Železnička stanica Beograd

bubobubo

Ističe se
Poruka
2.683
Pre neki dan sam tamo isao u toalet. pre mene je usao neki turista, azijat.
A tamo vode do kolena, smrdi neopisivo, NI JEDNA SLAVINA NE RADI.
Kako ce turisti opisati nase toalete.
Sramota! A imaju para da kupe polovne vagone sa grafitima?
Poznato je da u srbiji nije niko odgovoran ni za sta. Mi smo zemlja bez odgovornih :(

Poznato je da u srbiji nije niko odgovoran ni za sta. Mi smo zemlja bez odgovornih :(

šta ste radili ti i taj "azijat" u toaletu?:lol::mrgreen:

Pa to seljine seljacine i lopurde drza zeleznicu. OIvo uopste ne cudi. Toliko je samo bilo afrera oko i u zeleznici otkad je Mlohavi zaseo na premijersko mesto i sa sobom doveo Selju.

Pa dobro kod tih Azijata je uglavnom neka poplava ili slicna havarija u domovini tako da se taj sigurno osecao kao kod kuce.

e da, imaju i najsavremenije cucavce koje su mogli da nadju 50tih. to sto neki i ne radi, to je druga prica.

Djilas distribuira modele prolece/leto 2008.god.
U klasicnom retro stilu od dasaka,sa rezom na vratima a novina je da u rupi dole sedi u svakom po jedan clan DS-a koji sacekuje g-ovno i neutralise ga istog trena da ne kazem reciklira. Ebi ga g-ovnjiv je taj put ka EU.

šta ste radili ti i taj "azijat" u toaletu?:lol::mrgreen:

ti ne možeš ni u WC da uđeš u Srbiji!:rotf:

a kakva je devojka? jel dobra??:rotf::rotf::mrgreen:

6 komentara a niti jedan blage veze nema sa temom!!!

Zar je moguce da nista nije promijenjeno ni za ove dvije godine koliko bojkotujem Beograd?
Poslednji put sam bio gore 2006-te u Austrijsku ambasadu, dodjoh vozom jer mi je jeftinije pa usput svratih da obavim nuzdu u onaj wc, naravno za tu uslugu moradoh da platim 15 dinara, spusih se dolje i brze bolje se okrenuh i rikverc, ne popishah se... Kud je uzasno prljavo tud bjese puno nakih indijanaca, koji koliko ja skontah samo cekaju da skines gace pa da krenu u napad...
Bruka za jedan glavni grad, bruka koliko para taj Beograd otima i jede a nema ono sto bi morao da ima jer, koliko se sjecam na onoj tabli na zeljeznickoj sam procitao, dnevno kroz stanicu prolazi 5 000 ljudi, malo li je...

6 komentara a niti jedan blage veze nema sa temom!!!

Zar je moguce da nista nije promijenjeno ni za ove dvije godine koliko bojkotujem Beograd?
Poslednji put sam bio gore 2006-te u Austrijsku ambasadu, dodjoh vozom jer mi je jeftinije pa usput svratih da obavim nuzdu u onaj wc, naravno za tu uslugu moradoh da platim 15 dinara, spusih se dolje i brze bolje se okrenuh i rikverc, ne popishah se... Kud je uzasno prljavo tud bjese puno nakih indijanaca, koji koliko ja skontah samo cekaju da skines gace pa da krenu u napad...
Bruka za jedan glavni grad, bruka koliko para taj Beograd otima i jede a nema ono sto bi morao da ima jer, koliko se sjecam na onoj tabli na zeljeznickoj sam procitao, dnevno kroz stanicu prolazi 5 000 ljudi, malo li je...

bruka za Crnu Goru i Crnogorce, koliko para uzimaju godišnje od turista...a da onako smrdi na svakom ćošku!!!:(:(:(:cry::(
a putevi......to je posebna priča....itd...itd.itd.....:dash::dash::dash:

Back