Zemlja je ravna ploča

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hloverka Latin

Početnik
Banovan
Poruka
27
Prije nego što počnem da napomenem da ovo nije moj stav, već da sam ovo vidjela negdje na Facebook-u, tačnije na ovoj stranici:

To je to!!!!! Tako izgleda Zemlja!!!

zemlja10.jpg

Pazi sad ovo!!! ZEMLJIN MAGNETIZAM o čemu ja pišem tvori prvi sloj zemljine kupole!!!

kupola10.jpg

Oho šta ja nađoh? Izgleda su naši drevni znali nešto što mi ne znamo!

preci10.jpg

Zemlja po Bibliji!!!

sheol10.jpg

DA LI SHVATATE DA JE ČOVEČANSTVO NA ISPITU VEĆ HILJADAMA GODINA JER SE ANUNAKI SPORE OKO TOGA DA LI NAM TREBA DATI ZNANJE KOJE ONI IMAJU ILI NAS SMATRATI I DALJE SAMO MALO VEĆIMA OD ŽIVOTINJA????? U TOM SMISLU POSTAVILI SU NAM JEDNU “ZAGONETKU”!!! AKO OTKRIJEMO U KAKVOM SVETU ŽIVIMO TO ZNAČI DA SMO DOVOLJNO SVESNI DA NAM SAOPŠTE I DRUGE STVARI!!! POGLEDAJTE SAMO SUMERSKU ISTORIJU, ENKIJU SE NIJE DOZVOLILO DA DA ČOVEKU ZNANJE “BOGOVA”!!!

Nadam se da je sada malo jasnije u kakvom svetu mi u stvari živimo!!!

* * *

Osobno smatram da su ovo gluposti. Interesira me što vi mislite o ovomu? Ima li ovdje nekih znanstvenika i ljudi koji se razumiju u znanost i astronomiju, da ovo pobiju dokazima?

Ja mu to kažem na Facebook-u, ali on vrijeđa i veli kako smo glupi mi koji znamo da je svaki planet loptasto nebesko tijelo a on koji vjeruje u srednjovjekovne teorije je najpametniji. :)

Inače tip je težak prevarant, o njemu je nedavno pisao "Kurir":

Tužno i žalosno. :(

A evo što je isti čovjek pisao onog dana prošle godine kad je zabranjena parada u Beogradu...

* * *

PODRŠKA SVIM GAY OPREDELJENIM LJUDIMA!!! LJUDI TAKO VAS JE STVORITELJ DAO KAKVI JESTE, A FAŠISTI IZ DŽUNGLE SRBIJE VAM ODUZIMAJU LJUDSKO PRAVO DA SE KAO RAZLIČITI OD VEĆINE SLOBODNO PROŠETATE ULICAMA!!!

VAS I VLAST DISKRIMINIŠE I NEMOJTE SE ČUDITI KADA VAS SUTRA NEKI SAMONADOBUDNI MANGUP NAPADNE NA ULICI JER MU JE ODLUKA VLASTI DA SE ZABRANI PARADA PONOSA BAŠ TO PORUČILA, DOZVOLILA I OMOGUĆILA!!!!!

gay10.jpg

HOMOFOBIJA JE STRAH OD SVOJE HOMOSEKSUALNOSTI! SVI KOJI SU HOMOFOBIČNI SU TAKVI JER BEŽE SAMI OD SEBE I SVOJIH HOMOSEKSUALNIH ŽELJA.

DAKLE... KUKAVICE KOJE SE BOJE SUOČITI SA SAMIM SOBOM I ZATO VI HOMOFOBIČNI BOLJE ĆUTITE ILI ĆEMO VAS SKONTATI KAO NEKE KOJI SE BOJE I OD SEBE!

*** Homoseksualnost je PRIRODNA zaštita Zemlje od prevelikog broja rađanja i prenaseljenosti!!!!!

ŠTA STE MISLILI VI NEKI, DA ĆU MIRNO SVE DA POSMATRAM I DA ĆUTIM UPLAŠEN ZA SEBE? BAŠ ME BRIGA ZA MENE - RAZOTKRIĆU SVU MOGUĆU BANDU KOJA POSTOJI I IZLOŽITI JE JAVNO RUGLU! POČEVŠI OD POLITIKE I RELIGIJE.......

PREDSEDNIK VLADE DŽUNGLE SRBIJE JE PREUZEO KLEROFAŠISTIČKI REČNIK, KOJI KORISTE NEKE ULTRA NACIONALISTIČKE ORGANIZACIJE POPUT: SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, OBRAZA, POKRET NAŠI, ZVERI.....

SRBIJA JE FAŠISTIČKA DŽUNGLA BEZ ZAKONA I REDA, RADI ČEGA ISPAŠTAJU NEDUŽNI GRAĐANI KOJI PLAĆAJU OVOJ PRĆIJI- DŽUNGLUI POREZE ....

