Zeljan sam weiferta

Mali_Oglasi

Aktivan član
Poruka
1.887
Ok, turci su zatvorili jedan od pet velikih brendova. Kakav god da je bio. bio je najstariji na Balkanu...
Sramota za Srbiju i Pancevo sto je dozvolilo da tako nesto nestane... Sramota za nas i za sve one koji cute. Trebali bismo barem nesto da uradimo, samo sta?
Pozdrav za sve Pancevce...

Dobro pancevci, pitam se da li je Vama vise stalo do Panceva nego meni koji nisam iz Panceva? Pisem o nekom picu i niko nista.
Da li ovde ima neko ko je malo odrastao i razume sustinu problema? Izgubili smo weifert i sve je normalno. Koga je briga za srpsku industriju...

Poslednja izmena:
ja sam za to da se podhitno vrati Pancevu nasa pivara:Dnesto mi se i weifert smucio,upropastise ga nacisto razni sarlatani:(.Takodje sam i za to da treba vratiti dane piva il kako god da se ta manifestacija zvala 2004 godine kad je prvi i jedini put bila odrzana.Mozda bi mogla da se organizuje u sklopu pancevackog karnevala....
Ovaj grad ima izuzetno dugu pivsku tradiciju koju ne bi smeli zanemarivati:):)

ja sam za to da se podhitno vrati Pancevu nasa pivara:Dnesto mi se i weifert smucio,upropastise ga nacisto razni sarlatani:(.Takodje sam i za to da treba vratiti dane piva il kako god da se ta manifestacija zvala 2004 godine kad je prvi i jedini put bila odrzana.Mozda bi mogla da se organizuje u sklopu pancevackog karnevala....
Ovaj grad ima izuzetno dugu pivsku tradiciju koju ne bi smeli zanemarivati:):)

To onda kada smo imali "Sta leti?" ;)

OK mozda sam pogresno pitanje postavio.
Ako bi postojala neka akcija gradjana za ponovno budjenje jednog od najveceg Pancevackog pa i srpskog brendova, da li biste joj se prikljucili?

naravno da bih... uvek cu podrzavati pametne i ispravne stvari kao recimo ovo:

plakat%20za%20web%2072dpi.jpg

idem na protest protiv genetski modifikovane hrane jer u pitanju nase zdravlje. tako bih isto dosao i na skup za podrsku da se weifert vrati u PA. upravo o tome se i radi - o ispravnim stvarima. weifert je zaista bio jedan od simbola panceva, greota sto pri sklapanju ugovora nije postojalo nesto sto se odnosilo na ocuvanje tradicije, a ne da se sve svodi na cist profit.

Back