Zemlja je u 5 dimenziji

elendil

Aktivan član
Poruka
1.995
Zemlja je potpuno usla u 5dimenzionalni vremenski tok, ali kao cin milosti, dozvoljava 3dimenzionalnom vremenskom toku da koegzistira sa novim tokom do sredine 2012 g. Populacija Zemlje ima slijedecih 18 mjeseci vrijeme prilagodbe na novi protok vremena i frekvencije. Oboje ce biti solucija do sredine 2012 g, kada ce stari trodimenzionalni protok kolapsirati kako Zemlja pocinje njezin put u 2012 kroz portal ''Nema vremana/beskonacnafrekvencija'' beskonacne svijesti. Cijelo ovo vrijeme, sve na Zemlji se priprema za gigantski skok ''evolucije svijesti'' u Novo Doba Svjetlosti i Mira.
Dragi naši, bili ste pioniri za ovu promjenu, a sada vas molimo da postanete svijesni kako će vaša PERCEPCIJA VREMENA biti BITNA za VASU OSOBNU PROMJENU u slijedecih 18 mjeseci. Naučit ćete znati kada ste u 3d vremenskom protoku krecuci se u slijepu ulicu, a kada u 5d vremenskom protoku i na putu naprijed. U starom vrmenskom protoku, povisena razina frekvencije utjecat ce na vašu percepciju da se sve kreće prebrzo , pod stresom, ubrzani, tjeskobni, sa puno toga za učiniti.
U novom 5d vremenskom protoku osjećat ćete kako se sve usporava i da ima dosta vremena postići što je bitno. Osjećat ćete se mirno i smireno, i znat ćete da je sve u Bozanskom redu u vašem životu. Iskusit ćete osjećaj obilja i zdravlja, bez obzira na vašu financijsku situaciju. Imat ćete osjećaj čuda u svom životu kako se krećete naprijed u avanturi života na Zemlji.
Postat ćete svjesni protoka vaše Duhovne Svjetlosti u vašem svakodnevnom životu, i čuti ćete uputstva i prijedloge koji dolaze iz Viših izvora. Naučit ćete vjerovati ovim uputama i teći sa sinkronicitetima i željama i čudima koji će se pojavljivati u protoku kreativnog partnerstav Višeg Ja i Ego Ja kao Majstori Svjetlosti. To znači živjeti ''duhom ispunjen život'', u kojem je svaki dan ispunjen strašću i svjetlosti vodstva Duha i Višeg Ja. Kada živite na ovaj način , dragi naši, tada vaš život postaje autentična ekspresija onoga što Jeste na svim rainama. Više Ja i Ego, rade zajedno u prekrasnom partnerstvu koje omogućava iskustvo mira i sreće na svim rrazinama vašeg bića kako ćete početi manifestirati Novu Zemlju u vašem životu.

Poslednja izmena:
‚‚Intelektualna životinja koja se pogrešno naziva čovekom, jeste mašina koju kontroliše legija‚‚JA''. Ovo ‚‚JA'' je pluralizovano. Sva ova ‚‚JA'' se izmedju sebe bore. JA koje se danas zaklinje na vernost Gnozi, zamenjeno je drugim koje mrzi Gnozu. JA koje danas obožava jednu ženu, kasnije je zamenjeno drugim koje je mrzi. Samo stvaranjem DUŠE utvrdjujemo jedan stalan princip svesti u nama. Onaj koji ima DUŠU živi svesno posle smrti. DUŠA se može stvoriti akumulacijom najsuptilnijih energija koje proizvodi organizam i njihovom kristalizacijom kroz krajnje napore kako bismo postali potpuno i definitivno samosvesni. Na nesreću, intelektualna životinja koja se naziva čovek glupo troši ove energije na porive, strahove, bes, mržnju, strasti, ljubomoru, itd.
Hitmno je stvoriti svesnu volju, neophodno je podvrgnuti sve naše misli i dela UNUTRAŠNJEM SUDU. Samo tako možemo stvoriti ono što se zove DUŠA. Potrebno je da duboko poznajemo sami sebe da bismo stvorili DUŠU.''

SAMAEL AUN WEOR

"Osjećat ćete se mirno i smireno, i znat ćete da je sve u Bozanskom redu u vašem životu. Iskusit ćete osjećaj obilja i zdravlja, bez obzira na vašu financijsku situaciju. Imat ćete osjećaj čuda u svom životu kako se krećete naprijed u avanturi života na Zemlji."

Potpuno se slazem ali nadam se za jos jedno 30-tak godina. Pravo prema svetlu....

