Željko Komšić na poziv roditelja i dece na sastanku u Zvorniku

комшија

Stara legenda
Poruka
90.989
1600093929381.png





Željko Komšić na poziv roditelja i djece na sastanku u Zvorniku



Željko Komšić na poziv roditelja i djece na sastanku u Zvorniku


14.09.2020

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić odazvat će se pozivu roditelja iz Zvornika okupljenih oko inicijative za bosanski jezik, na sastanak danas u 12 sati, saznaje Fena u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine.


Kao što je poznato djeca povratničke populacije u entitetu RS godinama se suočavaju s problemom onemogućavanja izučavanja bosanskog jezika, kroz obrazovni sistem u entitetu RS.


S druge strane, vlasti entiteta RS iz političkih razloga odbijaju da razgovaruju o tome problemu.


Poziv na sastanak upućen je i OHR-u, Vijeću ministara, Parlamentarnoj skupštini BiH, ambasadama u BiH, OSCE-u, Helsinškom komitetu, te predstavnicima udruženja i organizacija koje se bave zaštitom ljudskih prava i osnovnih sloboda.

link



@đavolčić са заставицом БиХ и букетом црвених каранфила у свом Зворнику дочекује харизматичног члана Председништва БиХ из реда Хрватског народа. Причаће после унуцима како је видео Тита. Пардон, друга Жељка...
 
Žijeljko KoHmšić, bošnjačka majka
Oн је и "српска мајка" јер је против тзв."српских националиста" који су до сада уништили све чега су се дохватили (где су они ратовали Срба више нема, нпр. у Сарајеву некада други по величини "српски" град после Београда), као и њихових пријатеља усташа, и залаже за просперитетну дејтонску Босну у Европској унији тј да иста не буде полигон за proxy wars у режији "Мајчице".
 
Босански су увели напредњаци у школе у Србији. Жути су пружали отпор томе. Наравно да босански не постоји и да не смемо себи да дозволимо да свака будала узме наш језик, промени му име, па још смара око увођења у школу.
 
Истине ради, нису сви језици именовани по народима како тврди Додик, али од неких 6.000 језика којима се збори у свијету јесте барем неких 96+%, има примјера када нису именовани по народима, рецимо 10ак језика у Кини или урду који је национални и служени језик у Пакистану и има још неколико примјера, али како написах 96+% језика је именовано по народима и то је тако, могуће то није најбољи, најсрећнији стандард али то је тако.
Да се језици именују по административним областима или по државама се не практикује, било је покушаја, обично би се уз префикс по народу додао и префикс по држави или административној јединици, али од тога би се временом одустало.

Што се тиче овог паћеника и новинара Ал-Џазире, по обичају се провалио, не постоји бразилски, канадски, уругвајски, амерички, филипински језик, имао је намјеру испасти паметан, међутим испао је по обичају глуп. Раније је био обична будалетина, у међувремену је еволуирао у будалетину на квадрат и живи доказ да је еволуција у континуитету присутна, код њега додуше мало брже иде.
 
Oн је и "српска мајка" јер је против тзв."српских националиста" који су до сада уништили све чега су се дохватили (где су они ратовали Срба више нема, нпр. у Сарајеву некада други по величини "српски" град после Београда), као и њихових пријатеља усташа, и залаже за просперитетну дејтонску Босну у Европској унији тј да иста не буде полигон за proxy wars у режији "Мајчице".

Vi komunisti ste ti koji ste uništili svega onoga čega ste se dohvatili!
 
Prca dodara bosnjakistance samo tako

Kad bosnjakistanci kazu da je njihov jezik bosanski, Dodara kaze da to razumije ali se na srpskom bosanski kaze BOSNJACKI

Isto ko sto bosnjaci tvrde da se srpski na bosnjackom kaze - srbijanski....

Pa za nase predstavnike uvek koriste prefiks "Srbijanski" umesto srpski

Poseta Komsica ovom selu se zavrsila katastrofalno jer se Zeljko ikebana posvadio sa nekom zenom u selu.
 
Željko Komšić Komšo od milja zvan Superhik


Zeljko Ikebana izdajnik Hrvata i hrvatskih interesa , i mali od palube Bakira Izetbegovica....

Zato sada Dodik mora biti i hrvatski clan predsednistva BIH i braniti interese Hrvata jer Hrvati vec 15 godina nemaju svog predstavnika zbog gluposti iz Dejtonskog sporazuma i bosnjacke pokvarenosti koja dozvoljava da Bosnjaci biraju hrvatskog predstavnika u troclanom predsednistvu BIH preglasavanjem Hrvata....

Dodik to za sada radi sjajno, npr sprecio je da Bosnjaci blokiraju izgradnju peljeskog mosta, zato je i dobio poziv za prijem na najvisem nivou u Zagrebu gde se dogovorila saradnja i zajednicka politika Srba i Hrvata protiv pokusaja bosnjacke majorizacije i krsenja prava Srba i Hrvata u BIH.

Zato minderasko islamisticko Sarajevo pizdi i narice ovih dana.....
 

Back
Top