Željna pažnje, ili Virtuela, jer je lakše

Santa Fe

Iskusan
Poruka
6.161
Tema je ozbiljna.

Svako ko je malo bio na Fejsbuku je primetio klinke koje kače hiljade provokativnih fotografija,imaju zilion ''prijatelja'', šalju neke kretenske poruke jedna drugima, itd..

I to je ok, deca se igraju. Ajde, zamenili su lastiš ruterom i modemom, no, deca su deca.

Mene sada stvarno interesuje mozak žene od recimo 30-ak godina koja to isto radi?
Telo nije ni blizu onom što je bilo pre 10 godina, ali odevanje jeste. Perspektive nema, ni izgleda da se promeni. Ali je ponašanje isto. Dopisivanje, komentarisanje komentara slika, itd..

Ta osoba mi je jako draga, i više puta sam skrenuo pažnju na to, odgovor je uvek bio da se zeza...

O čemu se to radi? Da li se leče kompleksi, ili nešto drugo? Zašto to radi?

Iskreno, svaki put kada vidim muka mi u želudcu od toga.

Hvala Vam na iskrenim odgovorima.

Tema je ozbiljna.

Svako ko je malo bio na Fejsbuku je primetio klinke koje kače hiljade provokativnih fotografija,imaju zilion ''prijatelja'', šalju neke kretenske poruke jedna drugima, itd..

I to je ok, deca se igraju. Ajde, zamenili su lastiš ruterom i modemom, no, deca su deca.

Mene sada stvarno interesuje mozak žene od recimo 30-ak godina koja to isto radi?
Telo nije ni blizu onom što je bilo pre 10 godina, ali odevanje jeste. Perspektive nema, ni izgleda da se promeni. Ali je ponašanje isto. Dopisivanje, komentarisanje komentara slika, itd..

Ta osoba mi je jako draga, i više puta sam skrenuo pažnju na to, odgovor je uvek bio da se zeza...

O čemu se to radi? Da li se leče kompleksi, ili nešto drugo? Zašto to radi?

Iskreno, svaki put kada vidim muka mi u želudcu od toga.

Hvala Vam na iskrenim odgovorima.

cekaj, a kakvo joj je sada telo?
ako lose izgleda onda je uzas da se oblaci polugolo, ali ako je dobra onda je relativno ok.
kazem relativno jer ne podnosim vulgarnost u oblacenju, sto ne znaci da se ne oblacim provokativno, ali vulranost i prostota u oblacenju je nesto drugo.
ovde se pre svega radi o prostoti u ponasanju, koliko kapiram. ne, ne volim neodmerenost i ne volim prenaglasaneost u ponasanju...:think:

Kao mlađa je imala probleme sa kilažom, sada je to rešila, pa valjda ono što je želela da nosi u 19 sada nosi u 30 i nekoj. Nije ona prosta u ponašanju.. Ona je jako dobra, i kulturna osoba u normali. Ali na tom sajtu je katastrofa. Ne preterujem, hiljadu slika, hiljadu odevnih kombinacija, hiljadu ''prijatelja'' (lično znam da ne zna ni 50) .

Kao osoba do koje mi je stalo sam joj skretao pažnju, nekada i grubo, ali to traje i traje.. I ti što ih stvarno poznaje joj se podsmevaju, ali joj niko ne kaže srž problema..

Jako mi je žao, i nekada toliko ispizdim da bi je oterao u 3 pm jer sebe ne ceni ni malo. A u top 3 osobe po kvalitetima ljudskim je koje sam ikada upoznao..

Garant je tek otkrila fejs?
Nije, ima već godinama..
Pa dobro malo zaostala i razocarana..nema samopouzdanja za rl
I ja mislim da je razočarana, ali šta dobija time? Nabacuju joj se, ok sad izgleda za svoje godine, šta više, ali ne priliči joj.. I pored nabacivanja ona nema ništa od toga. Ne znam da li neće, ili ne može

Kao mlađa je imala probleme sa kilažom, sada je to rešila, pa valjda ono što je želela da nosi u 19 sada nosi u 30 i nekoj. Nije ona prosta u ponašanju.. Ona je jako dobra, i kulturna osoba u normali. Ali na tom sajtu je katastrofa. Ne preterujem, hiljadu slika, hiljadu odevnih kombinacija, hiljadu ''prijatelja'' (lično znam da ne zna ni 50) .

Kao osoba do koje mi je stalo sam joj skretao pažnju, nekada i grubo, ali to traje i traje.. I ti što ih stvarno poznaje joj se podsmevaju, ali joj niko ne kaže srž problema..