Zemlja je potpuno usla u 5dimenzionalni vremenski tok, ali kao cin milosti, dozvoljava 3dimenzionalnom vremenskom toku da koegzistira sa novim tokom do sredine 2012 g. Populacija Zemlje ima slijedecih 18 mjeseci vrijeme prilagodbe na novi protok vremena i frekvencije. Oboje ce biti solucija do sredine 2012 g, kada ce stari trodimenzionalni protok kolapsirati kako Zemlja pocinje njezin put u 2012 kroz portal ''Nema vremana/beskonacnafrekvencija'' beskonacne svijesti. Cijelo ovo vrijeme, sve na Zemlji se priprema za gigantski skok ''evolucije svijesti'' u Novo Doba Svjetlosti i Mira.

Dragi naši, bili ste pioniri za ovu promjenu, a sada vas molimo da postanete svijesni kako će vaša PERCEPCIJA VREMENA biti BITNA za VASU OSOBNU PROMJENU u slijedecih 18 mjeseci. Naučit ćete znati kada ste u 3d vremenskom protoku krecuci se u slijepu ulicu, a kada u 5d vremenskom protoku i na putu naprijed. U starom vrmenskom protoku, povisena razina frekvencije utjecat ce na vašu percepciju da se sve kreće prebrzo , pod stresom, ubrzani, tjeskobni, sa puno toga za učiniti.

U novom 5d vremenskom protoku osjećat ćete kako se sve usporava i da ima dosta vremena postići što je bitno. Osjećat ćete se mirno i smireno, i znat ćete da je sve u Bozanskom redu u vašem životu. Iskusit ćete osjećaj obilja i zdravlja, bez obzira na vašu financijsku situaciju. Imat ćete osjećaj čuda u svom životu kako se krećete naprijed u avanturi života na Zemlji.

Postat ćete svjesni protoka vaše Duhovne Svjetlosti u vašem svakodnevnom životu, i čuti ćete uputstva i prijedloge koji dolaze iz Viših izvora. Naučit ćete vjerovati ovim uputama i teći sa sinkronicitetima i željama i čudima koji će se pojavljivati u protoku kreativnog partnerstav Višeg Ja i Ego Ja kao Majstori Svjetlosti. To znači živjeti ''duhom ispunjen život'', u kojem je svaki dan ispunjen strašću i svjetlosti vodstva Duha i Višeg Ja. Kada živite na ovaj način , dragi naši, tada vaš život postaje autentična ekspresija onoga što Jeste na svim rainama. Više Ja i Ego, rade zajedno u prekrasnom partnerstvu koje omogućava iskustvo mira i sreće na svim rrazinama vašeg bića kako ćete početi manifestirati Novu Zemlju u vašem životu.
Malo je nepravedno da svi dožive iste promene bez obzira na idividualno stanje svesti!:D

Poslednja izmena od moderatora:
meni je pre petnaestak godina receno da sam ratnik svetlosti
zdesavale neke stvari o kojima sam oduvek mislio, ali tek kada sam to odlucio. i imam jasniji stav prema svemu, tj prema `dobru` i `zlu`, vidim ponesto sto bi svi trebali da vide, ali...ne vide

Ne znam za globalnu situaciju, ali meni na ličnom nivou je ... :zaljubljena: :zaljubljena:
A rekla bih da ipak slučajnosti ne postoje ;)

aj neka, baš dobro. :)

