nista nije izbrkao on, brkata zvezdoIzbrko si sve moguce brke, ukljucujuci HAjtlera and StOljina (A.Brn.)...![]()
![]()
nista nije izbrkao on, brkata zvezdoIzbrko si sve moguce brke, ukljucujuci HAjtlera and StOljina (A.Brn.)...![]()
![]()
Što toliko braniš ruske boljševike, da si čak spreman da fotošopiraš slike u lažnepodmeces da je nesto ruska propaganda, a vidimo da nije.
jeste, jestee...☺️😉😎nista nije izbrkao on, brkata zvezdo
Јок и нема "нацисте". Зар их нисте подржавали овде на форуму када су са заставама марионетске тзв."Белоруске Народне Републике" демонстрирали против друга Лукија у лето 2020, а само моја маленкост била усамљени гласић који је стао у одбрану социјалистичке Белорусије и друга Лукија?nego jel ima i belorusija neke naciste danas,
Što toliko braniš ruske boljševike, da si čak spreman da fotošopiraš slike u lažne
Oni su još dobri u odnosu na naše obožavatelhje Putina. Rusi koji su došli ovde uglavnom kažu da njega tamo niko iskreno ne voli kao neki u Srbiji. Tamo su uglavnom uvlakači, kao ovde Vučićevi.Нико тако масно као Рус не лаже.
Народна изрека.
znamo, ti si samo socijalista, dacicev potrcko, a ne i nacional-socijalista, tako da ne brines, nema potrebe za tvojom denacifikacijom, autosovinistoЈок и нема "нацисте". Зар их нисте подржавали овде на форуму када су са заставама марионетске тзв."Белоруске Народне Републике" демонстрирали против друга Лукија у лето 2020, а само моја маленкост била усамљени гласић који је стао у одбрану социјалистичке Белорусије и друга Лукија?
PISMO GDE SE AZOVSTALJCI NAZIVAJU NACISTIMA POGLEDAJ KOLIKO CLANOVA KONGRESA JE POTPISALO:
In the letter, the lawmakers compared the Azov Battalion to the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS), and discussed how, Brenton Tarrant, the Christchurch, New Zealand mosque shooter, who massacred fifty-one people in 2019, had been radicalized by the “ultranationalist militia organization” which “openly welcomes neo-Nazis into its ranks”.
“For Example, the Azov Battalion is a well-known ultranationalist militia organization in Ukraine that openly welcomes neo-Nazis into its ranks. The group is so well-known, in fact, that the 115th Congress of the United States stated in its 2018 omnibus spending bill that ‘none of the funds made available by this act may be used to provide arms, training or other assistance to the Azov Battalion.’ The United Nations has chronicled human rights abuses and incidents of torture in this group’s relatively short history. Despite these facts, Azov has been recruiting, radicalizing, and training American citizens for years according to the Federal Bureau of Investigation.
And here are the 40 Democrats who signed on to the letter.
![]()
jeste svi mi iskreno volimo pedofila bajdena kome rade male devojcice, FUJ... ajde mani se patetike, neces se od nje najesti zapadnih donacija, nego da vidimo fakte koje smo naveli, ako si ozbiljanOni su još dobri u odnosu na naše obožavatelhje Putina. Rusi koji su došli ovde uglavnom kažu da njega tamo niko iskreno ne voli kao neki u Srbiji. Tamo su uglavnom uvlakači, kao ovde Vučićevi.
Па као што је Фрау Меркел-Хитлер више и искреније волела председника СНС-а него што га воле неки истакнути напредњаци.Oni su još dobri u odnosu na naše obožavatelhje Putina. Rusi koji su došli ovde uglavnom kažu da njega tamo niko iskreno ne voli kao neki u Srbiji. Tamo su uglavnom uvlakači, kao ovde Vučićevi.
sa'ce ga prodaju za saku srebrnjaka, i ondaПа као што је Фрау Меркел-Хитлер више и искреније волела председника СНС-а него што га воле неки истакнути напредњаци.
alo, americki sajt, ameri 100%, ne luduj, vec ot-fotosopiraj, objasni ostale 2 zastave, i srednju fals, cija je onda, i ko su ti ljudi, NEONACISTI, ako nisu azovci?Što toliko braniš ruske boljševike, da si čak spreman da fotošopiraš slike u lažne
Ваистину, без СПС-а нема рушења вашег председника.sa'ce ga prodaju za saku srebrnjaka, i onda tvoji socijalisti uskacu u kombinaciju
pupupu, ja sa njim samo ako sam generacija, nije moj nikad bio, lize se s bajdenom, i sorosem, dok ga tramp posadjuje na hoklicu, fuj, dao pare klintonima, gad - ne podmeci mi!Ваистину, без СПС-а нема рушења вашег председника.
