Želja

nedobra

Buduća legenda
Poruka
45.884
ako se neko ponadao, ne ispunjavam želje, da ne bude zabune

elem
jel lakše i lepše da se je8ete sa nekim koga više vi želite ili sa nekim ko više želi vas?
dakle, postoji obostrana želja, samo što npr jedna strana više želi, više ugađa, više se trudi, a druga manje
na kojoj vam je strani lepše da budete?
i znam, znam, najlepše je kad je želja jednaka, al aj da se ne lažemo, često se dese situacije gde to i nije baš izbalansirano
da naglasim da pričamo o seksu, ne o potencijalnoj vezi, znači samo ta neka seksualna želja se uzima u obzir

pa i ne, da se ne lazemo, ***** se sa nekim sa kim se zelimo. E sad tu nekad jedno pozeli vise i pokaze strast a nekad drugo.
pa to i pitam, šta je lepše, da budeš jedno ili drugo
da je kod tebe izraženija strast ili kod nje
uživaš li više da obožavaš ili da budeš predmet obožavanja

pa to i pitam, šta je lepše, da budeš jedno ili drugo
da je kod tebe izraženija strast ili kod nje
uživaš li više da obožavaš ili da budeš predmet obožavanja
Oba brate, nekako mi ne ide to vise manje, moze na smenu. Ali recimo da samo ja prema njoj balavim i odlepljujem a ona hladna ko leptirica, dje brate?
A i drugo, da ona pokazuje zudnju i hoce sve a meni ono mljeee. Bez veze je i to, ne uzbudi te ako nemas to preplitanje.
E sad, drugo je igra! Igramo se nekih stvari...

dakle, postoji obostrana želja, samo što npr jedna strana više želi, više ugađa, više se trudi, a druga manje
ako mi se ovo desava,znaci da ne postoji dovoljna zainteresovanost sa (npr) njegove strane i automatski se gasim i ja,zene vole da su pozeljne,mazene,pazene pa iako je samo sex u pitanju

Oba brate, nekako mi ne ide to vise manje, moze na smenu. Ali recimo da samo ja prema njoj balavim i odlepljujem a ona hladna ko leptirica, dje brate?
A i drugo, da ona pokazuje zudnju i hoce sve a meni ono mljeee. Bez veze je i to, ne uzbudi te ako nemas to preplitanje.
E sad, drugo je igra! Igramo se nekih stvari...
rekla sam da je želja obostrana, samo nije istog inteziteta
i znači okej je i jedno i drugo, super, onda je tebi lako

ako mi se ovo desava,znaci da ne postoji dovoljna zainteresovanost sa (npr) njegove strane i automatski se gasim i ja,zene vole da su pozeljne,mazene,pazene pa iako je samo sex u pitanju
znači da bi tebi više bilo okej da se kresneš sa nekim ko tebe mazi i pazi iako on tebi nije baš osoba koju bi ti na isti način mazila i pazila?

ne,mora da bude obostrano.. sex je slobodna volja,neka bude odlican.
pa dobro, da l misliš da je realno da je želja uvek jednaka sa obe strane?
rekoh da je to idealno, ali ako nije tako, jel to znači da automatski odbijamo sve one sa kojima nemamo jednak intezitet privlačnosti i želje?

ne znam zašto je to toliko strašno da se kaže
ja npr više volim da je kod mene jača želja i uglavnom ne pristajem na odnose gde ja nisam na max
koliko god me druga strana privlači, teško da je to dovoljno ako se ne osećam kao da je jedini na svetu koji postoji i koji može da me zadovolji u tom trenutku
i okej je da on mene i ne želi baš baš toliko
naravno, napominjem da pričamo o čistom seksu, ne o ulasku u vezu

ako se neko ponadao, ne ispunjavam želje, da ne bude zabune

elem
jel lakše i lepše da se je8ete sa nekim koga više vi želite ili sa nekim ko više želi vas?
na kojoj vam je strani lepše da budete?
i znam, znam, najlepše je kad je želja jednaka, al aj da se ne lažemo, često se dese situacije gde to i nije baš izbalansirano
da naglasim da pričamo o seksu, ne o potencijalnoj vezi, znači samo ta neka seksualna želja se uzima u obzir

Ko jos razmislja o tome, jbt :D

Stvarno ljudi previse filozofiraju oko tog seksa.

ne znam zašto je to toliko strašno da se kaže
ja npr više volim da je kod mene jača želja i uglavnom ne pristajem na odnose gde ja nisam na max
koliko god me druga strana privlači, teško da je to dovoljno ako se ne osećam kao da je jedini na svetu koji postoji i koji može da me zadovolji u tom trenutku
i okej je da on mene i ne želi baš baš toliko
naravno, napominjem da pričamo o čistom seksu, ne o ulasku u vezu

isto.
Mada, dešavao se dobar sex i sa nekim koga sam prvi put videla, međutim, moje zadovoljstvo je jače kada sam ja na maks kako kažeš.

Inače, kažu neki iskusni muškarci na insta ;) da je dobar poredak stvari u energiji kada žena više želi sex sa njim nego on sa njom.. Kažu da je to znak da je dobar sex. ;)

Back