ZNAČI IMATE OBAVEZE, A NEMATE NIKAKVA PRAVA E, TO JE FAŠIZAM!!!

POZIVAM USTAVNI SUD SRBIJE (DŽUNGLE), DA ŠTO HITNIJE ZABRANI KLEROFAŠISTIČKU ORGANIZACIJU, SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU, RADI:

ŠIRENJA VERSKE, NACIONALNE, POLNE I SEKSUALNE MRŽENJE I DISKRIMINACIJE SA ELEMENTIMA NASILJA I UBISTVA.

HOĆETE DA POŠTUJETE USTAV- POSTUPITE ONDA PO NJEMU!!!

KADA NEKO NEMA SLOBODU DA ŠETA (MA KO TAJU BIO), A DA U TOJ ŠETNJI NE RUŠI GRAD, NE UBIJA.... TAJ ONDA NIJE NI SLOBODAN!

PODRŠKA UGROŽENOJ GAY POPULACIJI U SRBIJI, OD STRANE KLEROFAŠISTIČKE VLASTI KOJA UDOVOLJAVA ZAHTEVIMA RAZNIH KLEROFAŠISTIČKIH ORGANIZACIJA!!!!

TRAŽIM SLOBODU ZA GAY POPULACIJU U SRBIJI!!!.

HOMOSEKSUALNOST JE PRIRODNA, A CRKVA I NJENE GLUPE BAJKE NISU!!!!!!!!!!!!!

MRŽNJA JE BOLEST!!!! TO SE ZNA!!!!

U knjizi "Biologija homoseksualnosti" profesor Baltazar, kako je objasnio u intervjuu belgijskom dnevniku "Soir", naučno poništava teoriju prema kojoj je homoseksualnost bolest, perverzija ili devijantno ponašanje.

"Homoseksualnost ne predstavlja samo različitu seksualnu orijentaciju, već podrazumeva morfološke i fiziološke promene", kaže Baltazar.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2010&mm=02&dd=05&nav_id=409050

TRAŽIM SLOBODU ZA GAY POPULACIJU U SRBIJI!!!

POŠTO JE KLEROFAŠISTIČKA VLAST GRUBO POGAZILA USTAV I STAVILA VAN SNAGE SVE ZAKONE OVE ZEMLJE, KONSTANTUJEM DA ONI VIŠE NE VAŽE I ZATO ŽIVELA ANARHIJAAAAAA.....

HAJDEMO PALJENJE CRKAVA, RUŠENJE ZGRADA, SILOVANJE PO ULICAMA, PLJAČAKANJA, UBISTVA.... SUSPENDOVAN JE USTAV I SVI ZAKONI I SAD SVAKO IMA PRAVO DA RADI ŠTA HOŽE U DŽUNGLI SRBIJI!!!!

DA LI VIDITE KLEROFAŠISTIČKE VLASTI SA KAKVOM VATROM SE VI IGRATE?

OVAKO RADE SRPSKI FAŠISTI:

Господине Киш, не видим ни једног разлога да и дана дуже останете у Србији! Срећан пут!

U prepisu na latinicu:

Gospodine Kiš, ne vidim ni jedan razlog da i dana duže ostanete u Srbiji! Srećan put!

TAKO RADE SRPSKI NACINALFAŠISTI. AKO NE PRIZNAJETE NJIHOVU IZDRKANU PRAVOSLAVNU CRKVU ODMAH BI DA VAS PROTERAJU!!!

MOJ ODGOVOR OVOM KLEROFAŠSTI JE:

JA SAM U VOJVODINI, A ONA NEĆE USKORO NI BITI U FAŠISTIČKOJ SRBIJI I NE VIDIM RAZLOG ZAŠTO BIH SE SELIO IZ MOJE VOJVODINE FAŠISTO SRPSKI NACIONALISTIČKO-KLEROFAŠISTIČKI!!!

PODRŠKA UGROŽENOJ GAY POPULACIJI U SRBIJI, OD STRANE KLEROFAŠISTIČKE VLASTI KOJA UDOVOLJAVA ZAHTEVIMA RAZNIH KLEROFAŠISTIČKIH ORGANIZACIJA!!!!!!!

srbija12.jpg

* * *

Znači pored toga što je prevarant lik je i protuprirodan, protivnik je obitelji, crkve, religije i države... prevarant i separatista...

Bljuje mi se i od njega i od njegove spike... :(

Evo što je CyberDickan pisao po svojemu Facebook profilu 09.11.2012.

