Zelim da idem u Ameriku na radnu ili studentsku vizu

Da 15,ali ja znam licno samo za jednu.Zovu se,ako ne gresim 'UsTaxCare",i oni su iz Beograda.Neki moji ortaci su isli preko njih i ove ali i prosle godine.Kazu da im je bilo EXTRA!!!
Mnogi su im govorili da uzmu proverene agencije,ali oni su uzeli malu,i kako oni kazu,nisu se ni malo pokajali.Nude valjda vise poslova:spasioce na bazenima,rad u restoranima kao konobari,supermarketi i tome slicno.
Ja ih licno znam,ali me strah da pokusam,pa mi je potrebno da mi se ljudi jave ukoliko imaju iskustva u ovome.

Ok,ali me strah!Zvao sam agenciju pre neki dan i evo sta mi kazu.Posao spasioca na 5 i 7 meseci.Plata 8 do 9.25$/po satu +50 % vise za svaki sat prekovremenog(preko 40 sati sedmicno).Zagarantovano 40 sati sedmicno,a mogu da ocekujem oko 50 sati.Moji ortaci mi kazu da su dobili sve to,a i preko toga ,i da su radili za 9$/sat,a pored tog posla su radili na jos dva posla sa strane i zaradili extra kintu za 5 meseci lencarenja na bazenu.
Da li je ovo dobra kinta za ovaj posao?Da li je ovo dobra ponuda ili ne?Ne mogu da se odlucim?Kazu mi da su prijave u toku i ne bih da izgubim mesto.Ljudi pomozite ako neko zna nesto vise o ovome.Da li jos neko zna za ovu agenciju?Ortaci kazu da su super,ali ortaci su ortaci.Meni treba neko sa strane koga ne znam.Pomozite

Back