Želim...

tgdanijela

Poznat
Poruka
7.092
Želim tvoje ruke na svojim grudima,butinama i preponama....želim čuti tvoj glas i gledati tvoje lice dok si u meni...želim da mi se zamuti tvoj pogled dok me ljubiš požudno...želim dodir tvoje kože, sokove naše blizine...čitavu noć... zajedno...toplo...al' bih te zezala pod pokrivačem,,ljubila ti usne..smijala se tvom osmjehu...evo skrivam usne, sagnula sam glavu...napeta sam al' slatko...i sretna.....Hoćeš da te dodirujem...toplo..hladno...dok me ne bi zgrabio a ja se smijala..otimala...ma zezala te dok me ne bi blago gurnuo na krevet i nagnuo se nad mene...ja bih se još smijala dok bi mi otkopčavao majicu,,škakljao bi me tvoj dodir...ti me ne bi puštao...al ja bih pobjegla u ćošak i gledala te sa daljine očima punih vatre....životinjskim nagonom....tvoja požuda bi samo pojačala moju...približila bih ti se polako i oprezno...sve što je suvišno polako bi nestalo....ostala bi samo pomračina i moj smjeh bi zamjenili uzdasi.....mmm...aha...baš te želim..strašno...kažeš da ne smijemo ovo raditi..da ne izgleda kao dobro rješenje....a ja se sjećam dok si mi govorio oke moje...šta mi radiš mazo...m ti se sva pogubila od mog glasa...ja kažem preskoči to što ti izgleda...kao da meni izgleda bolje...i uživajmo dok možemo...želim te...želim te strašno...suviše je vrelo..suviše je kasno za prepreke..tvoja plava meka majica sa natpisom više ne postoji...ni tvoje bokserice...postoji samo ono što može stati u tvoju ruku...moji kukovi..prepone..butine i on i ti u meni....želim te....strašno....

...tvoji dlanovi su malo veći od mojih....tvoje ruke su jače od mojih....tvoja prsa su čvršća....tvoja leđa šira..tvoj stomak grublji...ne daš mi da idem dalje.....a znam da želiš....i tebi su oči mutne...čujem tvoj glas.....ne želim da čujem riječi....ne želim...još....

Back