Postoji tajna sakrivena u coveku.Ona nas privlaci u dubinu traganja kojim otkrivamo u nama samima ono neizrecivo sto moj nick ovde izrazava.
Sustina tog traganja nije u ucenju nego u prepoznavanju.
U razumevanju putem viseg stepena svesti,onog sto je u nama,mikrokosmosu i onoga sto je izvan nas,u makrokosmosu,covek krece u traganje putem koji ga vodi prema samome sebi.
Jedino sto tragaoca za samospoznajom razlikuje od drugih u masi,je to razumevanje traganja za svojim Pravim Ja.Tragalac ima moc da uravnotezi sile koje su ga stvorile i koje upravljaju ljudskim zivotom.
Tom moci u stanju smo da se oslobodimo zauvek od tiranije mehanizma fizickog i bioloskog zivota kome smo prirodno potcinjeni.Zato postojanje svakoga od nas ima za konacni cilj sjedinjavanje sa kosmickom svescu cije je delo svet u kome postojimo.
Covek,kao dete Zemlje spada pod zakone svemira ali njegova svest je seme spiritualnog Oslobodjenja.Razvoj/proboj svesti prevazilazi granice uma,raskidajuci okove predrasuda,"logickih kalupa",stvorenih kompleksa,trauma,nagona,strahova i implantiranih "sadrzaja"iz proslih zivota.
Drugim recima,"visa" svest probija put ka istini i vodi do konacnog cilja.Uravnotezenje unutrasnjeg i spoljasnjeg covekovog bica jeste izbavljenje iz lavirinta zivota i smrti jer harmonija je ono sto prouzrokuje zakonitosti univerzuma na kojima se temelji kosmicka i duhovna evolucija.
Spoznaja prethodno recenog je cilj svih inicijacija.Medjutim,kako je svaka spoznaja zavisna od nasih zivotnih okolnosti a pre svega stepenom unutrasnje zrelosti,pred svakim tragaocem stoje mnogo puteva samospoznaje koji nisu nista drugo do mnostva varijacija puta do konacnog cilja.
Na prvi pogled svi putevi kao da protivrece jedan drugom,ali kada pocnemo da sirimo svest otkrivamo da u stvari ne postoje protivrecnosti vec samo indikacije koje imaju za cilj da nas otrgnu od ukalupljenih nacina shvatanja i razmisljanja.
Krajnja Istina ne postoji,vec samo ISTINA KOJA JESTE,koja nema pocetak a ni kraj,ona se uvek otkriva kao neopisiva,Ona je kosmicka devica ali i majka.Ona je praznina ali i materica iz koje se sve radja.
Zato je iskustvo sjedinjavanja sa konacnim ciljem misticne prirode...

Postoji tajna sakrivena u coveku.Ona nas privlaci u dubinu traganja kojim otkrivamo u nama samima ono neizrecivo sto moj nick ovde izrazava.
U razumevanju putem viseg stepena svesti,onog sto je u nama,mikrokosmosu i onoga sto je izvan nas,u makrokosmosu,covek krece u traganje putem koji ga vodi prema samome sebi.
Jedino sto tragaoca za samospoznajom razlikuje od drugih u masi,je to razumevanje traganja za svojim Pravim Ja.Tragalac ima moc da uravnotezi sile koje su ga stvorile i koje upravljaju ljudskim zivotom.
Tom moci u stanju smo da se oslobodimo zauvek od tiranije mehanizma fizickog i bioloskog zivota kome smo prirodno potcinjeni.Zato postojanje svakoga od nas ima za konacni cilj sjedinjavanje sa kosmickom svescu cije je delo svet u kome postojimo.
Covek,kao dete Zemlje spada pod zakone svemira ali njegova svest je seme spiritualnog Oslobodjenja.Razvoj/proboj svesti prevazilazi granice uma,raskidajuci okove predrasuda,"logickih kalupa",stvorenih kompleksa,trauma,nagona,strahova i implantiranih "sadrzaja"iz proslih zivota.
Drugim recima,"visa" svest probija put ka istini i vodi do konacnog cilja.Uravnotezenje unutrasnjeg i spoljasnjeg covekovog bica jeste izbavljenje iz lavirinta zivota i smrti jer harmonija je ono sto prouzrokuje zakonitosti univerzuma na kojima se temelji kosmicka i duhovna evolucija.
Spoznaja prethodno recenog je cilj svih inicijacija.Medjutim,kako je svaka spoznaja zavisna od nasih zivotnih okolnosti a pre svega stepenom unutrasnje zrelosti,pred svakim tragaocem stoje mnogo puteva samospoznaje koji nisu nista drugo do mnostva varijacija puta do konacnog cilja.
Na prvi pogled svi putevi kao da protivrece jedan drugom,ali kada pocnemo da sirimo svest otkrivamo da u stvari ne postoje protivrecnosti vec samo indikacije koje imaju za cilj da nas otrgnu od ukalupljenih nacina shvatanja i razmisljanja.
Krajnja Istina ne postoji,vec samo ISTINA KOJA JESTE,koja nema pocetak a ni kraj,ona se uvek otkriva kao neopisiva,Ona je kosmicka devica ali i majka.Ona je praznina ali i materica iz koje se sve radja.

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

BRAVO za temu!

Šteta što većina neće imati ni koncentracije ni volje da ovo pročita, a kamoli da istinski pojmi.
Što se itče ovog boldovanog, to je prava istina - samo manifest tog preobražaja zna da bude jako bolan. No, ko reče da je buđenje jednostavno i lagano?
Ali, to je mala cena koja se mora platiti da bi se stekla širina i uvid.

