Željko Mitrović: Nastavljamo sa emitovanjem rijalitija, jedino cenzura može da nas spreči

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
84.631

Željko Mitrović: Nastavljamo sa emitovanjem rijalitija, jedino cenzura može da nas spreči​

K. Ž.danas 14:57
Željko Mitrović: Nastavljamo sa emitovanjem rijalitija, jedino cenzura može da nas spreči 1
Foto: Beta/Branislav Božić

Iako je jedan od prvih zahteva učesnika protesta „Srbija protiv nasilja“, koji su (naizgled) ispunili predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, da se u Srbiji prekine sa emitovanjem rijaliti programa koji promoviše nasilje na televiziji Pink, čini se da su oboje obmanuli javnost.

Naime, iako su rekli da je Zadruga ukinuta, vlasnik Pinka nema nameru da se zaustavi, a kako kaže za Danas, jedino zakonska cenzura može da ga spreči.
Nakon tragedija u Ribnikaru i okolini Mladenovca, deo javnosti je tražio da se sa televizija sa nacionalnom pokrivenošću ukinu rijaliti programi koji promovišu nasilje i ljude iz kriminalnog miljea.

Prvi na „udaru“ je bio TV Pink, posebno uzimajući u obzir da je osumnjičeni za masovna ubista u Mladenovcu kao svog idola izdvojio osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića, koji je zlatnu slavu stekao upravo poslednjih godina učestvujući u rijaliti programu na Pinku.
Pompezno je predsednik Srbije najavio da će se taj rijaliti ukinuti (iako mu je kraj sezone planiran u ovo vreme), ostavljajući u nedoumici širu javnost šta će se sa tim rijalitijem događati na jesen, kada obično kreće nova sezona.

Kako stvari stoje, neće se desiti ništa, već će nova sezona krenuti brže, jače, bolje.
– Ako se ne uvede legalna cenzura, zakonskih prepreka za emitovanje nema – poručio je Željko Mitrović za Danas.

„Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga“. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika republike važnije od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa“, poručio je Mitrović na svom Tviteru i Instagramu nalogu 8. juna.
Prethodno je Vučić izjavio da je razgovarao sa vlasnikom Pinka.
„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je Vučić.

Ukidanje rijalitija očigledno je bila dnevno-politička poruka vlasti sa ciljem da se umire građani koji protestuju, ali vlasnik Pinka ne namerava da prekine sa svojim najunosnijim projektom, najavljujući od nove sezone veća i produkcijski zahtevnija ulaganja u nove projekte.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...=push&utm_campaign=2023-06-13-Nastavljamo-sa-

Dakle sledi nova sezona u septembru sa novom školskom godinom.

Tužan završetak Zadruge 6, pola ekipe plače pola nemo tuguje, možda je trebalo ja da pozovem na miran protest 3 miliona heavy viewera za podršku Zadruzi da okončamo ovu sumanuto-šizofrenu zamenu teza i da pokažemo koliko ko ima stvarnih pristalica i da demontiramo jednom zauvek ovo ludačko političko lešinarenje na velikim tragedijama sa kojima rijaliti nema nikakve ali baš nikakve odgovornosti! Ali nikad nije kasno! Stop teroru manjine nad većinom! Stop nasilju!

cedo udbe, iz sredine devedesetih i dalje po instrukcijama

e nece biti rijalitija taman te narod moro deportovati iz srbije

tek sto je proslo 40 ddana ovo udbasko gofno ponovo preti narodu svojim morbidnim emisijama

Eto dokle smo dogurali da ovakva spodoba ima ovoliki uticaj i pare...
Onomad ušao u to leglo morona u crnini, te prostitutke i kriminalci isto obukli crno (nakon one dve tragedije), iskoristio tragediju da poveća gledanost...
Rekao je da postoji mogućnost da neće više snimati rijaliti. Meni nije jasno ko to više gleda, dojadili su Bogu i narodu.

Да ли то Жекс отказује послушност Аутократи, као што је ономад отказао Диктатору и Црвеној Вештици?
Ma kakvi, nego Vučićeva navodna naredba ili molba o ukidanju rijalitija nije bila stvarna.

Onomad ušao u to leglo morona u crnini, te prostitutke i kriminalci isto obukli crno (nakon one dve tragedije), iskoristio tragediju da poveća gledanost...
Rekao je da postoji mogućnost da neće više snimati rijaliti. Meni nije jasno ko to više gleda, dojadili su Bogu i narodu.
sace sasasta objasni kako je on dobar a mi losi

Ma kakvi, nego Vučićeva navodna naredba ili molba o ukidanju rijalitija nije bila stvarna.

не већ МОЈИ ИЗВОРИ, тј ЛАУФЕРИ, су се ОПЕТ показали тачнима, изгледа!
погледај време објављивање моје теме и време на вести? И?
https://forum.krstarica.com/threads/zeks-novi-upravnik-rem-a.976145/

нешто се куха велико!
обећали му место управника РЕМ-а и добио ред була! тј крила...

