Željko Mitrović koristeći Vučićevu podršku ponovo zabada prst u oko srpskom narodu sa novim rijalitijem

nesko101

Elita
Poruka
19.751
AUTORSKA
Ponovo Vučićeva krupna laž koju potrvrđuje vlasnik Pinka i ponovo trovanje naroda sa rijalitijima koji se pokazali kao zapadno medijsko oružje da načine zlo i pokvare čitavo jedano društvo sa zamlaćivanjem dok mu ti isti zapadnjaci oduzimaju teritoriju.
Najavljeno je i okupljanje kod Pinka i treba biti sve više naroda da se stane za vrat ovom režimu i njihovom glavnom mediju koji uništava celu Srbiju.
MORAMO POBEDITI MEDIJSKO ZLO SNS-a.

Ja ne gledam TV rijaliti, a i TV gledam 5/6 sati nedeljno ( ponekad i mesečno).
Svi koji gledaju rijaliti, a pišu o ovoj temi su: ?
Licemeri,
koji ne mogu da obuzdaju ZLO u sebi ( da ne uključuju te kanale u vreme emitovanja pomenutih rijalitija)..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svi rijalkoji gledajuiti, a pišu o ovoj temi su: ?
Licemeri,
koji ne mogu da obuzdaju ZLO u sebi ( da ne uključuju te kanale u vreme emitovanja pomenutih rijalitija)..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ti ovim pokazuješ da te boli k... za svoj narod.
I zato što si toliko egoista i još neki milion Srba koji te slede dovelo je do ovoga da zlo gospodari vama.

Pustiš zlo nad narodom a onda kažeš nisam ja sa njima.Pa šta koristiš svom rodu kao takav parazit?
nigde u svetu ljudi ne prate tv nes poebno jer su zaguseni kolicinom budaletina koji se tamo pojavljuju.

kad si gledao ijedan film da pored likova u sceni gde stoji tv na njemu ima ista osim razaranja, ubistva ili nekog politickog kurslusa. nigde, jer takav film ne postoji, a film je odraz zivota.

pink su ljudi gledali zbog filmova, danas kada filmove mozes videti i skinuti sa neta, niko ga zbog toga ne prati.

n1 nije tv, to je skup idiota koji rade isto sto i pink u vestima, gde samo menjaju glumce i aktere o kojima lupetaju.

Svi koji gledaju rijaliti, a pišu o ovoj temi su: ?
Licemeri,
Takoe.

Ti ovim pokazuješ da te boli k... za svoj narod.
I zato što si toliko egoista i još neki milion Srba koji te slede dovelo je do ovoga da zlo gospodari vama.
Plitko prijatelju,.. i uvredljivo,..
Plitko gledaš,.. ili ne razmišljaš.. U plitkom blatu se valjaš,..

Moja je ideja bila da gurnen "prst u oko" onima koji to gledaju i da malo uključe svoj mozak!
Pokušaj da gledaš iz tog ugla,.. i nemoj da koristiš rečnik primitivca,.. ne moraju svi da znaju ko si ,.. niti da prihvate tvoj unikatni n( originalni) stil

to se zlo opasalo od jutros najvećom srpskom zastavom.
pa ti sad bacaj jaja i truli paradaiz na srpsku svetinju ako smeš
duso moja to je dileja , zeljko.

sposoban je bio inormalan dok je imao audio studio. posle julovskih para kada je napravio najveci studio na balkanu u podzemlju pinka, totalno je zastranio.

vrh je ono sto ce biti na jesen, satanisticki kviz u bivsem odeonu, bas iz zgrade gde je ziveo onaj mali sto je pobio onu decu.

zlo je uvek blizu jedno drugom.

Plitko prijatelju,.. i uvredljivo,..
Plitko gledaš,.. ili ne razmišljaš.. U plitkom blatu se valjaš,..

Moja je ideja bila da gurnen "prst u oko" onima koji to gledaju i da malo uključe svoj mozak!
Pokušaj da gledaš iz tog ugla,.. i nemoj da koristiš rečnik primitivca,.. ne moraju svi da znaju ko si ,.. niti da prihvate tvoj unikatni n( originalni) stil
I dalje si bezobrazno bolestan egoista.Definitivno trajan egoista i ne krivim te lično zbog toga jer si rastao u takvoj okolini.

AUTORSKA
Ponovo Vučićeva krupna laž koju potrvrđuje vlasnik Pinka i ponovo trovanje naroda sa rijalitijima koji se pokazali kao zapadno medijsko oružje da načine zlo i pokvare čitavo jedano društvo sa zamlaćivanjem dok mu ti isti zapadnjaci oduzimaju teritoriju.
Najavljeno je i okupljanje kod Pinka i treba biti sve više naroda da se stane za vrat ovom režimu i njihovom glavnom mediju koji uništava celu Srbiju.
ako sebe racunas u narod koji gleda rijalitije onda ti je mesto medju istima, ako racunas sebe u tviter narod onda si vise u pravu, blejanje u mobilni sa povremenim gledanjem N1 rijalitija svakako ima smisla.

ako sebe racunas u narod koji gleda rijalitije onda ti je mesto medju istima, ako racunas sebe u tviter narod onda si vise u pravu, blejanje u mobilni sa povremenim gledanjem N1 rijalitija svakako ima smisla.
Nisam ja na kafici sa tobom pa da kao neka baba tračarim kao možda si i ti takav a mozda i kriv....

to se zlo opasalo od jutros najvećom srpskom zastavom.
pa ti sad bacaj jaja i truli paradaiz na srpsku svetinju ako smeš
Vidiš, Perfi, ja bih to smeo da uradim,.. uz jedan uslov,.. da to bude svrsishodno ( da se ima koristi od bacanja trulog paradajza na "srpske svetinje" ).

Ali ja na sve ovo gledam malo šire,..
Drugar je doneo kući malu srnu (lane) - ***. .
I hrani je već 12 godina,.. Ona i ne zna da pase,.. ne zna ni koja trava je otrovna, koja korisna, koja lekovita,..

Može da joj da otrovne trave da jede ( Oleander recimo),.. i otrovaće je,..

Tako su i nas navikli,.. najpre da budemo gotovani ( da ne čitamo knjige, ne istražujemo,.. već da blejimo u TV ) i da čekamo kakvu će nam danas servirati,.. hranu za mozak..

*** Lovac je, pa su mu dozvolili, inače je to zakonski kažnjivo.. (bilo mu žao kada je kombajnom naišao na nju,.)

duso moja to je dileja , zeljko.

sposoban je bio inormalan dok je imao audio studio. posle julovskih para kada je napravio najveci studio na balkanu u podzemlju pinka, totalno je zastranio.

vrh je ono sto ce biti na jesen, satanisticki kviz u bivsem odeonu, bas iz zgrade gde je ziveo onaj mali sto je pobio onu decu.

zlo je uvek blizu jedno drugom.
Naravno da vas nicega nije sramota, jos koristite decu pa cak i mrtvu za svoju prljavstinu.

AUTORSKA
Ko gleda te rijalitije nego Srbi i ostali građani ? Ne emituju se takvi sadržaji za Singapurčane.Ko neće da gleda ima druge tv stanice ili radio ili internet ili može da se bavi sportom ili seksom ... Missim ima toga

AUTORSKA
Ми му дајемо кад гледамо. Само бојкот и нема више профита.

Back