Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad taj trenutak dodje, Albanaca ce biti 5 puta vise a Kosovo ce biti priznato u UN.
Ta prica je zavrsena i treba da se pomirimo sa tim i da priznamo.
Neka se kote, na onako malom prostoru ce samo poceti da se kolju medjusobno. A nista se ne zavrsava tako lako, valjda nas je istorija to naucila.
pravi komentar,doci ce i nasih 5 min
poklace se medjusobno...necemo im mi trebatiPocetkom iduceg meseca i CG- priznaje nezavisnost Kosova...
41 zastupnik vladajuće koalicije u Crnoj Gori potpisao je predlog rezolucije o priznanju Kosova pa će Crna Gora Kosovo verovatno priznati početkom idućeg meseca.
sta reći?Pocetkom iduceg meseca i CG- priznaje nezavisnost Kosova...
41 zastupnik vladajuće koalicije u Crnoj Gori potpisao je predlog rezolucije o priznanju Kosova pa će Crna Gora Kosovo verovatno priznati početkom idućeg meseca.

Ovu turisticku sezonu su prsli sto se tice gostiju iz Srbije.
Pretpostavljam da ni sledeca nece biti blistava....
![]()
Ako se desi ovo zlo, onda niko iz Srbije nece ni pomisljati da zalazi u Crnu Goru na ljetovanje...
Ali bez albanskih glasova faraon nema vlast j.ebi ga...

Pa i ne verujem da je iko pomisljao da CG nece priznati Kosovo.
Ipak, Milo je to.![]()
A evo ja se nadam jos uvijek...
Pocetkom iduceg meseca i CG- priznaje nezavisnost Kosova...

A evo ja se nadam jos uvijek...
Koliko znam tamo je opozicija u slicnoj poziciji kao i ovde, tako da je verovatno slaba vajda?
peti, j6t, ti kao da si srpski radikal. pa kad je cela gora vikala Milo, Milo, a Momo vam nije valjao, svi do jednog ste znali da ti sto najglasnije vicu, da je cela kampanja, da su oni grafiti po citavoj crnoj gori i sve one jahte i sver, da je sve to finansirano parama siptara. Sve ovo vreme se kunete od Mila, a njega su tu siptarski kriminalci postavili. I sad kao nista ne znate, nego se nadate da nece da prizna Kosovo. Sad ste svi veliki Montenigeri, neko medju vama raspiruje mrznju prema Srbima, a vi ne znate ko... Ma daj bre, nemoj te price...
Mozes da se nadas koliko hoces, ali za 10 godina, crnogorci ce biti manjina u MNE, a to i vi svi sada znate, ali vam vas ponos ne da da priznate. Samo se nadate da ce neko da doje i sve da resi. Setite se toga kad budete deo velike albanije.
Posto je ovo licna prozivka, onda da tako i odgovorim...Po nacionalnosti sam Srbin (i bio i na onom popisu '91). Moji nikada nisu glasali ni za Mila ni za Momira (DPS u bilo kom obliku), jer se uvijek znalo otkud oni na vlasti (Crna Gora je zivjela od sverca za vrijeme sankcija). Bili su clanovi Narodne Stranke, sve dok nisu vidjeli da je Kilibarda Milov covjek. Tada se iz NS izdvojila Srpska Narodna Stranka ciji sam simpatizer i glasac.
Zato ako zelis da se obratis Crnogorcima u bilo kom obliku (*********, Montenigeri, Montenigersi ili nesto slicno) zamolio bih te da mene zaobilazis u tim prozivkama.
"ja se nadam još uvek da neće", a znaš kako stoje stvari. Ja sam se po nacionalnosti izjašnjavao kao crnogorac do 90tih, jer to jesam po ocu. I često sam tamo, znam kako stoje stvari.A evo ja se nadam jos uvijek...
Nije lična prozivka bila, već odgovor na ono,
"ja se nadam još uvek da neće", a znaš kako stoje stvari. Ja sam se po nacionalnosti izjašnjavao kao crnogorac do 90tih, jer to jesam po ocu.
U jednoj kafani u kojoj se mnogo pilo, a gazda zabranio pice na veresiju, je pisalo:
DANAS PLATI - SUTRA MUKTE
Pitanje:
Kojeg iduceg mjeseca ?
Zar nije vec Crna Gora nije vec priznala Kosovo![]()
Znam kako stoje stvari, ali to ne mijenja cinjenicu da se i dalje nadam. Znamo svi kakve bi to posledice imalo na odnose Srbije i Crne Gore.
Nažalost druže kad pogledaš to kroz istoriju, koliko smo mogli zajedno, toliko su nas delili i rovarili među nama, oni koji će da nas pojedu 100 godina. Mi i dalje ništa ne naučismo iz toga ništa, već i dalje se delimo i pljujemo. Nadam se i ja, ali realnost govori drugačije. Sa srećom svima, ali posle ove mržnje, opadaju šanse za bolje sutra.
Da ne otvaramo novu temu
Malezija priznala Kosovo.