Oni su još dobri u odnosu na naše obožavatelhje Putina. Rusi koji su došli ovde uglavnom kažu da njega tamo niko iskreno ne voli kao neki u Srbiji. Tamo su uglavnom uvlakači, kao ovde Vučićevi.
Au al si ti matorpupupu, ja sa njim samo ako sam generacija, nije moj nikad bio
Zanimljivo, ja proveo 2.5 godine u ZNG i HVO a da nisam vidio niti jednu nacističku oznakuTaj narod iz zapadne Ukrajine njeguje nacisticku tradiciju jer su im se djedovi borili sa nacistima ,poput Hrvata kod nas
Tokom rata kod nas devestestih Hrvati su masovno nosili nacisticke i ustaske simbole
![]()
Ti ljudi u Ukrajini su samo izmanipulisani i istrumentalizovani da se bore za jevrejsku financijsku i bankarsku oligarhiju koja vlada iz sjene zapadnim svijetom. Cilj im je da porobe citav svijet i stvore svjetsku vladu .Svijet po uzoru na pcelinju kosnicu ,oni bi bili matica a ostali radilice a nepotrebni bi bili iskljuceni kao trutovi u kosnici kad vise nisu potrebni ,transhumanisticko fasisticko drustvo,svijet ce liciti na nesto poput Orvelove 1984
Sa druge strane istina je da ruska propaganda koristi taj pojam nacista , svakom sa gramom mozga u glavi jasno da se iza svega ne stoje nacisti Generacije Rusa su odrastale u SSSR na pricamna u velikom otzadbinskom ratu i borbi protiv nacista .Propaganda je to obradjivala vec desetjecima .Nacisti su vec toliko demonizovani ,vec je svakom obicnom covjeku usadjeno u glavu da je nacizam olicenje zla ne samo kod Rusa vec i na zapadu .Nema potrebe da propaganda koristi i izmislja nesto novo kad i sami ukrajinski bojovnici na terenu njeguju tradiciju svojih djedova
Iz tog razloga je mnogo lakse da kazu Rusima idete se boriti protiv nacista nego idete da se boriti protiv imperijalizma i hegemonizma ,novog svjetskog transhumanistickog fasistickog poretka ,financijskih oligarha sa zapada koji zele da zavaladaju svijetom itd
I jos nesto ovaj rat treba uzmati sa velikom dozom rezerve jer ovi globalisti su veoma lukavi
Ne bih se iznanadio da je Putin ili ostalo rusko rukovodstvo samo lutka na njihovom koncu i da je ovaj rat velika farsa
ja matr? a ti si za generaciju starija od mene i vucicaAu al si ti mator
Pa za koga si navijao u aprilu, za generala ponosa
Au al si ti mator
Pa za koga si navijao u aprilu, za generala ponosa
gde ti tu vidis kukasti krst, ili neko, bilo kakvo naci obelezje, kao kod ovih vasih miljenika?Šta kažemo na ruske deklarirane naciste koji žele likvidirati Jevreja Zelenskog
Pogledajte prilog 1275779
PA, ciji su ovo nedvosmisleno neonacisti?
A šta da kažemo na to što naše i zapadne neonacističke grupe uglavnom obožavaju Putina, a na Stormfrontu mu je čak i posvećen poseban odeljak. Ako mi ne znamo zašto, oni znaju.Šta kažemo na ruske deklarirane naciste koji žele likvidirati Jevreja Zelenskog
Pogledajte prilog 1275779
O švapskim neonacistima da i ne govorimoA šta da kažemo na to što naše i zapadne neonacističke grupe uglavnom obožavaju Putina, a na Stormfrontu mu je čak i posvećen poseban odeljak. Ako mi ne znamo zašto, oni znaju.
Šta s tim? Meni najviše deluje da su to Rusi. Inače nacista ima određeni procenat u zemljama širom sveta. Slika ruskih ima koliko hoćeš na netu.gde ti tu vidis kukasti krst, ili neko naci obelezeje, kao kod ovih vasih miljenika?