Zemlje koje su priznale Kosovo

Zavise neki drugi gradovi na primorju...

Prosto ne mogu da vjerujem u izjave pojedinaca da crnogorski turizam nema najveće prihode upravo od turista iz Srbije...naprotiv, pričaju kao da nedostatak istih nećemo ni osjetiti :roll:

Doci ce Srbi vjeruj mi na rijec... Evo, makar cetvrtina forumasa ce doc iako mlati odje kako ce ljetovat po ko zna kojim svjetskim destinacijama... Ne zaboravi da tek svaki deseti srbin ima internet i ne vjeruj u ankete. Sjeti se postreferendumske sezone, najbolja je bila u istoriji crnogorskoga turizma.
Ne moze prosjecan srbo bez Seke, Cece, Sase Matica, hladnog Jelen piva i Leskovackog rostilja a to ima samo kod nas...

Doci ce Srbi vjeruj mi na rijec... Evo, makar cetvrtina forumasa ce doc iako mlati odje kako ce ljetovat po ko zna kojim svjetskim destinacijama... Ne zaboravi da tek svaki deseti srbin ima internet i ne vjeruj u ankete. Sjeti se postreferendumske sezone, najbolja je bila u istoriji crnogorskoga turizma.

Nisam govorio o tome da li će Srbi doći ili ne, već o crnogorskoj priči o turistima iz Srbije tj. pričama da nam oni i ne trebaju sa svojim gajbama paradajza itd.
Što se tiče sezone 2006, zaista je bila bum, kao i 2007, ali već 2008...
Naravno, ne treba spominjati koliko će sada turizam da trpi zbog ekonomske krize, i prosto se užasavam kada god vidim da Crnogorci valjaju neke glupe priče o turistima iz Srbije.

Ne moze prosjecan srbo bez Seke, Cece, Sase Matica, hladnog Jelen piva i Leskovackog rostilja a to ima samo kod nas...

A toga ima samo kod nas jer ni prosječan monteniger ne može bez toga.

Nisam govorio o tome da li će Srbi doći ili ne, već o crnogorskoj priči o turistima iz Srbije tj. pričama da nam oni i ne trebaju sa svojim gajbama paradajza itd.
Što se tiče sezone 2006, zaista je bila bum, kao i 2007, ali već 2008...
Naravno, ne treba spominjati koliko će sada turizam da trpi zbog ekonomske krize, i prosto se užasavam kada god vidim da Crnogorci valjaju neke glupe priče o turistima iz Srbije.

A toga ima samo kod nas jer ni prosječan monteniger ne može bez toga.

Meni je srbo najdrazi gost... Iako je golofuskovic najveci je dzek, ono sto ima ne zali da podijeli sa drugim. Sjecam se jedne scene iz Igala, dodjose neke babuskere iz Norveske na sladoled u "Romanu", pojedose, platise i ostavise baksis konobarici citavih 5 centi... :hahaha: i to naglasasise da je to za nju... :mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

kako vama???. lani su bili u vas red je da promjene destinaciju, da širimo bratstvo i jedinstvo:mrgreen:

Ширио бих ја братство и јединство са том цицом са твог аватара... неби ми сметала ни застава поред :heart::heart: :super: шах-мат предајем се

pametan covek ce uvek naci razlog zasirenje bratstva.. a ovaj je bio najcesci razlog od kada je istorije ljudskog roda...
ps.ono pre, od kada su srbi, ne znam

Back