Želja muškarca

Hocu da mi naspe vino.Lepo,Hladjeno, ali kako treba. Dakle flasu drzi za dno, casu drzi za dno i prvi sip malo, da probam, da prodje i da osetim aromu, omirisem...A onda da vidi po meni da moze jos i onda da sipne tacno jednu cetvrtinu. Taj potez, odmer da osetim u njoj i vidim da ima nezne ruke, ostru procenu i senzibilitet dvojstva. Kao da je za sepe sipala. I da mi samo stavi casu na hastal.
Jao pocetak erockog romana

to ide sa godinama... kad si napaljen i stalno sa dignutim q i muvu bi u letu pa se mora tako.

eee a kad se omatori :deda: shvati se da najbolje zene reaguju na nesto mnogo finije i suptilnije od poznatog drz daj, drz ne daj, pa se onda fino razvija odnos ko taj pauk ispod kamena kad protura nozice i isucuje bocu, dok ona vrteci se namesta guzu na pesak pored ko da je na sindikalnom letovanju skoro za dzabe :)
hahaha volim tvoje verzije…
vruć pesak na sindikalnom letovanju….
:zag:

inicijativa.
mislim da retko koji muškarac sedi i čeka da mu se žena sama ponudi
ukoliko u njoj postoji nešto što ga vuče kao magnet dići će guzicu i pokrenuće se
mada ima i nepreduzimljivih jednostavno su tihi i ništa ne rade. čekaju. ko pauk ispod kamena.
upravo to radim sjedim i filozofiran i pisem pjesme
one dodju bache kosku ja neodregujem i odu

Hocu da mi naspe vino.Lepo,Hladjeno, ali kako treba. Dakle flasu drzi za dno, casu drzi za dno i prvi sip malo, da probam, da prodje i da osetim aromu, omirisem...A onda da vidi po meni da moze jos i onda da sipne tacno jednu cetvrtinu. Taj potez, odmer da osetim u njoj i vidim da ima nezne ruke, ostru procenu i senzibilitet dvojstva. Kao da je za sepe sipala. I da mi samo stavi casu na hastal.
sjedio ja prosli mjesec u djakuzi i cura se necka oce li uci ja joj kazem naspi mi toga crnoga vina i upadaj ona se tu nesto brecne jer sam ti ja sluskinja doddze poslje padne peglanje ona gore al sam sam sebi morao nasuti dodshe prinela je flajku

sjedio ja prosli mjesec u djakuzi i cura se necka oce li uci ja joj kazem naspi mi toga crnoga vina i upadaj ona se tu nesto brecne jer sam ti ja sluskinja doddze poslje padne peglanje ona gore al sam sam sebi morao nasuti dodshe prinela je flajku
Ja ja ne bih tucao da se brecnula na to da mi naspe pice. Sedeli bi u djakuziju i bilo bi joj veoma neprijatno. Vrv bih i zaspao i zahrkao.

Back