Želja muškarca

Kako muškarac pokazuje želju prema nekoj ženi?

Šta sve može biti pokazatelj za nas žene? :D

Hoće da se družimo? Svađa se? Lajkuje me? Dahće za mnom? Ili kada mu se baš sviđam onda je uzdržan i zvaničniji?
Ima potrebu da me grdi? Ili da me hvali? Da me pravi ljubomornom? Pokazuje da ne mari za mene?
Kako se može videti da primenjuje neku taktiku?

Све ово Паулус. Само дахтање прескачем да ме не бије Малер или љубоморни муж.

Kako muškarac pokazuje želju prema nekoj ženi?

Šta sve može biti pokazatelj za nas žene? :D

Hoće da se družimo? Svađa se? Lajkuje me? Dahće za mnom? Ili kada mu se baš sviđam onda je uzdržan i zvaničniji?
Ima potrebu da me grdi? Ili da me hvali? Da me pravi ljubomornom? Pokazuje da ne mari za mene?
Kako se može videti da primenjuje neku taktiku?

Ipak zavisi i da li se doticni tebi svidja.

Ako ti dopada njegov poziv za druzenje, isto dodje muvanje. U suprotnom je druzenje ili glavobolja u najavi ako je muvanje za jednog a druzenje za drugog.

Te sto se svadjaju, ne znam...meni takvi nisu privlacni, kao neke curice mi dodju, nece da se otvore vec cekaju reakciju. Njah. Grdi pa tek, ni tata me nije grdio. Ako pokaze da ne mari svaka igra staje, rek'o covek svoje...tesko bi me ubedio u bilo kakvu zelju i uvek bi mi to stajalo.

E...sta ostaje, srcanost.
Kada ostavi sve i nema veze ni gde je, ni kako je. Ali mora i on meni da se svidja inace upada u druzenje.
Volim direktno otvorene ili one koji gledaju toliko direktno i dugo da je i golubu na grani jasno da tu neceg ima. Nisam prefinjena ocigledno.

Sa muzem sam se sretala godinu dana u supermarketu i znala sam, sve vreme sam znala. Ali ne bih znala i da ja njega nisam primetila.

Back