Zemlja lazovija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maxy

Aktivan član
Poruka
1.881
Malo razonode.Da vidimo ko moze vise da slaze.Inace ja imam jednog druga koji bi sigurno bio prvak ali nema komp:cry: Inace dok ovo pisem buni mi se kit ubica.Dere se nesto valjda je gladan,ubi ga ova vegeterijana8-)

E ne mogu da prodjem Pancevac a da nekog ne spasim:roll: I to hoce da skacu bas kad ja prolazim:roll: Jedanput cu stvrno da se okrenem i da odem.I sve neke dobre ribe skacu,valjda nema ko da ih ........pa skacu.A mozda vezbaju skokove?Ma da to je ,sta ce kad nemaju pare za bazen:!: Malopre sam jednu izvadio iz vode i naravno je doveo kuci,malo da se zgreje.
Odoh imam pametnija posla.Valjda zna da igra sah:shock:

Elektronska industrija Nis potpisala je ugovor sa IBM-om o poslovnoj saradnji. IBM-ovi monitori ce se od sledeceg meseca proizvoditi iskljucivo u ovoj nasoj cenjenoj fabrici, i time Srbiji doneti profit od preko milijardu eura godisnje.

Sad bas malopre sedim i gledam one sramotne filmove.I naravno digne mi se i udari u plafon.E sad posto je rupa bas velika,cime da je zakrpim?A da zaboravih da kazem,i uleti pravo u komsinicu sa treceg:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back