

Loki

Iskusan
Poruka
5.529
po čemu su baš oni naznačeni za obaveznu vakcinaciju ?
Penzioneri(i hronični bolesnici) su rizična grupe kod kojih virus može da izazove ozbiljne komplikacije.
Medicinski radni imaju kontakt sa svakojakim pacijentima i ako ih jedan pacijent zarazi mogu da ga prenesu gomili drugih pacijenata(od kojih su mnogi i iz rizičnih grupa koje mogu da imaju ozboljne komplikacije) pre nego što uopšte i provale da su zaraženi.
A škorska deca...pa,znaš ono sa vaškama u osnovnim školama? Jedno dete ih negde pokupi i tako dođe u školu i za nedelju dana ih svi imaju...epa ista je priča i sa bilo kojim virusom.Deca malo teže shvataju ceo taj koncept disktance i svega toga.

gost 386492

Poznat
Poruka
8.208
Siguran sam da je u pitanju neka laz... Koja ce naravno proci, a niko se nece pitati o moralnoj odgovornosti onog ko ju je smislio... Prvo Srbija se nije odredila prema vakcini koja ne postoji, kao ni drugi... To znam... Ne zna se da li ce je biti, koje ce je grupe primati, kada, na godinu, dve itd... A vec postoje ove anticivilizacijske spekulacije ljudi koji izricito proizvode mrznju prema svetu... I iako nemaju moc nekih mocnika koje su umislili, oni ne znaju da imaju podjednaku mogucnost da proizvode zlo i da budu gresni kao i Carevi.. Misle ako su nebitni da su toga oslobodjeni, ali nisu... Laz zarad mrznje je laz, da li od cara ili od klosara...Pred Bogom, jednako...
pa ne razumes
ovde se ne prica o vakcini protiv korone nego o vakcinama koje se redovno primaju protiv decje paralize, MMR, hepatitisa itd o svim tim vakcinama sami gradjani odlucuju da li hoce te vakcine ili ne, a u Srbiji i ostatku istocnog bloka te niko nista ne pita

gost 386492

Poznat
Poruka
8.208
Ne znam kakvi su logori u pitanju, ali po njima je Nemačka najpoznatija. U Srbiji vakcinacija nije obavezna za sve, nego će po najavama biti samo za određene kategorije koje sve zajedno čine značajnu manjinu u ukupnom stanovništvu.
Ja ne znam sta je s vama vakserima al evo pisacu svakome pojedinacno ako treba
Slika ne govori o tome gde je obavezna vakcinacija protiv korone, jer ta vakcina jos nije pocela da se masovno koristi, slika govori o tome gde je obavezna a gde neobavezna vakcinacija za sve druge vakcine koje dete prima na rodjenju pa posle par godina pa u skoli itd kad se vec primaju ne znam

difrent from others...

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.957
Ne znam kakvi su logori u pitanju, ali po njima je Nemačka najpoznatija. U Srbiji vakcinacija nije obavezna za sve, nego će po najavama biti samo za određene kategorije koje sve zajedno čine značajnu manjinu u ukupnom stanovništvu.
svako mora na pelc ko je na drzavnoj sisi. policija,prosveta,zdravstvo i tim redosledom :kafa:

ako ne primis vakcinu postajes potencijalna opasnost pa je tu lako da ti se "prekrse prava" in no time :per:

kiriku1

Poznat
Poruka
9.259
Nije ti to nista tacno.... U svim tim zapadnoevropskim zemljama neka vakcina je obavezna, a neka nija pa je sastavljac ovog zakljucka svaku zemlju koja ima neke neobavezne vakcine stavio defakto kao zemlju u kojoj je vakcinacija neobavezne, a za ove druge zemlje obrnuto i napravio takav spisak...Klasicna krupna prevara uz pomoc sitnih promena...