Željko Mitrović pozvao rektore i profesore na javni test inteligencije

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
13.650
Tako je, da ih vidimo na delu :bravo:
Najavio je i da će ih ovih dana pozvati da pred kamerama urade test inteligencije, kako bi javnost videla ko upravlja našim univerzitetima.
Naime, vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović posvetio je retkoru obradu pesme Ekatarine Velike "Novac u rukama" uz poruku da je fer da studenti znaju kompletnu istinu.
https://pink.rs/politika/678306/ali...ene-pesme-pa-pomenuo-test-inteligencije-video

*Inace vec sam otvarao temu o tome da podaci o inteligenciji nobelovaca ne postoje. Ako se njihova krije a retke dostupne informacije kazuju da je prosecna, mozete misliti koliko su pametni ficfirici najnizeg ranga. Zašto se krije IQ elitnih mejnstrim naučnika?

Обрада песме од ЕКВ му је тешко срање. Као да пева...немам појма, Жељко Шашић...промашио си тему Митровићу треба поново да тестираш слух :kafa:
Не могу да се сетим коју песму од ЕКВ је обрадио и он отпевао али је било срање.

Hahahahaha na koga je ova vlast spala, spala je na to da je brane spodobe poput Žeksa, DJV, Jovane Jeremić, Jelene Krmeljuše, Miljane Kulić, Čede Praška slične družine...............mislim stvarno ne znam koliko neko mora da ima niski IQ i koliko mora da bude operisan od dostojanstva da bi se svrstao na istu stranu sa takvima , pa svako ko ima dostojanstva pa makar koliko i jedan pas lutalica sigurno se neće svrstati u taj tabor i na istu stranu sa takvima.

Hahahahaha na koga je ova vlast spala, spala je na to da je brane spodobe poput Žeksa, DJV, Jovane Jeremić, Jelene Krmeljuše, Miljane Kulić, Čede Praška slične družine...............mislim stvarno ne znam koliko neko mora da ima niski IQ i koliko mora da bude operisan od dostojanstva da bi se svrstao na istu stranu sa takvima , pa svako ko ima dostojanstva pa makar koliko i jedan pas lutalica sigurno se neće svrstati u taj tabor i na istu stranu sa takvima.
A na koga je spala opozicija, sacicu huligana koji loze decu da ne treba da idu u skolu, sa ciljem da se privuce paznja javnosti napokon. Zalosno...

A na koga je spala opozicija, sacicu huligana koji loze decu da ne treba da idu u skolu, sa ciljem da se privuce paznja javnosti napokon. Zalosno...

Da da "šačica huligana" :hahaha:

Posle takvih bulažnjenja ja da sam na tvom mestu raskinuo bi ugovor sa internet operaterom i ne bi se više ni logovao na internet od blama.

MojBeograd2.png

Posle takvih bulažnjenja ja da sam na tvom mestu raskinuo bi ugovor sa internet operaterom i ne bi se više ni logovao na internet od blama.
Pogledajte prilog 1700277
Pa nalozili su masu dece to je cinjenica, ali ideologija im je ubedljivo najgluplja u Evropi a i sire.

Што не позове ненадлежника на тест интелигенције? Очигледно да има неки проблем чим је направио свињац од Пионирског парка, населио га криминалцима, окружио тракторима, позивао поданике да студенте и грађане газе аутомобилима, да им разбијају глеве моткама...

Pogledajte prilog 1700277
Он треба раскинути уговор са чикама које такве вежу на леђима (неки их зову и психијатрима). Терапија не делује. :mrgreen:

Back