- Poruka
- 14.992
Vestacka inteligencija je nacrtala specificnu lepotu devojaka razlicitih zemalja...
Uzivajmo...

Uzivajmo...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da iste su...isti oblik ociju i usta...i djeluju vjestacki.Vidi se da bira vjestacka intelgencija.A ima i promasaja po drzavama...Sve su iste, manje ili više šminke, svetlije ili tamnije nijanse, ali su isti tip ženske lepote, isti izraz lica, isti pogled. Dosadno. Ogledala sam samo trećinu.
Pa i sad su ove koje se operisu skoro sve iste.Da iste su...isti oblik ociju i usta...i djeluju vjestacki.Vidi se da bira vjestacka intelgencija.A ima i promasaja po drzavama...
Ставили Шпањолке а наше нису... Каже ми друг што је радио у Шпанији да тамо једино што је лепо су латиноамериканке.Vestacka inteligencija je nacrtala specificnu lepotu devojaka razlicitih zemalja...
Uzivajmo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaš da si stigao u EU kad primetiš da su žene sve ružnije a krave sve lepše
Čak sam i ja za njim "anđeo"!Znaš da si stigao u EU kad primetiš da su žene sve ružnije a krave sve lepše