Želim te

Meliot

Elita
Poruka
22.302
Da li ste nekada osetili prema nekoj osobi toliku želju da joj kažete "želim te"? Da li ste ikada imali problema sa požudom, da o nekoj osobi opsesivno mislite i da vam ne izbija iz glave? Kakvi ste u kontrolisanju te svoje požude?

Мени су такве ствари смешне тј. разговори током секса су ми смешни, можда је чудно али мене то не пали само ми је просто симпатично смешно, а нарочито кад у неком заносу лупи нешто.... Ја сам више за уздахе, тихе или гласне, без речи, само они специфични звукови узбуђења

Da li ste nekada osetili prema nekoj osobi toliku želju da joj kažete "želim te"? Da li ste ikada imali problema sa požudom, da o nekoj osobi opsesivno mislite i da vam ne izbija iz glave? Kakvi ste u kontrolisanju te svoje požude?
Imadoh. Znam da ne mogu tada u tom periodu i nikad neću moći. Ostaje kao neiskorišćena prilika. Svaka prilika se sa svakom osobom događa samo jednom. Takva osoba nekom ostane u sećanju, nekom ne, nama on ili mi njoj, ili niko nikome zavisi. Imam neko razmišljanje na tu temu. Ako se desi da nekoj nismo rekli tada pre nekoliko godina ono što smo hteli. Desi se da nam se ta osoba vrati i bude sve kao u to vreme prvog poznanstva samo u starijem dobu. Ta osoba je naša sudbina i treba biti sa njom. Još bolje ako je jedno od dvoje singl i druga osoba razvedena ili u lošem braku, vezi. Nisam ja toliko tj nisam uopšte mator da kažem na tu temu nesto do kraja. Ko zna šta me gde čeka. Iz iskustva do sada putevi nam se razdvoje, ne vidjamo se. Ako imaju fb, ig odem vidim gde su šta rade jednom u x godina. To su osobe koje su krenule dalje, neke imaju porodicu, neke dečka itd. Onda ovo gore razmišljanje deluje veoma nerealno i smešno.

Прошли викенд на понедељак јутро у више наврата.

Ja imam požudu samo prema nekome s kim se seksam.

Ako se ne seksam, nema ni požude. Jednostavno.

Otprilike tako. Požudu imama sa partnerom i nike mi problem da zavapim kad je je požuda.
Želom te (☆☆bi me)

uvek sam ovo govorila kada je muškarac bio dovoljno blizu da može da mi ispuni želju.
immediately :lol:

Energija se oseti, desilo mi se u prolazu da osetim muskarca. Nisam išla dalje od toga. Imala sam druga koji me je jako privlačio, koristio je narkotike i to me je odbijalo. Inače nisam sebi dopustila da se nađem nasamo sa njim, mislim da je bilo i obostrano. Mozak mi ipak prvo radi. Eto, kada je reč o kontroli. A kada nije ..

Energija se oseti, desilo mi se u prolazu da osetim muskarca. Nisam išla dalje od toga. Imala sam druga koji me je jako privlačio, koristio je narkotike i to me je odbijalo. Inače nisam sebi dopustila da se nađem nasamo sa njim, mislim da je bilo i obostrano. Mozak mi ipak prvo radi. Eto, kada je reč o kontroli. A kada nije ..
iskontrolisala sam sebe par puta u sl.situacijama, i ne zalim..

Back