milosevic s.
Zainteresovan član
- Poruka
- 435
dosadno mi pa ajd da i ja nešto kao pitam... koliko imate nickova i dal vas je neko do sada provalio kao i zašto ste otvorili taj drugi nick ??? :| :-| :|
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IvAnA:):samo jedan jedini!!!!!!
snaja88:Ja samo jedan. Ne znam kako se moze otvoriti vise naloga na jednu adresu. A i sta da pravim zabunu ljudima. Snaja je unikat
milosevic s.:dosadno mi pa ajd da i ja nešto kao pitam... koliko imate nickova i dal vas je neko do sada provalio kao i zašto ste otvorili taj drugi nick ??? :| :-| :|
snaja88:Pa nisu sad svi muskarci losi...a i zeMske su lukavije
ivana bg:Ja imam jedan. A TI?
jacky_2voo:Ma 1 yedini !!!! Mrzelo me i ovaj da otvaram,a jos da se cimam zbog nekog drugog,ma jok!!!! A ima ih sigurno sa po 2,a i vise....
milosevic s.:dosadno mi pa ajd da i ja nešto kao pitam... koliko imate nickova i dal vas je neko do sada provalio kao i zašto ste otvorili taj drugi nick ??? :| :-| :|
hahahha... keep on dreamingSamantha Jouns:Imam naravno 4 nicka i jos me niko nije provalio ....
milosevic s.:Ne moraš odmah to etiketirati kao nešto loše možda imaju pametan razlog za tako nešto,
a i ti priznaj da si ako ne pokušala onda bar pomislila da otvoriš drugi nick...
milosevic s.:ja imam 6
blondi:hahahha... keep on dreaming
(neki imamo ono carobno dugme - IP 8))
ja - stalno ona mala plava zdrava 8)
Ma šta kažeš... i još te niko nije povalio??Samantha Jouns:Imam naravno 4 nicka i jos me niko nije provalio ....