storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
За кога попуст?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si gledao predstavu o kojoj pricam znao bi da je to rekao PistaAleksej_BASO:JA sam srbin, a ti prvo sredi problem sa madjarima, u NS ako ti vec smetaju nacionalne sitnice.
. . .:Da si gledao predstavu o kojoj pricam znao bi da je to rekao Pista![]()
... pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima ...storm cloud:Хехехе, Несонс, ја УВЕК имам попуст.
nesons:uu , da ( onda bi mogli da uvedu BESPLATNU voznju)
krvolok:... pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima ...![]()
Aleksej_BASO:Aha znaci smrdljivi Bosko Perosevij ti je bio ortak, a NJEGOS!!!! je natripovani lik sa avatara.
Gde je tvoje onda obrazovanje, ako je meni kutura na planini.
E, super, jer u Peštu idem po 'leba, a u Ljubljanu po mleko, pa me te pogodnosti neopisivo raduju !!!storm cloud:- Od novog reda vožnje, koji ce se primenjivati od 11. decembra ove godine, "Železnicama Srbije" putovace se jeftinije do Budimpešte i Ljubljane, receno je danas Medija centru našeg Preduzeca.
Kako smo saznali u Sektoru za putnicki saobracaj, putnici ce, osim dosadašnjeg popusta od 60 odsto za povratna putovanja od bilo kog grada u Srbiji do Budimpešte, dobiti popust od 30 odsto i na putovanja u jednom pravcu..
Na relaciji Beograd - Budimpešta utvrdena je i specijalna ponuda po kojoj vozna karta drugog razreda u jednom pravcu košta 15 evra, a povratna 26 evra.
Jeftinije putovanje železnicom od 11. decembra bice i do Ljubljane, jer ce u ponudi »City star-a«, povratna karta drugog razreda biti jeftinija za 13 evra, odnosno stajace 78,80, umesto 91,80 evra koliko sada treba izdvojiti za ovu relaciju.
storm cloud:- „Železnice Srbije“ od 15. do 23. maja u redovnim vozovima besplatno će prevoziti putnike za Crnu Goru, - rečeno je danas Medija centru srpskih železnica u Sektoru za prevoz putnika.
Srpske železnice već od danas na svojim šalterima širom Republike odobravaće izdavanje besplatnih povratnih voznih karata u zajedničkom saobraćaju sa „Željeznicama Crne Gore“. Besplatne vozne karte na staničnim šalterima izdavaće se na osnovu važećih ličnih dokumenata, iz kojih će se videti da je prebivalište putnika na teritoriji Crne Gore. To mogu biti pasoš, lična karta, indeks ili vojna legitimacija.
Besplatne povratne vozne karte za Crnu Goru izdavaće se za prvi i drugi razred svih vrsta vozova, a putnici će bez nadoknade moći da koriste i sve vrste rezervacija mesta za sedišta i ležajeve, shodno raspoloživim kapacitetima „Železnica Srbije“.
:-x