----------------------------------------------------------------------------------------

* Već par noći kada legnem da spavam osećam nečija prisustva u blizini mene. To su više osoba/entiteta i mogu reći da sam po PRVI put u životu prestravljen time. Čujem ih kako tiho i lagano šapuću za mene nepoznatim jezikom. Vidim siluete kako se pomeraju i šetaju po sobi. Čak mogu da vidim (njihove siluete) da stavljaju "ruke" na mene i kao da mi ubacuju neku novu energiju, koja čini da kasnije imam otvoren um i mnogo jače uvide o svetu kakav jeste.

Video sam svašta do sad!!!!! Od izlečenja ljudi mojim rukama do isterivanja demona, bacanju po podu i izbacivanje pene iz usta, razne entitete koji opsedaju ljude, ali ovo me zaista veoma PLAŠI.

Eto ja, koji sam kao neki autoritet za nešto imam svoj neki strah koji je verovatno neopravdan, ali obzirom da sam sada svestan toga što mi se dešava nije za ignorisanje!

E, sad... da li su oni stalno bili prisutni u mojoj blizini, a ja ih tek sada mogu čuti i videti iz nekog razloga ne znam....

PS. Verujte mi nisam poludeo jer da jesam ne bih pisao ovako smisleno i moji statusi i uvidi ne bi imali red, poredak, logiku i smisao!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Što reći za ovog jadnog sotonistu???!!! To mu je sve od sotonskih prizemljivača!!! izgorjeli su mu možganske stanice!!! Žalosno!!!

smejur10.jpg

Zato mu se i priviđaju stvari... :(

Mhhumpf....on je covek, jako bolestan...a nije lepo rugati se bolesnom coveku!

Ne znam ja da li je bolestan ili nije, ali čovjek je težak prevarant. Tjera ljude po FB-u da se registriraju na nekakav StiforP i ulože nekoliko desetina eura:

http://www.stiforp.com

I vrijeđa sve one koji neće da ga poslušaju. Ako nije bolestan onda mu je mjesto u zatvoru. A ako je bolestan onda mu je mjesto u ludnici.

I nitko mu se ne ruga, već je provaljen kao žigicar, kokošar i prevarant. A uz to je i separatist, što je sve skupa krivično djelo...

Čovjek zna da je sve prevara, ali i dalje vara ljude. Evo što je poslao jednom liku kao private message na FB-u, što smo vidjeli na jednoj FB grupi:

prizna10.jpg

A uz to je i gej. Jadno i tužno. :(

Ovaj dečki u žutoj majici, drugi lijevo, mu je dečko:

pederi11.jpg

Kad god neko uvrijedi gejeve on vrijeđa ljude i posta ovakve fotke:

gay10.jpg

I pljuje po crkvi, državi, obitelji, što smo već vidjeli gore. A tjera ljude da vjeruju u svašta što on vidi na Internetu.

Proglasio se znanstvenikom u rangu Nikole Tesle i Alberta Einsteina:

tajna_11.jpg

I ne treba čuditi stoga što ga ljudi sprdaju...

sungaz11.jpg

fuckin11.jpg

Netko mu je na FB-u napisao sljedeće:

* * *

Dijagnoza je sljedeća što se tiče CyberMikana. Hronični psihoorganski sindrom i demencija. Osoba koja povremeno nesuvislo govori i gubi se a rijetko izlazi iz stana mrzovoljna je i neosnovano optužuje okolinu. Dakle što se tiče Sungazing-a. Lijepa FANTAZIJA NEMA ŠTO. Zadnji put kad sam provjerila ljudi NEMAJU mogućnost realizacije FOTOSINTEZE!!! Sangejzeri izgleda misle da su ljudi kao biljke sposobni apsorbovati Sunčevu energiju.Naravno da NISMO. Drugo biljke svoje organske gradivne stanice dobijaju iz ZEMLJE a ljudi NEMAJU takav kapacitet. I da mogu da upijaju energiju iz Sunca imali bi problem i konstataciju OD ČEGA su napravljeni. HRANA je više nego energija. Hrana su AMINO KISELINE ŠEĆERI MASTI i drugi gradivni elementi NEOPHODNI da stvore PROTEINE DNK i generalno sve one kemijske elemente koji stvaraju OSNOVNU strukturu i metabolizam u našem tijelu. CyberDick-an je kriv zato što manipulira i vara zarad lične koristi. Kriv je jer mu je lakše da LAŽE i VARA ljude dok hladi muda na prizemljivaču iz svoje stolice za računalom. Zato što mu je teško da nađe posao kao i svi drugi pošteni ljudi pa kuži da je bolje da vara i laže iz udobnosti svoga doma. I eto para od lakovernih. Daklen sotonisto CyberDick-an-e nisi ti nikakva javna ličnost već si javni zahod. U pakao sa tobom sotono.

* * *

Žalosno da takav lik vara ljude i otima im novce. :(

Zraci Sunca padaju na Zemlju pod raznim uglovima, a ne paralelno kako bi se ocekivalo sa navodne udaljenosti od 150 miliona kilometara.

