Nifont
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Moja majka ima pojacanu zeludacnu kiselinu tzv zgaravica. Cak ni nolpaza ne pomaze. Jel ima neko iskustva sa lecenjem?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je zeludac pomjeren i kad se proizvodi manje kiseline?Prvo da se vidi zeludac da se vrati na mesto pa promena ishrane,kretanje mora i ne lezanje posle obroka
Msm da na pravom mestu nema problema, kad ode gore tu u grudima se zadrzava hrana i vraca u taj deo kad se legne i pece, naravno i kad se iritira nekom hranom koja ne prija,kao na ovoj slici samo zna da se prepolovi koliko ode gore i pritiska dijafragmu kad se prejedeDa li je zeludac pomjeren i kad se proizvodi manje kiseline?
Ништа на своју руку већ правац доктор. Некоме помогне Нолпаза или Омепрол, а некоме ништа од наведеног. Појачаној киселини може бити узрок и бактерија, некоме није.Moja majka ima pojacanu zeludacnu kiselinu tzv zgaravica. Cak ni nolpaza ne pomaze. Jel ima neko iskustva sa lecenjem?
Може да буде.Da li je zeludac pomjeren i kad se proizvodi manje kiseline?
Промена начина исхране - комбиновање хране.Moja majka ima pojacanu zeludacnu kiselinu tzv zgaravica. Cak ni nolpaza ne pomaze. Jel ima neko iskustva sa lecenjem?
mora da zna sta leciMoja majka ima pojacanu zeludacnu kiselinu tzv zgaravica. Cak ni nolpaza ne pomaze. Jel ima neko iskustva sa lecenjem?
rasol majko. samo krkaj rasolaMoja majka ima pojacanu zeludacnu kiselinu tzv zgaravica. Cak ni nolpaza ne pomaze. Jel ima neko iskustva sa lecenjem?
Najbolje da se javi lekaru jer uzroci mogu da budu razni...meni je duže vreme bila pojačana kiselina,imao sam gorušicu,bolove u želudcu i mučnine pre nego što su mi na UZ našli kamen u žučnoj kesi
Moja majka ima pojacanu zeludacnu kiselinu tzv zgaravica. Cak ni nolpaza ne pomaze. Jel ima neko iskustva sa lecenjem?