Zelim da radim u BIA?

Pilgrim

Iskusan
Poruka
5.961
Pa sta i ako se slikala u gacama, sexy je ima sta i da pokaze... ne znam jesu li tangice bile u pitanju ali je zgodna zena... uz to i opasna ;) a i danas to sve devojke rade... pa evo meni nema nista milije nego na krsti kad udjem a tamo paula okacila svoju erotsku fotku... nekad pomislim u sebi kako bi dobro bilo da je samo meni poslala al ajde bolje vrabac u ruci nego golub na grani

Poruka
3.477
Pa sta i ako se slikala u gacama, sexy je ima sta i da pokaze... ne znam jesu li tangice bile u pitanju ali je zgodna zena... uz to i opasna ;) a i danas to sve devojke rade... pa evo meni nema nista milije nego na krsti kad udjem a tamo paula okacila svoju erotsku fotku... nekad pomislim u sebi kako bi dobro bilo da je samo meni poslala al ajde bolje vrabac u ruci nego golub na grani
disclaimer: off topic
modernija verzija poslovice je:
bolje vrabac u ruci nego golub na vrani

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.238
naslov sve kaze, mislim da bih bio dobar...za pocetak ne trazim puno, samo stan.. jel ima neko da me uputi kako?
bio bih lojalan drzavi i vlasti...
imam crnogorske korjene
Ja BiH dao trostruki beneficirani radni staž mučenicima na prisluškivanju narodnih razgovora! :rtfm:

Slušati svaki dan debile čija je poenta razgovora: "znaš za onaj posao za one pare što smo pričali za Petrovdan? A iebi ga... Znaš? Iebi ga... Razumeš? A iebi ga, razumeš znaš... iebi ga..."

Ej za šta stoka plaća 3.500 mesečnu pretplatu i posle "država kriva" što nema 12X3.500 za letovanje 7 dana?

A iebi ga...
Znaš?
Razumeš?
IEBI GA!