- Poruka
- 79.555
Zašto hoću da imam "full frame" fotoaparat?
I šta je to "full frame"
I šta je to "full frame"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa ... znači tema da se pohvalimo.A to znači da može da obuhvati više u jednom snimku.
Ja ga imam, nego pitam dal ima još neko i da li ste uopšte razmišljali o ovome?
EtoPrvi 5D se pojavio 2005-te, isto kad i moj D200.
kad si lood i dao 2.000€ za teloCanon 5D je bio apsolutno najbolji u to doba. Bilo je par drugih full frame ali ni prineti ovome. Jedino što je Nikon imao bolje je autofokus za praćenje u pokretu
3.300€ onda za telokad si lood i dao 2.000€ za telo
koliko si jos dao za objektiv i koji?
Mislim da danas imas fantasticnih kompakt aparata samo ne znam kako to ide danas ako hoces da prodajes fotografije na nekim stranicama, prije si prihvatali samo fotografije sa DSLR kamera.A to znači da može da obuhvati više u jednom snimku.
Ja ga imam, nego pitam dal ima još neko i da li ste uopšte razmišljali o ovome?
Tacno ,kamera treba samo kad ima malo svjetlosti,koncerti ,nocne fotografije ili kad hoces veliki poster da napravis.ne zavisi mi zivot od toga i ne bih dao par hiljada evra za telo i objektive osim ako bas ne budem jednog dana plivao u parama
jeste dobar ali i DX format DSLR-a koji koristim zadovoljava sve moje potrebe i sasvim se dobro pokazao i u low light fotografiji.
a realno sad sa prodorm AI-a koji sve bolje i bolje pegla slike kvalitetna nocna fotografija ce postati dostupna i na mnogo jeftinijim apratima i polako ce profesionalna oprema ostati u upotrebi samo kod pravih zaljubljenika sa viskom para
Getty Images, lider za fotografije, prihvata slike sa mobilnogMislim da danas imas fantasticnih kompakt aparata samo ne znam kako to ide danas ako hoces da prodajes fotografije na nekim stranicama, prije si prihvatali samo fotografije sa DSLR kamera.