Želja devojaka za seks?

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jbt.. niko me i nikada ovako nije titrao.. :besna::zkez:
I bolje.. ovo je blagi užas, tiha jeza..

A ovo je tek hit!
Međuredni prostor zrači vajbom "a te večeri me tek prvi (do četvrti) put u životu videla"..
Za tebe stvarno prava stvar.. i tvoj maksimum.. a i šta će ti više kad ti se ovo ovako već mnogo dopada.. :mrgreen:

Kakve bre sveće, čajevi, masaže i spa centri.. doduše i kakva sirova *ebanja sa polupoznatim personama kao demonstracija siline '*ebe mi se' nagona i ultravlaženja u senci 'ne moraš ništa samo me *ebi' (ko god da si)..

Kako to da niko ovde nema seks kao nastavak nekog najobičnijeg upoznavanja, muvanja i zajedničkih aktivnosti, poklapanja, otkrivanja, opipavanja prvo bez stvarnog pipanja, privlačenja, neke normalne interakcije, čačkanja, igranja, ljubakanja, smejanja, zezanja.. gde je u svemu tome neki vremenski tok..

Zašto uvek barataš ili razmaženim ženama krpeljima kojima treba dubiti na trepavicama i dobiti ništa ili onima koje šire noge pa šire jer ih svrbi, a ti ne moraš ništa.. osim da ih odradiš? I vode te kući da im to završiš.

Nije ti palo na pamet da je isto mogao i neko drugi, skoro pa bilo ko?
Ok, nije. Uživao si u seksu i to ti je dovoljno. Razumem. I ne osuđujem.
I guzi takve što više.. jer od iste ste sorte.. i treba da se ispomažete..
Takav odnos ti je taman, pa super.. toga se onda i drži.. I menjaj takve ako možeš i svaki dan.. to i njima odgovara.. našli ste se.

Samo ne tvrdi onda da nisi površan.
Površnost nije ono što si naveo: ljubav-cveće-proleće i ezoterija već baš ovo što tebi godi.
I biti površan nije smak sveta.

Malo sam ti se kanda previše nakačila na grbaču. Nije ni namerno ni sa nekim ciljem da te za*ebavam.. trenutno baš nisam ni luda, ni besna, ni živčana.. Ali prihvatam da može delovati da smaram jer već si naglasio da ne trpiš da ti neko postavlja "dijagnoze".

Ako hoćeš evo prestaću da te citiram..
Ne svidja ti se napokonovo pisanje? Ili jos nekome? Imas ignor jel tako?

Jbt.. niko me i nikada ovako nije titrao.. :besna::zkez:
I bolje.. ovo je blagi užas, tiha jeza..

A ovo je tek hit!
Međuredni prostor zrači vajbom "a te večeri me tek prvi (do četvrti) put u životu videla"..
Za tebe stvarno prava stvar.. i tvoj maksimum.. a i šta će ti više kad ti se ovo ovako već mnogo dopada.. :mrgreen:

Kakve bre sveće, čajevi, masaže i spa centri.. doduše i kakva sirova *ebanja sa polupoznatim personama kao demonstracija siline '*ebe mi se' nagona i ultravlaženja u senci 'ne moraš ništa samo me *ebi' (ko god da si)..

Kako to da niko ovde nema seks kao nastavak nekog najobičnijeg upoznavanja, muvanja i zajedničkih aktivnosti, poklapanja, otkrivanja, opipavanja prvo bez stvarnog pipanja, privlačenja, neke normalne interakcije, čačkanja, igranja, ljubakanja, smejanja, zezanja.. gde je u svemu tome neki vremenski tok..

Zašto uvek barataš ili razmaženim ženama krpeljima kojima treba dubiti na trepavicama i dobiti ništa ili onima koje šire noge pa šire jer ih svrbi, a ti ne moraš ništa.. osim da ih odradiš? I vode te kući da im to završiš.

Nije ti palo na pamet da je isto mogao i neko drugi, skoro pa bilo ko?
Ok, nije. Uživao si u seksu i to ti je dovoljno. Razumem. I ne osuđujem.
I guzi takve što više.. jer od iste ste sorte.. i treba da se ispomažete..
Takav odnos ti je taman, pa super.. toga se onda i drži.. I menjaj takve ako možeš i svaki dan.. to i njima odgovara.. našli ste se.

