Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 27.646
Može kod mene u MAXI - rudari se po ceo dan
Na vocu i povrcu i delikatesu
Radio sam svojevremeno kao mladji u studentske dane medju rafovima...samo vodi racuna o rokovima
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može kod mene u MAXI - rudari se po ceo dan
Obična piramidalna šema.zakasnio si brt.. ljudi se već obogatili na tome..
šta si mislio: neko će drugi da krene, da provali foru i da rizikuje a ti ćeš posle 5 godina da dođeš na gotovo i da uzimaš kintu? e pa krac malo
zakasnio si brt.. ljudi se već obogatili na tome..
šta si mislio: neko će drugi da krene, da provali foru i da rizikuje a ti ćeš posle 5 godina da dođeš na gotovo i da uzimaš kintu? e pa krac malo
To je sa rokovima digitalizovano odavno, nadam se još pre 10-20 godNa vocu i povrcu i delikatesu
Radio sam svojevremeno kao mladji u studentske dane medju rafovima...samo vodi racuna o rokovima
...
Како каже рискана све дангубе и коцкари
AmD se pregreva, ne valja to za kopanje.Cao svima,
Gledam odavno da kopam, medjutim nikako da krenem. Imam rtx4060 i rx6800XT, daleko jacu graficku. Procesor je Ryzen 7 7800X3D, kombinovan sa 32Gb DDR5 memorije. Mada ne znam koliku ulogu igra procesor u kopanju Bitcoina. Cuo sam da je trenutno stanje Bitcoina oko 70.000$. Jel mi mozete prepociti koji softver treba da skinem, ali da je proveren , da nije prevara. Koliko sam gledao, to su neki crni prozorcici koji izgledaju kao Windows CMD, komandna tabla. Moze i inbox, ako neko ima preporuku. Da probam par dana, da proveravam potrosnju struje i da vidim kako ce ici.
Evo meni nude posao da budem kasapin ali jbg slaba plata a radis ko konj.Нађи поштен посао.
BTC se ne kopa grafickim karticama vise od pola decenije..Cao svima,
Gledam odavno da kopam, medjutim nikako da krenem. Imam rtx4060 i rx6800XT, daleko jacu graficku. Procesor je Ryzen 7 7800X3D, kombinovan sa 32Gb DDR5 memorije. Mada ne znam koliku ulogu igra procesor u kopanju Bitcoina. Cuo sam da je trenutno stanje Bitcoina oko 70.000$. Jel mi mozete prepociti koji softver treba da skinem, ali da je proveren , da nije prevara. Koliko sam gledao, to su neki crni prozorcici koji izgledaju kao Windows CMD, komandna tabla. Moze i inbox, ako neko ima preporuku. Da probam par dana, da proveravam potrosnju struje i da vidim kako ce ici.
15 minuta.Он је фриленцер.
Не би издржао Махи 3 сата.
Smrdi jer...Još malo pa će robot da te zameni u maxiju
https://www.instore.rs/sr/article/8...enje-podova-u-odabranim-delhaize-prodavnicama
Pogledajte prilog 1625612
Smrde ko kolera dokrade.
Cao svima,
Još malo pa će robot da te zameni u maxiju
https://www.instore.rs/sr/article/8...enje-podova-u-odabranim-delhaize-prodavnicama
Pogledajte prilog 1625612
Smrde ko kolera dokrade.
Sad se ne isplatlCao svima,