Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.304
Ne mozes da budes gradjanin jer se opredeljujes politicki, dakle koja bi ti bio skupina...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi, sto vam je politicka volja merilo drzavnosti ne znate posteno ni zakone da procitate....ne zakone, nego ni tumacenja zakona koja vam besplatno nude na netu...
Izbaci ti to iz kuceZnam kako zvuči naslov. Ali prvo da kažem da ovo želim da uradim da bi nas spasao totalnog porodičnog ekonomskog kolapsa i sprečio da nam jednog dana plene imovinu.
Naime supruga je osnovala firmu koja se bavi izradom sajtova, ima nešto malo znanja (i ako ona misli da ima jako mnogo). IT zahteva konstanto učenje i nadograđivnaje veština što ona očito ne želi da radi. Posla jedva da ima, slobodnog vremena ima na pretek savetovao sam da ubaci još neke veštine da iskoristi slonodno vreme da nauči nešto novo međutim njoj je draže da sedi na Twitteru bavi se Bilom Gejtsom, koronom i vakcinama. A paušalni porez kuca svakog mesecam, troškovi kucaju svakog meseca. Ona uspe da zaradi jedna za porez i deo troškova. Ja je podržavam finansijski dodam ali ne znam koliko ću još izdržati.
Kao što vidite iz gore navedenog u vođenju njene firme nema D od dobre poslovne prakse.
Sada će neko reći razvedi se ali meni ovo nije dovoljan razlg za razvod. Ono što je problem to je što ona kao preduzetnik paušalac odgovara i našom imovinom stečenom u braku. A ja baš ne bih voleo da dođem do toga da mi plene stvari. Ja razumem da ja nisam vlasnik firme, niti osnivač ali sam ipak procentualno vlasnik stvari kojima onda odgovara.
Da li ja kao njen suprug, kao procentualni vlasnik stvari kojima ona odgovara a koje su stečene u braku znači kao neko kome će sutra da plene stvari zbog njenih ne plaćenih poreza imam NEKA PRAVA. Da li imam pravo da preuzmem firmu ako dokažem loše poslovanje? Da li imam pravo da joj zamrznem firmu? Da je stavim u mirovanje? Imam li bilo kakva prava.
Ili mogu da se molim bogu!
Od toga jedino mozes da dokazes da pravnici muljaju, pa se vade na tumacenje zakona, a rade po politickoj volji establismenta, posto su nasi zakoni daleko bolje definisani nego vecina "demokratskih" zakona...dokazano...pored svih muljaza pravnika i advokata, vrhovni sud sudi po zakonima, ako nije u pitanju visoka politika...Морам ти признати да и ове наше законе пишу прилично неписмени људи који, као да се труде да закони буду што конфузнији и неодређенији, да би могло више да се муља.
Vi, sto vam je politicka volja merilo drzavnosti ne znate posteno ni zakone da procitate....ne zakone, nego ni tumacenja zakona koja vam besplatno nude na netu...
Na ''netu'' je sve lepo napisano ali kad dođeš na šalter vrlo lako ustanoviš da ono sa ''neta'' u stvari nije onako kako tamo piše...
Znaci to ne dokazuje da ne valja zakon, nego organizacija sprovodjenja zakona iliti znaci da oni koji ga sprovode ne rade po zakonu koji vazi, nego po naredjenju sefa koji je postavljen da slusa svog sefa koji opsturira demokratsku vlast...sprovodi naredjenja kriminalaca jer ne bi opstao bez zastite....a kriminalci to zovu "politicka volja" jer je sve dozvoljeno, ako si protiv vlasti naroda...i tako funkcionise duboka drzava, mafijaskiNa ''netu'' je sve lepo napisano ali kad dođeš na šalter vrlo lako ustanoviš da ono sa ''neta'' u stvari nije onako kako tamo piše...
Znaci to ne dokazuje da ne valja zakon, nego organizacija sprovodjenja zakona iliti znaci da oni koji ga sprovode ne rade po zakonu koji vazi, nego po naredjenju sefa koji je postavljen da slusa svog sefa koji opsturira demokratsku vlast...sprovodi naredjenja kriminalaca jer ne bi opstao bez zastite....a kriminalci to zovu "politicka volja" jer je sve dozvoljeno, ako si protiv vlasti naroda...i tako funkcionise duboka drzava, mafijaski
Glasas za nekog drugog...i nadas se da ce mozda uspeti da razbije vlast gamadi...Otprilike tako...
I šta učiniti kad vidiš da te neko za*ebava jer mu se očigledno tako može ?