Jako mi je žao, i nekada toliko ispizdim da bi je oterao u 3 pm jer sebe ne ceni ni malo. A u top 3 osobe po kvalitetima ljudskim je koje sam ikada upoznao..

bas lep post.
razumem tvoje motive.
ali mislim da ne vredi, ona sada fura taj fazon i to je to.
ali kao sto i sam kazes, to ne menja nju kao osobu, jel tako.

To sam joj i ja rekao.. Ali ne prolazi do nje.. Kako da joj objasnim to.. Inteligentna je, ali za to je gluva skroz..

ako je inteligentna, onda je toga i svesna... ali neće da prestane, jer joj godi

p.s. to ti je kao sa onima koje su se udale sa 19, drugog ***** nisu videle, onda dete poraste, izvuku se iz pelena, ubace se u minjak, a komšije i građevinci sa skela zvižde, dok komšinice kolutaju očima
al nju baš briga, važno da je neko gleda :D ... neki drugi ***** sledi sigurno, posle izvesnog vremena, samo da se oslobodi sopstvenih stega

e, zato mislim da je flert jako dobra stvar

Poslednja izmena:
bas lep post.
razumem tvoje motive.
ali mislim da ne vredi, ona sada fura taj fazon i to je to.
ali kao sto i sam kazes, to ne menja nju kao osobu, jel tako.

Mislim da menja.. Od tih silnih ''jebbača'' je stekla neko nazovi samopouzdanje u tome, ali neosnovano.. Trebala bi imati neke normalne prioritete.. Ne mora porodica i to, ali bar nešto.. Ne, svodi se sve na haljine i cipele :((

ako je inteligentna, onda je toga i svesna... ali neće da prestane, jer joj godi

p.s. to ti je kao sa onima koje su se udale sa 19, drugog ***** nisu videle, onda dete poraste, izvuku se iz pelena, ubace se u minjak, a komšije i građevinci sa skela zvužde, dok komšinice kolutaju očima
al nju baš briga, važno da je neko gleda :D ... neki drugi ***** sledi sigurno, posle izvesnog vremena, samo da se oslobodi sopstvenih stega

e, zato mislim da je flert jako dobra stvar

Slažem se Šaćko.. Nešto slično je i sa njom.. Kako je ružno ebt :(

Mislim da menja.. Od tih silnih ''jebbača'' je stekla neko nazovi samopouzdanje u tome, ali neosnovano.. Trebala bi imati neke normalne prioritete.. Ne mora porodica i to, ali bar nešto.. Ne, svodi se sve na haljine i cipele :((

:think:

da ima davaoca svodilo bi se na haljine, cipele i ******...
ovako, pusti je nek menja aljincice, dok se neodluci za jednog od tih hiljadu :manikir:

Novka, da se ne lažemo, takvim ponašanjem može dobiti kratkotrajni seks, jer joj svi to i nude, povučeni ''imidžom'' a ona želi sasvim suprotno.. Kasno je ušla u svet odraslih, jer je takvo vaspitanje iz kuće odnela, bila je dugo, sa jednim, do skoro, čini mi se. Tada je bila normalna..

Zašto ljudi menjaju virtualu za život uopšte?

Novka, da se ne lažemo, takvim ponašanjem može dobiti kratkotrajni seks, jer joj svi to i nude, povučeni ''imidžom'' a ona želi sasvim suprotno.. Kasno je ušla u svet odraslih, jer je takvo vaspitanje iz kuće odnela, bila je dugo, sa jednim, do skoro, čini mi se. Tada je bila normalna..

Zašto ljudi menjaju virtualu za život uopšte?[/QUOTE]

e da, ovo je dobro pitanje.
mislim d aje to stvarno vrsta klopke, kao, neko zeli da upozna nekog pa se kaci na net, ne upozna nikoga a postaje sve nezadovoljniji, i tako nezadovoljan ne izlazi u realni zivot i sve u svemu vrcenje u zacaranom krugu.
generalno za mene su ljudi koji svoje kontakte svode na net kontakte stvarno ljudi sa problemom. nesto tu ne stima...

Ma ok, nekada je u Politikinom Zabavniku bilo popularno pisma i to, sada je malo lakše. Ali svoditi sve na to jeste problem. Strah da se ne pokažete kakvim jeste.. Pa zar nije ljubav kada je vidiš u najgorem izdanju, pa ti srce lupa?

Ja neću zaboraviti scenu kada je bivša operisala slepo crevo.. Ni na šta nije ličila, u plavoj, bolničkoj pidžami, rasčupana, bleda, izmučena, ali taj osmeh kada me je videla.. Pa to nema zamene, neprocenjivo...

To se sada ne bi moglo prodati na slikama,,

Back