MrNapokon
Legenda
- Poruka
- 55.559
A onda da ja sipam njoj.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Lajkovanje i srca ne znači to ČJa primetim samo one koji mene zanimaju
Ostali mogu da se beče i lajkuju do sutra
Jao pocetak erockog romanaHocu da mi naspe vino.Lepo,Hladjeno, ali kako treba. Dakle flasu drzi za dno, casu drzi za dno i prvi sip malo, da probam, da prodje i da osetim aromu, omirisem...A onda da vidi po meni da moze jos i onda da sipne tacno jednu cetvrtinu. Taj potez, odmer da osetim u njoj i vidim da ima nezne ruke, ostru procenu i senzibilitet dvojstva. Kao da je za sepe sipala. I da mi samo stavi casu na hastal.
Prirodno se sušiš Prirodno se mokrišJa volim samo prirodne stvari
Da meni isto na CDG aerodromu, kod mesta za hendikepiraneInace ispo mi tel i slomika zadnhe staklo![]()
AdrenalinDuzme sto ne spavas babilone?
hahaha volim tvoje verzije…to ide sa godinama... kad si napaljen i stalno sa dignutim q i muvu bi u letu pa se mora tako.
eee a kad se omatorishvati se da najbolje zene reaguju na nesto mnogo finije i suptilnije od poznatog drz daj, drz ne daj, pa se onda fino razvija odnos ko taj pauk ispod kamena kad protura nozice i isucuje bocu, dok ona vrteci se namesta guzu na pesak pored ko da je na sindikalnom letovanju skoro za dzabe
![]()
upravo to radim sjedim i filozofiran i pisem pjesmeinicijativa.
mislim da retko koji muškarac sedi i čeka da mu se žena sama ponudi
ukoliko u njoj postoji nešto što ga vuče kao magnet dići će guzicu i pokrenuće se
mada ima i nepreduzimljivih jednostavno su tihi i ništa ne rade. čekaju. ko pauk ispod kamena.
sjedio ja prosli mjesec u djakuzi i cura se necka oce li uci ja joj kazem naspi mi toga crnoga vina i upadaj ona se tu nesto brecne jer sam ti ja sluskinja doddze poslje padne peglanje ona gore al sam sam sebi morao nasuti dodshe prinela je flajkuHocu da mi naspe vino.Lepo,Hladjeno, ali kako treba. Dakle flasu drzi za dno, casu drzi za dno i prvi sip malo, da probam, da prodje i da osetim aromu, omirisem...A onda da vidi po meni da moze jos i onda da sipne tacno jednu cetvrtinu. Taj potez, odmer da osetim u njoj i vidim da ima nezne ruke, ostru procenu i senzibilitet dvojstva. Kao da je za sepe sipala. I da mi samo stavi casu na hastal.
Ja ja ne bih tucao da se brecnula na to da mi naspe pice. Sedeli bi u djakuziju i bilo bi joj veoma neprijatno. Vrv bih i zaspao i zahrkao.sjedio ja prosli mjesec u djakuzi i cura se necka oce li uci ja joj kazem naspi mi toga crnoga vina i upadaj ona se tu nesto brecne jer sam ti ja sluskinja doddze poslje padne peglanje ona gore al sam sam sebi morao nasuti dodshe prinela je flajku
matori posle sam je prebacio na krevet i dovrsio i brecnula se kasnije sto sam dono vodu sa aparata a nisam je prvo ponudio bio zedan ko kerJa ja ne bih tucao da se brecnula na to da mi naspe pice. Sedeli bi u djakuziju i bilo bi joj veoma neprijatno. Vrv bih i zaspao i zahrkao.
Kazem ti ja, trebao si da odremas. Jos na vrucinu.matori posle sam je prebacio na krevet i dovrsio i brecnula se kasnije sto sam dono vodu sa aparata a nisam je prvo ponudio bio zedan ko ker
upravu si ti
ako si nudio veče poezije, razumem ihupravo to radim sjedim i filozofiran i pisem pjesme
one dodju bache kosku ja neodregujem i odu
upitan nad svrhu zivljenja propustih te iskre u ocima...ako si nudio veče poezije, razumem ih
fala ti za inspiraciju nadovezah se bit ce to solidna pjesma u nedelnjo popodneisti džoni!
materijaliziram nemoguce snagom poruke![]()
ne mogu ti pisat u pp ono tedoh te priupitat ima li sexa kafana male djece u najavu i tako todesibreti haha!
![]()