U gresniku se, vec sad I danas, nalazi buduci Buda, njegova buducnost je sva tu, u njemu, u tebi – u svakom bicu koje postoji treba da postujes moguceg, skrivenog Budu. Svet nije nesavrsen, niti se nalazi na sporom putu ka savrsenstvu, prijatelju Govindo; ne, on je u svakom trenutku savrsen, svi gresi vec nose u sebi oprostaj, sva mala deca vec nose u sebi starce, sva odojcad smrt, svi samrtnici vecni zivot. Ne moze nijedan covek da vidi koliko je onaj drugi prevalio od svog puta, u razbojniku I kockaru zivi Buda, u bramanu zivi razbojnik. U dubokim meditacijama postoji mogucnost da se ponisti vreme, da se istovremeno sagleda sav bivsi, postojeci I buduci zivot, I tu je sve dobro, sve savrseno, sve je braman. Zato mi se ono sto jeste cini dobrim, smrt mi se cini kao zivot, greh kao svetastvo, mudrost kao ludost, sve mora da bude tako, potrebni su samo moj pristanak, moja dragovoljnost, moja saglasnost, za mene je tako dobro I nikada mi ne moze biti na stetu. Na svom telu I u svojoj dusi sam iskusio da mi je greh bio preko potreban, bili su mi neophodni pohota, teznja za zemaljskim dobrima, bila mi je nuzna I sujeta, a trebalo je da zapadnem u sramno ocajanje da bih naucio da se ne protivim, da naucim da volim svet I da ga ne uporedjujem sa nekakvim uobrazenim svetom svojih zelja, sa savrsenstvom kakvo sam ja zamislio, vec da ga pustim onakvog kakav jeste, da ga volim I da mu rado pripadam. “

Herman Hese, “ Sidarta

‚‚Intelektualna životinja koja se pogrešno naziva čovekom, jeste mašina koju kontroliše legija‚‚JA''.

Ajde da ovo pokušamo objasniti iz drugog ugla:

'JA' nije nikakva legija. 'Ja' je osnova Duše. Zbog ovog 'Ja' i Ti a i Ja se doživljavamo autentičnim iskustvima. Dakle, 'Ja' je Centar iskustva, preciznije: 'Ja' predstavlja jedno Znanje o Sebi iz apsoluta u kojemu se Biće KOJE JESMO (apsolutna Svijest) centrira i time daje 'Život' tom jednom naizgled odvojenom Znanju o Sebi, dakle jednom 'JA', odakle gradi Svjesnost o Sebi-iskustvu.

dakle, čija su to iskustva kroz svako 'Ja'?

Ta iskustva su iskustva JEDNOG, tj, Bića KOJE JESMO.
Bez toga 'Ja' ne postoji nikakvo iskustvo.

Ovo ‚‚JA'' je pluralizovano. Sva ova ‚‚JA'' se izmedju sebe bore. JA koje se danas zaklinje na vernost Gnozi, zamenjeno je drugim koje mrzi Gnozu. JA koje danas obožava jednu ženu, kasnije je zamenjeno drugim koje je mrzi.

Ako si htio reći da 'JA' živi u tijelu 'čovjeka' a bez Znanja ili Svjesnosti o tome da ono samo pripada cjelini, JEDNOM, onda bih mogao da prihvatim opasku da 'JA' biva upravljeno drugim 'JA' koji ga okružuju i koji na njega utiču UBJEĐENJIMA, bolje reći Svjesnost Bića unutar iskustva biva usmjerena na iskustvo u RAZ-UMU radije nego li na samorealizaciju duše kroz Raz-Um...pri čemu Biće zaboravlja samo porijeklo tog iskustva.

Samo stvaranjem DUŠE utvrdjujemo jedan stalan princip svesti u nama.

Dušu NE MOŽEŠ stovriti.
Duša je već STORENA, još u samom apsolutu, Izborom Bića KOJE JESI.

Izborom čega?

Biće KOJE JESMO (JEDAN) bira svako jedno individualno Znanje iz apsoluta (JEDNOG) i daje mu autonomiju. Tom autonomijom, Biće omogućava tom individualnom Znanju iz apsoluta da doživi Sebe upravo kao odvojenog od tog JEDNOG KOJI JESTE a ipak da se nikud i nikada uistinu od JEDNOG ne odvoji. Šta to znači? To znači da taj JEDAN uistinu doživljava Sebe kroz svako jedno individualno 'Ja'.

