Želja devojaka za seks?

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја кад хоћу да кажем за некога да је прост и примитиван обично кажем да се понаша као животиња. Можда би требао да почнем да их називам циганима 🤔 Знам да није политички коректно али што су сад ти цигани нешто много бољи од животиња?

Imaju one zelju ali mnogo filozofiraju i igraju preterano igrice pre toga tipa u pocetku bi da se ebem ali da mi ne ulazi.

Motivaciju dobijaju tek kad udju u vezu ako neko moze ima zivaca i vremena da prodje sve navedeno cesto bez ikakvog razloga onda taj lik je duzan da je paznjom motivise a i da ume.

Orimecujem da ove nase srpkinje mnogo igraju igre i glume nesto tj hice da se ebu al da im ne ulazi u pocetku bez ikakvih razloga.Razumem da je nesto nesigurna kod nekog i da joj se ne svidja bas.Dok kod drugih zena strankinja to ide bekako nirmalno bez gubljenja vremena ili joj se svidjas ili ne i kraj.
To pred nama glume,kad odu vani ili negdje su na ljetovanju, udaraju se ko opštinski pečat.

Nabolji im je orgazam posvadjati se i nahraniti ego,trulexi
Bas svaku reč si u pravu.100000% tako briju jezicima i hrane ego.Haha ali ba tako.
Zato se zaobiđu i prepuštaju da ego treniraju na nekom drugom.
Sex bas nula bodova.Ne mogu se pohvaliti ni sa jednom sa kojom sam bio.Đžabe ti da se ložiš daš sve od sebe kada ona i dalje pametuje.

Pa realno ne mozes ni imati ultra seks. Uvek ce biti neki tvist ma koliko da je open majnded ili sta vec.
Na pr hoce da ti bude hot, skapirala da volis zenski ves, ti joj lepo rekao kakav, cak i pokazao slike i onda ce kupiti taman neki tako ali sa tvistom.
Na pr: halteri, mrezasti, neki strapovi preko tela a po sred pubne kosti, srculence ili neki dosadni cvetic na onim gacarama sto su ko za spavanje samo crne i imaju chipku. I sad ti odlepljujes al 90 posto. Saras je ocima, levo desno i onda fokus na fikus.
A tek vecina smatra da je to nesto nepristojno pa misli da treba da ti bude hot u pidzami dole a preko neglizheu jer se fokusiras na telou a ne na njen d soul.

Joe sa ulice je seksualni nasilnik kad mu se vidi guzni zalizak kad dodje da joj popravi sporet.

Pretera ga sa 'nasilnik'.. pre će biti džiber, primitivac, sirovina..

Ni na te zaliske ne gledam više ko nekad.

Po gradilištima guzozalizačka pandemija hara zmajevito.

U želji da je smanjim ubacivala sam radnicima šibice u zaliske.. sve što sam postigla bilo je da me gađaju čime god stignu ili jure lopatom ako su baš raspoloženi.. :mrgreen:

I tako sve dok jedno palidrvce na opštu radost svih prisutnih lično nisam morala da izvadim variocu koji nije mogao da prekine to što radi.

Srećom pa nije zapalo duboko.. :zkez:

I niko me ne ubedi da nije preterao da mu onolicno milimetarsko drvce toliko i neodložno smeta.. folirant.. spaslo ga je samo to što sam znala cene čeličnih profila.. :malav:

Sta mislite koliko su danas devojke zeljne i motivisane za intimni odnos i koliko su iskusne u istom?
Kod mene kritično zavisi od toga da li sam pronašla odgovarajućeg partnera.

Iskustvo u smislu da trpam raznorazne k u sebe me ne zanima.. fokus mi je na tome da dobro poznajem svoje potrebe.. da znam šta me radi.. nisam komplikovana.. to što smo stigli do kreveta znači da sve ostalo već klapa..

Back