Zelim da probam kopati Bitkoin. Moze li se od 30.000RSD potrosnih na struju dobiti 50.000RSD?

Како каже рискана све дангубе и коцкари

Tako je i Predsednik...
Ulozio na Klintonku - pobedio Tramp...
Ulozio na Trampa - pobedio Bajden...
Lepio logo Mercedesa - Nemacka auto industrija pukla...
Uvodi nas u NATO - pobedjuje BRIKS...

Setice se svega toga @Jugoslav Čvarak ...

...

Cao svima,

Gledam odavno da kopam, medjutim nikako da krenem. Imam rtx4060 i rx6800XT, daleko jacu graficku. Procesor je Ryzen 7 7800X3D, kombinovan sa 32Gb DDR5 memorije. Mada ne znam koliku ulogu igra procesor u kopanju Bitcoina. Cuo sam da je trenutno stanje Bitcoina oko 70.000$. Jel mi mozete prepociti koji softver treba da skinem, ali da je proveren , da nije prevara. Koliko sam gledao, to su neki crni prozorcici koji izgledaju kao Windows CMD, komandna tabla. Moze i inbox, ako neko ima preporuku. Da probam par dana, da proveravam potrosnju struje i da vidim kako ce ici.
AmD se pregreva, ne valja to za kopanje.

Cao svima,

Gledam odavno da kopam, medjutim nikako da krenem. Imam rtx4060 i rx6800XT, daleko jacu graficku. Procesor je Ryzen 7 7800X3D, kombinovan sa 32Gb DDR5 memorije. Mada ne znam koliku ulogu igra procesor u kopanju Bitcoina. Cuo sam da je trenutno stanje Bitcoina oko 70.000$. Jel mi mozete prepociti koji softver treba da skinem, ali da je proveren , da nije prevara. Koliko sam gledao, to su neki crni prozorcici koji izgledaju kao Windows CMD, komandna tabla. Moze i inbox, ako neko ima preporuku. Da probam par dana, da proveravam potrosnju struje i da vidim kako ce ici.
BTC se ne kopa grafickim karticama vise od pola decenije..

Za rudarenje nikad nije kasno ali treba biti veoma dobro informisan pre nego što se započne rudarenje, dakle u ovom slučaju je u pitanju GPU rudarenje tj (grafička karta) i pomoću GPU se mogu rudariti kriptovalute koje su baziran na algoritmu koji podržava grafička karta.
Dakle GPU obrađuje informaciju koju dobija od strane servera, algoritam grafičke karte uz pomoću čipa šalje rešenje dobijenog zadatka od strane servera trećoj strani, a za uzvrat se dobija digitalni novac koji se može u kriptomenjačnici zameniti za pravu valutu.
Na tržištu ima preko 10000 različitih kriptovaluta i bar 70% od tog broja su bazirani na ETH (ethereum platformi).
Većina tih valuta su takozvani shitcoini koji nemaju neku svrhu i bukvalno iza nje stoje prevaranti koji žele samo da lakovernim ljudima ukradu novac, a sa druge strane postoje coini (digitalna kripto valuta) koji su provereni, nisu samovi i tehnologija tih valuta ima primeni, kao na primer Ripple (XRP) čiju tehologiju koriste banke za obrađivanje transakcija, ili recimo Ethereum čiju tehologiju koriste kompanije kao što su Microsoft ili Oracle, zatim USDT, BNB, SOL, USDC, TRX, TON, ADA, AVAX, BCH, LINK itd...
Dakle treba ulagati u kriptovalute koje imaju dobru tehologiju koja se može primeniti, iza kojih stoje ljudi sa veoma uspešnim projektima.
Takođe postoje valute koje se mogu udariti pomoću CPU, Ram memorije, HDD-a...

Smrdi jer...

Hoćeš da znaš?
Evo reći ću ti...

Za MAXI se traži vredna sirotinja a ne naučni radnici, za šefove biraju one koji prodju "kuvanje žabe" i prihvate robovska pravila bez otpora plus paze da drugi oko njih ne razmišljaju puno.

Zašto ti ovo kažem?
Jednostavno - mozak koji ne razmišlja upravo i sipa tečnost za odmašćivanje umesto tečnost za podnu površinu. Prva je žute boje a druga plave, medjutim kome pričati? Tek kad se nagutaju štipajućih gasova možda i sipaju plavu tečnost sledeći put.

Sa druge strane ipak manje smrdi od ljubitelja pasa i javnih površina na koje oni imaju pravo sa napomenom da posle mene oni i mogu na javnu površinu bez problema dok ja posle njih moram da nosim mapu sa nagaznim minama.

Pa ako ti to ne smrdi onda ne smrdi ni ovo.

Cao svima,

Ех да си био пре пар година на северу Косова могућности су биле небројене! #ПродавницаСлаткиша

п.с. Марио је Хезоња а Анђа је кезоња.

Poslednja izmena:
IMG_20241006_153148.jpg

Cao svima,

Sad se ne isplatl

Back