dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
qq lele,ae da izvrsimo invaziju na ovo slepo crevo![]()
...skocila akciza za gorivo,
pa skupo da palimo tenkove,
odlazemo akciju za posle SEKE

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
qq lele,ae da izvrsimo invaziju na ovo slepo crevo![]()

Ako Budvanima gu*ica krene da se tanji, vjeruj mi, mi je nećemo ni imati...
Budva ionako ne zavis od Srbije... Tamo je ruski jezik maternji...
Zavise neki drugi gradovi na primorju...
Prosto ne mogu da vjerujem u izjave pojedinaca da crnogorski turizam nema najveće prihode upravo od turista iz Srbije...naprotiv, pričaju kao da nedostatak istih nećemo ni osjetiti![]()
Doci ce Srbi vjeruj mi na rijec... Evo, makar cetvrtina forumasa ce doc iako mlati odje kako ce ljetovat po ko zna kojim svjetskim destinacijama... Ne zaboravi da tek svaki deseti srbin ima internet i ne vjeruj u ankete. Sjeti se postreferendumske sezone, najbolja je bila u istoriji crnogorskoga turizma.
Ne moze prosjecan srbo bez Seke, Cece, Sase Matica, hladnog Jelen piva i Leskovackog rostilja a to ima samo kod nas...
Nisam govorio o tome da li će Srbi doći ili ne, već o crnogorskoj priči o turistima iz Srbije tj. pričama da nam oni i ne trebaju sa svojim gajbama paradajza itd.
Što se tiče sezone 2006, zaista je bila bum, kao i 2007, ali već 2008...
Naravno, ne treba spominjati koliko će sada turizam da trpi zbog ekonomske krize, i prosto se užasavam kada god vidim da Crnogorci valjaju neke glupe priče o turistima iz Srbije.
A toga ima samo kod nas jer ni prosječan monteniger ne može bez toga.
i to naglasasise da je to za nju... 
Priznala Gambija još u januaru ali tek sad stigo golub pismonoša u Prištinu![]()
Doci ce Srbi vjeruj mi na rijec... Evo, makar cetvrtina forumasa ce doc iako mlati odje kako ce ljetovat po ko zna kojim svjetskim destinacijama... Ne zaboravi da tek svaki deseti srbin ima internet i ne vjeruj u ankete. Sjeti se postreferendumske sezone, najbolja je bila u istoriji crnogorskoga turizma.
Ne moze prosjecan srbo bez Seke, Cece, Sase Matica, hladnog Jelen piva i Leskovackog rostilja a to ima samo kod nas...

kako vama???. lani su bili u vas red je da promjene destinaciju, da širimo bratstvo i jedinstvo![]()

шах-мат предајем сеШирио бих ја братство и јединство са том цицом са твог аватара... неби ми сметала ни застава поред![]()
шах-мат предајем се
kako vama???. lani su bili u vas red je da promjene destinaciju, da širimo bratstvo i jedinstvo![]()
ajde i nekako, (braca malo malo pa se pobiju) ...ali jedinstvo nikad..
ajde srbini bojkotirat sve!brzo
i onda možete imati avtarkistično ekonomijo ko albanija do 1990

Sto se smijes jadan nebio? Pa reci jesam li u pravu ili ne...![]()

a gosti mu slovenciusred budve leskovacki rostilj a kafanu drzi bosanaca gosti mu slovenci

usred budve leskovacki rostilj a kafanu drzi bosanaca gosti mu slovenci
To je tako od kad znam za sebe. Ti si pao s Marsa cim je to tebi novost.

To je tako od kad znam za sebe. Ti si pao s Marsa cim je to tebi novost.

A nije to novost, to je starost i za Palminog pulena, no se i on i ja cudimo kako to da Bosanceros drzi Leskovacki rostilj u sred Budve!!!![]()

A nije to novost, to je starost i za Palminog pulena, no se i on i ja cudimo kako to da Bosanceros drzi Leskovacki rostilj u sred Budve!!!![]()