nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
Znam, ali mi je dosadilo to što se u zemlji Srbiji svaki posao obavlja sa 'Ćuti, moglo je i gore'storm cloud:Сети се само колико брзо су ишли до сада!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, ali mi je dosadilo to što se u zemlji Srbiji svaki posao obavlja sa 'Ćuti, moglo je i gore'storm cloud:Сети се само колико брзо су ишли до сада!
peach:@ storm
e,da su sve shalterushe ZTP-a azurne i informisane kao ti8)
mislim,tvoje konleginice![]()
![]()
![]()
nesons:Kakvi su medjunarodni vozovi , i koji su pravci istih ?
( posto voz za ljepu njihovu i njihove susljede nije izgledom medjunarodni , a ide van granica )
Kako : ZAŠTO ?!?!? :shock: Pa, da jednom i on učestvuje u nečemu o čemu ima bar nekog POJMA !!!GoldenLady:nesons zasto pitas kada znas odgovor.. a posto sam u statistickom fazonu.. sta mislis koliko kasne japanski vozovi ?
DOKONI UM:opet nema vozova za BGD ... popravlja se : privremeni montažno -demontažni-drumsko-železnički most.
GoldenLady:nesons zasto pitas kada znas odgovor.. a posto sam u statistickom fazonu.. sta mislis koliko kasne japanski vozovi ?
- Ove zime nece biti problema sa grejanjem u vozovima, - rekao je nacelnik Službe za održavanje putnickih vagona u «Železnicama Srbije» Branislav Pelivanovic.nesons:sto je najgore !!! VOZ ZA SLOVENIJU NEMA GREJANJE !!! :shock: :shock: :shock: ( a putuje se 10 sati )
Aleksej_BASO:Zaboravio si da dodas Bosko Perosevic!![]()
DOKONI UM:O pokojnicima uvek najlepše. Naročito što sam ga poznavao.
DOKONI UM:Kultura ti je otprilike kao da si se skotrljao od gore ... tamo gde ti leži taj natripovani lik sa avatara...
. . .:U jednoj divnoj predstavi koja se svojevremeno par puta pojavila na TV NS bila je jedna recenca: "Crnogorac, ako ti se otcepi Crna Gora ti ces ovde biti nacionalna sitnica!"
Prema tome Aleksej mogao bi da cutis.