Kako se uistinu daje Život jednom odvojenom Znanju kada je ŽIVOT uvijek JEDAN, vječan?
Kako to, kada je ŽIVOT vječan, da iskustva Života ili Životna iskustva imaju početak i kraj?

Da bi se jedno iskustvo kreiralo prvo mora da se načini Izbor tog iskustva ili NAMJERA.
Namjera je sačinjena od inicijalnog Znanja o Sebi (Ja) i od izabranog Znanja o Sebi (drugog Ja) koje mu služi da se stvori ODNOS između njih koji će biti razlog pokretanja jednog ka drugom. To pokretanje je stavralac ISKRE, ili energije koja u Sebi nosi pokretačku, VITALNU energiju Životnog iskustva. Ovaj SKUP, ovaj ODNOS, se uvijek doživljava kroz inicijalno Znanje o Sebi. Zašto? Zato što se Biće KOJE JESMO centriralo u inicijlnom Znanju o Sebi i odatle bira druga Znanja o Sebi koja uistinu i definišu njegove izričite Namjere za iskustvima Sebe. Ove Namjere se NIKADA ne zaboravljaju. Doduše, samom projekcijom kroz Raz-Um Biće se često izgubi u iskustvu te potisne inicijalne (iskonske ) namjere te se koncentriše na radnju koja se i dalje odvija pod upravom UBJEĐENJA stvorenih precepcijom njegovog Raz-uma. No, iako upravljeno ubjeđenjima (iskrivljenim namjerama, iskrivljenjem duše), Biće ne može da doživi Život od tog vještački stvorenog entiteta samog po sebi. Taj entitet 'živi' pozajmljujući VITALNU energiju od Duše, koja i dalje pokreće iskustva sve dotle dok se njene namjere (duša) ne realizuju. Kada su sve namjere jedne duše realizovane, duša prestaje da bude ali se u istim jednom sada stvara drugi skup namjera sa Centrom u istiom onom inicijalnom Znanju o Sebi i Biće ponovo kreće u Životna iskustva Sebe kroz novu dušu. Uistinu, jedna duša (ako je tako možemo nazvati) uistinu i živi samo u jednom sada. Za dušu ne postoje prošlost niti budućnost...I prošlost i budućnost su u Raz-Umu kojega Biće koristi i s njim povezuje svako jedno proživljenoi ili zamišljeno-buduće sada.

Onaj koji ima DUŠU živi svesno posle smrti.

Svi imamo dušu, kao što rekoh, ni oni koji je naizgled 'nemaju', od nje kradu vitalnu energiju da bi BILI.

Poslije smrti... Svjesnost NIJE zagarantovana. Zašto? Zato što Svjesnost ne zavisi od duše već od Bića koje se poistovjećuje sa sopstvenim Izrazom, da l' kao čist Izraz duše ili pak kao Izraz Sebe kroz ubjeđenja. Ova ubjeđenja se često prenose iz jednog u drugo Životno iskustvo, ukoliko Biće zadrži memoriju Raz-Uma prethodnog Životnog iskustva. To znači naslijediš li istu memoriju...naslijedio si i direkciju stvaranja Životnog iskustva. Drugo bi bilo ako si htio reći da onaj koji uspije da postane Svjestan Sebe-Bića KOJE JESTE i duše koju je samo Sebi Izabralo...taj će nastaviti da živi na Svjesnom nivou poslije smrti ovog tijela...

DUŠA se može stvoriti akumulacijom najsuptilnijih energija koje proizvodi organizam i njihovom kristalizacijom kroz krajnje napore kako bismo postali potpuno i definitivno samosvesni. Na nesreću, intelektualna životinja koja se naziva čovek glupo troši ove energije na porive, strahove, bes, mržnju, strasti, ljubomoru, itd.

Dušu NE MOŽEŠ Stvoriti...na dušu možeš nadgraditi nove Namjere...bez duše te nove Namjere NE POSTOJE, jer u Sebi nemaju VITALNU ENERGIJU koja pokreće Životna iskustva tj, koja pokreće Biće u avanturu KREACIJE.

Hitno je stvoriti svesnu volju, neophodno je podvrgnuti sve naše misli i dela UNUTRAŠNJEM SUDU. Samo tako možemo stvoriti ono što se zove DUŠA. Potrebno je da duboko poznajemo sami sebe da bismo stvorili DUŠU.''

SAMAEL AUN WEOR

Poznavanjem Sebe ne stvaramo Dušu već joj otvaramo vrata...ŠIROM. :)

Poslednja izmena:

Back