DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.689
to oni ispred prodavnice u selu s pivom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako muškarac pokazuje želju prema nekoj ženi?
Šta sve može biti pokazatelj za nas žene?
Hoće da se družimo? Svađa se? Lajkuje me? Dahće za mnom? Ili kada mu se baš sviđam onda je uzdržan i zvaničniji?
Ima potrebu da me grdi? Ili da me hvali? Da me pravi ljubomornom? Pokazuje da ne mari za mene?
Kako se može videti da primenjuje neku taktiku?
prevrće očima?
ko zeli rusku jakic?Pa dobro, dišete uvek. Ali kada specijalno dišete? Msm da li baš svaka žena je željena?
ko zeli rusku jakic?
sigurno neprevrće očima?
Valjda ima šta da se vidi.kako ? šta da vidim?
Ok, znači pošto mi ti često prevrćeš očima ti me ne želiš. Ok thnxsigurno ne
od toga mu se moze dici iskljucivo pritisak i kosa na glavi, nista drugo
Predlažeš da mu gledam u pantalone?Valjda ima šta da se vidi.
Nah, muškarac na forumu piše zaNa forumu valjda svako piše za sebe, ne pišeš za drugoga
Kroz njih.Predlažeš da mu gledam u pantalone?
ima i togaPredlažeš da mu gledam u pantalone?
onako posebnoA ne stvarno, muškarci misle da mi žene odlično čitamo
Čitamo mi štošta, ali često ne i to, šta tačno izazivam u nekome..
Msm nije isto da li me želi kao lutku da se isprazni ili me želi onako posebno kako to žene vole?
On svakako želi da se isprazni a od ženske reakcije dalje zavisi u koju kategoriju nas svrstava.A ne stvarno, muškarci misle da mi žene odlično čitamo
Čitamo mi štošta, ali često ne i to, šta tačno izazivam u nekome..
Msm nije isto da li me želi kao lutku da se isprazni ili me želi onako posebno kako to žene vole?
ko je taj ebacNah, muškarac na forumu piše zaženunadimak na forumu prema kome ima želju.
---
Tj ne jednoj nego više komada. Pa ako se neka zaebe, ako ne nije ni to problem, nastavlja dalje.
Pa da on piše za nju, ali kako da znam da li piše za mene?Nah, muškarac na forumu piše zaženunadimak na forumu prema kome ima želju.
---
Tj ne jednoj nego više komada. Pa ako se neka zaebe, ako ne nije ni to problem, nastavlja dalje.
ako je onako posebno onda to ispraznjivanje dolazi kao prirodnio normalni dio i nije praznjenje vec vodjenje ljubaviOn svakako želi da se isprazni a od ženske reakcije dalje zavisi u koju kategoriju nas svrstava.
Tako znači? E nisam to znala? Jel treba da tvrdim pazar ili šta je savet?On svakako želi da se isprazni a od ženske reakcije dalje zavisi u koju kategoriju nas svrstava.
ko zeli rusku jakic?
Pa valjda i ti njega procijeniš da li je za jednokratnu ili stalnu upotrebuTako znači? E nisam to znala? Jel treba da tvrdim pazar ili šta je savet?
prevrće očima?
ko zeli rusku jakic?
lovcenski bregValjda ima šta da se vidi.
opet ko mugatuЕво, ако не знаш када те мушкарац жели, само посматрај неспретног капетана марка како се пали на тебе, али од жене и квазиморалних норми сме само очима да колута.