Jbt.. niko me i nikada ovako nije titrao..

I bolje.. ovo je blagi užas, tiha jeza..
A ovo je tek hit!
Međuredni prostor zrači vajbom "a te večeri me tek prvi (do četvrti) put u životu videla"..
Za tebe stvarno prava stvar.. i tvoj maksimum.. a i šta će ti više kad ti se ovo ovako već mnogo dopada..
Kakve bre sveće, čajevi, masaže i spa centri.. doduše i kakva sirova *ebanja sa polupoznatim personama kao demonstracija siline '*ebe mi se' nagona i ultravlaženja u senci 'ne moraš ništa samo me *ebi' (ko god da si)..
Kako to da niko ovde nema seks kao nastavak nekog najobičnijeg upoznavanja, muvanja i zajedničkih aktivnosti, poklapanja, otkrivanja, opipavanja prvo bez stvarnog pipanja, privlačenja, neke normalne interakcije, čačkanja, igranja, ljubakanja, smejanja, zezanja.. gde je u svemu tome neki vremenski tok..
Zašto uvek barataš ili razmaženim ženama krpeljima kojima treba dubiti na trepavicama i dobiti ništa ili onima koje šire noge pa šire jer ih svrbi, a ti ne moraš ništa.. osim da ih odradiš? I vode te kući da im to završiš.
Nije ti palo na pamet da je isto mogao i neko drugi, skoro pa bilo ko?
Ok, nije. Uživao si u seksu i to ti je dovoljno. Razumem. I ne osuđujem.
I guzi takve što više.. jer od iste ste sorte.. i treba da se ispomažete..
Takav odnos ti je taman, pa super.. toga se onda i drži.. I menjaj takve ako možeš i svaki dan.. to i njima odgovara.. našli ste se.
Samo ne tvrdi onda da nisi površan.
Površnost nije ono što si naveo: ljubav-cveće-proleće i ezoterija već baš ovo što tebi godi.
I biti površan nije smak sveta.
Malo sam ti se kanda previše nakačila na grbaču. Nije ni namerno ni sa nekim ciljem da te za*ebavam.. trenutno baš nisam ni luda, ni besna, ni živčana.. Ali prihvatam da može delovati da smaram jer već si naglasio da ne trpiš da ti neko postavlja "dijagnoze".
Ako hoćeš evo prestaću da te citiram..