Gledas li B92?Ima neki uvozni rijaliti ,,Ostrvo ljubavi".Strani akteri.Gleda li to neko ili se samo vrti na prazno?

Зашто ико игде ишта што изговори шљам попут Митровића и Вучића узима за озбиљно уопште? Још колико деценија ће бити потребно да се схвати како се не може од таквих очекивати истина него само спиновање, пропаганда, лажи, клевете, потстицање подела и мржње?

Да ли то Жекс отказује послушност Аутократи, као што је ономад отказао Диктатору и Црвеној Вештици?

ne. već protesti prete da se ospu, ide leto i ljudima je već dosadno postalo
treba malo podgrejati beogradjanere da idu na proteste a kako drugačije nego ovakvim izjavama?

iza celih protesta stoje AV+KH+SNS, KH je kićo hil
trebaju im da pokriju kosovo do oktobra negde a posle će biti nebitno

eto prikane moj to ti je cela priča....

ne. već protesti prete da se ospu, ide leto i ljudima je već dosadno postalo
treba malo podgrejati beogradjanere da idu na proteste a kako drugačije nego ovakvim izjavama?

iza celih protesta stoje AV+KH+SNS, KH je kićo hil
trebaju im da pokriju kosovo do oktobra negde a posle će biti nebitno

eto prikane moj to ti je cela priča....

Све опције су у игри...но, један крупан део пућанства је факат незадовољан влашћу Прворођеног.

Из ових или оних разлога.

prenos uživo...

pristalice Zadruge izvršile državni udar unutar porodične kuće u Jajincima Sve je počelo bezazleno parolama ukućana "bolje Žeks nego seks", "ko ne gleda Zadrugu ne zaslužuje ni da živi", "Zadruga je svet", "Zadruga za druga", a onda je došlo do nasilja u porodici i vođa je bacio peškir u ring i pozvao druga da se predomisli..."volim i ja vas" odgovorio je drug....

Željko Mitrović: Nastavljamo sa emitovanjem rijalitija, jedino cenzura može da nas spreči​

K. Ž.danas 14:57
Željko Mitrović: Nastavljamo sa emitovanjem rijalitija, jedino cenzura može da nas spreči 1
Foto: Beta/Branislav Božić

Iako je jedan od prvih zahteva učesnika protesta „Srbija protiv nasilja“, koji su (naizgled) ispunili predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, da se u Srbiji prekine sa emitovanjem rijaliti programa koji promoviše nasilje na televiziji Pink, čini se da su oboje obmanuli javnost.

Naime, iako su rekli da je Zadruga ukinuta, vlasnik Pinka nema nameru da se zaustavi, a kako kaže za Danas, jedino zakonska cenzura može da ga spreči.
Nakon tragedija u Ribnikaru i okolini Mladenovca, deo javnosti je tražio da se sa televizija sa nacionalnom pokrivenošću ukinu rijaliti programi koji promovišu nasilje i ljude iz kriminalnog miljea.

Prvi na „udaru“ je bio TV Pink, posebno uzimajući u obzir da je osumnjičeni za masovna ubista u Mladenovcu kao svog idola izdvojio osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića, koji je zlatnu slavu stekao upravo poslednjih godina učestvujući u rijaliti programu na Pinku.
Pompezno je predsednik Srbije najavio da će se taj rijaliti ukinuti (iako mu je kraj sezone planiran u ovo vreme), ostavljajući u nedoumici širu javnost šta će se sa tim rijalitijem događati na jesen, kada obično kreće nova sezona.

Kako stvari stoje, neće se desiti ništa, već će nova sezona krenuti brže, jače, bolje.
– Ako se ne uvede legalna cenzura, zakonskih prepreka za emitovanje nema – poručio je Željko Mitrović za Danas.

„Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga“. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika republike važnije od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa“, poručio je Mitrović na svom Tviteru i Instagramu nalogu 8. juna.
Prethodno je Vučić izjavio da je razgovarao sa vlasnikom Pinka.
„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je Vučić.

Ukidanje rijalitija očigledno je bila dnevno-politička poruka vlasti sa ciljem da se umire građani koji protestuju, ali vlasnik Pinka ne namerava da prekine sa svojim najunosnijim projektom, najavljujući od nove sezone veća i produkcijski zahtevnija ulaganja u nove projekte.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...=push&utm_campaign=2023-06-13-Nastavljamo-sa-

Dakle sledi nova sezona u septembru sa novom školskom godinom.
Пи. Па како сад то? Зар није било да је укинуто?

Kolika je gledanost Kesića, Draška i CO?
Izgleda da ovaj narod nema sluha za taj profinjeni humor. :mrgreen:

Jedino da promenite narod i nađete neki drugi dostojan vas.
Имаш ли ишта паметније осим ,,мој тата је јачи од твог тате"?

Back