Kada se uzmu u obzir ti uglovi, izlazi da je Sunce iznad Zemlje oko 5000 km i da je znatno manje, oko 300 puta.

images

Eto, zašto je važno školovati decu... !!!
Da ne budu nedoučeni i polupismeni kao ovi ravnozemljaši koji proturaju učenje iz srednjeg veka. Takvo učenje je unazadilo zapadnu civilizaciju bar 500 godina, gušilo sva dostignuća antičkog sveta, sve napredne ideje koje bi od čoveka napravile čoveka a ne instrument crkve.
Kolko čovek samo mora da bude neobrazovan da zastupa takve ideje. Kolko čovek mora da bude glup da takvim argumentima nastupa pa još da sebi da "autogol". Toliko nepoznavanje činjenica, dokaza, matematike, istorije, elementarne logike, netaktičnosti u razmišljanju, toliko namerno iskrivljavanja činjenica, podmetanja...danas kad nam je sva moguća tehnika dostupna.
Smeta mi...smeta mi što će naša deca morati umesto da traže lek za kancer ili način za međuzvezdano putovanje, morati da se bakću sa ljudima opterećenim nebulozama iz srednjeg veka.
E, neka sam rekao...

Smeta mi...smeta mi što će naša deca morati umesto da traže lek za kancer ili način za međuzvezdano putovanje, morati da se bakću sa ljudima opterećenim nebulozama iz srednjeg veka.
E, neka sam rekao...

Heliocentricna teorija je uvedena u srednjem veku.

Nisi rekao vec napisao, osim ukoliko nisi tokom pisanja razgovarao sa monitorom. Preskocio si u razgovoru sa monitorom objasniti padanje suncevih zraka pod uglom, monitor bi zeleo cuti naucno objasnjenje kako je tako nesto moguce ako je Sunce udaljeno 150 mil. kilometara.

Heliocentricna teorija je uvedena u srednjem veku.
Nisi rekao vec napisao, osim ukoliko nisi tokom pisanja razgovarao sa monitorom. Preskocio si u razgovoru sa monitorom objasniti padanje suncevih zraka pod uglom, monitor bi zeleo cuti naucno objasnjenje kako je tako nesto moguce ako je Sunce udaljeno 150 mil. kilometara.
Коперник је хелиоцентричну теорију изнео у делу ,,О кружењу небеских тела" 1543., читавих 90 година након завршетка средњег века 1453.
Зашто лажеш Камаеле?

Izneo teoriju u delu 1543. godine, a rodjen je 1473., dvadeset godina nakon zavrsetka srednjeg veka.

Udaljeni smo od tog perioda vise od 500 godina a on svega 20.

Kad je izneo teoriju da se tela okrecu oko Sunca bio je senilan, presao 70 godina. Trazio je da u pritvoru koji su mu dali zivi sa muskim prijateljem, a ne sa recimo zenom, sto je po tebi prirodno kao sto ti je prirodno i da je u Zemlji toboze rastopljena lava nastala slivanjem gvozdja u centar?

No, to cemo na drugoj temi, ako hoces da se drzis ove odgovori kako je moguce da zraci Sunca padaju pod uglom, a tvrdis da je udaljeno 150 miliona kilometara.

Izneo teoriju u delu 1543. godine, a rodjen je 1473., dvadeset godina nakon zavrsetka srednjeg veka.

Udaljeni smo od tog perioda vise od 500 godina a on svega 20.

Kad je izneo teoriju da se tela okrecu oko Sunca bio je senilan, presao 70 godina. Trazio je da u pritvoru koji su mu dali zivi sa muskim prijateljem, a ne sa recimo zenom, sto je po tebi prirodno kao sto ti je prirodno i da je u Zemlji toboze rastopljena lava nastala slivanjem gvozdja u centar?

No, to cemo na drugoj temi, ako hoces da se drzis ove odgovori kako je moguce da zraci Sunca padaju pod uglom, a tvrdis da je udaljeno 150 miliona kilometara.
Остави се квалификација о другим људима боље себе погледај.
Теорију је изнео 90 година након краја средњег века.
Зашто лажеш да ју је изнео у средњем веку?
Коперник никада није био у неком притвору... опет лажеш.
Јел постоји пост у коме ти не лажеш јадно, бедно, бесмислено, где своју неспособност разумевања покушаваш да рационализујеш обманама?

Остави се квалификација о другим људима боље себе погледај.
Теорију је изнео 90 година након краја средњег века.
Зашто лажеш да ју је изнео у средњем веку?
Коперник никада није био у неком притвору... опет лажеш.
Јел постоји пост у коме ти не лажеш јадно, бедно, бесмислено, где своју неспособност разумевања покушаваш да рационализујеш обманама?

Stotinu tema ce da zatvore, dzaba. Iako problem nije u temi, tema ce biti zakatancena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back