Samo ne tvrdi onda da nisi površan.
Površnost nije ono što si naveo: ljubav-cveće-proleće i ezoterija već baš ovo što tebi godi.
I biti površan nije smak sveta.

Malo sam ti se kanda previše nakačila na grbaču. Nije ni namerno ni sa nekim ciljem da te za*ebavam.. trenutno baš nisam ni luda, ni besna, ni živčana.. Ali prihvatam da može delovati da smaram jer već si naglasio da ne trpiš da ti neko postavlja "dijagnoze".

Ako hoćeš evo prestaću da te citiram..
Aj evo. Ja pisem provokativno ovde. Kazem da mi je dosadno da pisem upakovano. Tako ga ja shvatam - potraga za istinom i iskrenoscu pa i kroz "grublje" reci. Ali ovo cu ti samo jednom reci, smara me posle da se saplicem na isti sablon pogresnog procenjivanja, a u ostalom i svako ima pravo da ima utisak o drugome koji zeli.
To sto sam bio zeljan zenske paznje i seksa, nikad nisam ni krivio sebe zbog toga. Legitimno. Pogresan pristup da? Kao sto vidis niti se stidim niti foliram da to kazem. Ja sam barem prosao te klinacke faze.

Sada kada kazem da ovlazi pre nego sto dodjemo kuci, zaista to mislim. E sad to je dalje sta ces Ti da ubacis u tu pricu. Da li je to da je napokon neki ultra giga chad ili se trudi da se tako predstavi na forumu i da vlazi zenske okolo za jednu noc, ili imam drugu poentu. A to je da upravo idem spontano i normalno, u sta se ukljucuje i ispunjen - i emocijama razgovor, i period upoznavanja. I isto tako da mi ne pada na pamet da legnem sa nekim ako nema vbas bas uzbudjenja i seksualnog naboja medju nama. Ma koliko da se voleli i grlili.

A tu je nesto gde pravim razliku. Razliku izmedju tga da se zaista poklopis sa nekim- dusevno, energijom, otvorenoscu, seksualno ili da se pravimo da smo se poklopili i razumeli da bi doslo do necega.
Na tebi, ja samo ovde nisam zainteresovan niti voljan da se pravdam nekome. Ima ljudi koji kapiraju o cemu pricam i to vrlo dobro i ljudi koji ne.
Eto tebi rekoh jer se trudis, a nisi mi nesto preterano simpaticna sa tim osudama na prvu, barem je takav utisak. A pogotovu nisam duzan da se prilagodjavam tvom senzibilitetu kako bi ti bas ukapirala sta pricam. Ne moras, ne moram.

Мушкарци генерално имају ниске критеријуме кад је у питању избог партнера за секс и да би то променили морају прво да имају добар мотив и друго доста дисциплине.

С обзиром да многи на секс гледају првенствено као на радњу чија је сврха да пружи задовољство, зашто би сад неко коме је довољно да девојка буде лепа, згодна, да има лепе покрете, да лепо говори и да зна шта да ради током секса желео да те релативно ниске критеријуме учини строжијим? 🤔

Ваљда је поента да се спусте и тако омогући задовољство по нижој цени. ( Например, зашто је битно да ли је особа мушко или женско? И мушкарци и жене имају "рупе". Та неопходност да особа буде супротног пола им само беспотребно отежава да дођу до оргазма. )

Кад имаш тако ниске критеријуме, онда уопште није тешко на основу једног састанка релативно добро проценити колико је супротна страна добар материјал за секс. Друга је ствар кад ти је циљ да нађеш особу с којом ћеш да градиш породицу. Ту су критеријуми другачији и строжију иако често поприлично лабавији по питању ствари које су битне за секс.

Ја могу да објасним зашто је наведено шизофрено и неинтелигентно али нема смисла с обзиром да на већину људи логичка аргументација не делује јер они сами не знају свесно да размишљају ( већини много боље иде рационализација тј. измишљање оправдања за унапред донете закључке одн. постојеће личне преференце. ) Пошто не знају да размишљају, морали би прво исто да савладају. А до тада, једино што може да утиче на њих јесу класичне ствари типа начин на који се људи које из неког разлог поштују, што су обично успешни људи одн. елита, било реална или она фиктивна што се медијски пласира, понаша и генерално шта се у медијима и ван истих представља као добро а шта као срамотно.

До тада ваља некако преживети у условима у којима опортунисти и други покварени људи подржавају и пласирају поремећен систем вредности.

Back