Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili cemo ga bataliti.sta ce nam vjetar pokraj svo to zeleno zitodivlja-u-srcu:Vala cemo ga gonit' sve do narednog aprila!![]()
ops: 
divlja-u-srcu:***** i ja tebe u tu tvoju glavudzu!![]()
Ostavi mi Greenmoon na miru! Znas?![]()
greenmoon:BICE APRIL
I VISOKO PODNE
JA I TI,RUKOM U RUCI
KROZ ZELENO ZITO
GONICEMO PIJANOG VJETRA
I imas onakvu boju kose?!
I pises ovako kako pises?!
Mogu samo da kazem svaka cast! 8)ma pusti milo moje Kazanovu nek se raduje,samo da se ja pitam to ime bi dobio cak kad uspe da osvoji i tuca crvadivlja-u-srcu:***** i ja tebe u tu tvoju glavudzu!![]()
Ostavi mi Greenmoon na miru! Znas?![]()
znam da su ti namere najbilje,samo ne znam dali su zadnje ili prednjeKazanova:Pa dobro bre, Indijanko, Zeleni Mesece, znamo da si raspevana kao lesinar u Arizoni, kada umiru hrabri ratnici Apaca, kao kojot koji zavija nocu i najavljuje bojna polja u Vigvamima... mozda je bolje da svom ratniku "Crvenom Suncu koje gubi nevinost", da priredis pecenog Jelena, trebace mu snaga za ratnicke poklice nocu u Vigvamu. I pustis nas ratnike da lovimo svoje skvo.
Sa najboljim namerama "Ratnik koji yebe sve sta stigne".
turi sta hoces samo nemoj techuCekam kuma:Jel da turim u profil i ja svoju tetku sa zelenom irokez frizurom i koznim minicem?

Kazanova:Pa dobro bre, Indijanko, Zeleni Mesece, znamo da si raspevana kao lesinar u Arizoni, kada umiru hrabri ratnici Apaca, kao kojot koji zavija nocu i najavljuje bojna polja u Vigvamima... mozda je bolje da svom ratniku "Crvenom Suncu koje gubi nevinost", da priredis pecenog Jelena, trebace mu snaga za ratnicke poklice nocu u Vigvamu. I pustis nas ratnike da lovimo svoje skvo.
Sa najboljim namerama "Ratnik koji yebe sve sta stigne".

BICE APRIL
I VISOKO PODNE
JA I TI,RUKOM U RUCI
KROZ ZELENO ZITO
GONICEMO PIJANOG VJETRA