Quantcast

Zelja za vredjanjem

Smartanabil

Iskusan
Moderator
Poruka
5.588
Za neke ljude to je moranje. Ponekad indirektno. Pogotovo kada ne smeju ili ne mogu direktno jer plaše se sukoba. Ponekad se plaše rizika upuštanja u takve stvari, a onda je vređanje ili omalouvažavanje jednostavan beg od suočavanja sa problemom.
Moranje ? Nista u zivotu se ne mora nego je to licna i personalna odluka osobe koja to cini.
 

N3Wz

Domaćin
Poruka
4.103
Odluka jeste, ali ponekad nesvesna. Takvim ljudima obično odmah oprostim jer znam da ne mogu da mi pariraju kod konkretnih stvari. Kada ne mogu da izdrže svoju nemoć, onda moraju da makar uvrede ili na neki način pronađu filter za svoje beznadežno stanje.

Primera za to u gamingu ima poprilično. Ako nekoga konstantno pobeđuješ, čak i na isti način, automatski dovodi do želje za vređanjem. Banovali su me sa makar 300 CS servera u protekle 4. godine. :lol: Sujeta je takva kod ljudi kada se pojavi neko ko je dosta bolji i uspešniji.

Postoje i bolesti koje prouzrokuju vređanje i izgovaranje psovki, recimo. Kod njih takođe nema te potrebe za vređanjem, ali svakako moraju jer nad tim nemaju kontrolu. Nisam siguran kako se specifično naziva ova bolest, ali pretražiću kasnije pa postaviti ako neko već u međuvremenu ne postavi.

Pozdravljam!
 

Фабрика

Veoma poznat
Poruka
13.993
To je tek posebna sorta ljudi.
Imaš one koji stalno govore
-što me vredjaš
- mora da me mrziš čim tako pišeš
a onda te izvredja za sve pare što se kaže naravno govoreći kako to nisu uvrede.
Веруј ми да ни дан-данас не знам због чега ме је та особа узела на зуб. Чак је вређала и оне који су се усудили да напишу да им недостајем. Жена звана питбул, језиво. Чак и изгледа тако.
 
Top