FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.189
Otprilike to je toPa da, isto isto, ja sam predjsednik države, a Komšo najveći umjetnik u svojoj državi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otprilike to je toPa da, isto isto, ja sam predjsednik države, a Komšo najveći umjetnik u svojoj državi.
Ма знам бре. Прогласили су је за сатанисткињу после једног њеног перфоманса, а зато што се није поклонила њиховом врховном богу, Путинку ...Lupeta.
Marina je kraljica
Е то је прави Рус!Javi Zelenskom da postoji još jedan veliki umetnik koji je zbog
mržnje prema Putinu zakivao svoje testise za asfalt a imao je i
druge slične predstave.
Neka pokupi sve to na gomilu.
Pogledajte prilog 1415401 Pogledajte prilog 1415402
Зеленски је почео јавно да шурује са тзв нацистима, сатанистима, ... шта ли већ. Брзо ће Зеленском да литну ноге.Pogledajte prilog 1415359
Zelenski pozvao Marinu Abramovič da bude ambasadorka Ukrajine
23. sep 2023
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je umetnicu Marinu Abramović da bude ambasadorka Ukrajine.
Marina Abramović, koja je žestoki kritičar ruskog predsednika Vladimira Putina, rekla je da je ukrajinski predsednik zatražio njenu pomoć u obnovi škola, prenosi „Telegraf“.
Ova umetnica iz Srbije trenutno održava prvu samostalnu izložbu u Velikoj Britaniji i prva je umetnica koja je imala veliku izložbu u glavnim galerijama Kraljevske akademije umetnosti u Londonu.
Posetioci izložbe moraju da se stisnu između dve gole manekenke da bi ušli u predstavu, ili da odluče da zaobiđu ono što je jedan novinar nazvao „gole kapije“.
„Bila sam prvi umetnik koji je podržala ukrajinski rat protiv Rusije i dala svoj glas. To je definitivno ponavljanje istorije“, rekla je ona u intervjuu za Muzej moderne umetnosti u Šangaju.
„Zelenski me je pozvao da budem ambasador Ukrajine, da pomognem deci pogođenoj obnovom škola“, dodala je Abramovič.
link
Па зар то није фантастично?! Марина је сјајна. Држимо палчеве да Марина прихвати овај предлог Председника Украјине Володимира Зеленског!
није исто, прави нацисти су мрзили већину ствари које данашњи сатанисти чинеNacisti satanisti isti qurac.
А Марина је вештица!! Изводи перфомансе уз помоћ црне магије!!!Uopšte ne iznenađuje ovakav potez Zelenskog jer je i sam svoje umetničke performanse (sviranje qrcem po klaviru) izvodio pod uticajem Marininih performansa...
Какви дивни људи ... Породични, а не као Марина!није исто, прави нацисти су мрзили већину ствари које данашњи сатанисти чине
далеко гори има
ђавоља акробатика?
ВРАЖЈИ ђак, тако је, све то она ради у славу ВРАГА [ми Срби би казали *ђавола*, али нема везе "земљаче", разумемо се] !!!
Јао не знам енглески, немам наобразбу као ти ...један човјек ми рече прије пар дана "Never been dumber time and age to be alive."
Tražiti kalupe i etikete za Marinu je apriori dosta tupavoМа знам бре. Прогласили су је за сатанисткињу после једног њеног перфоманса, а зато што се није поклонила њиховом врховном богу, Путинку ...
Да се поклонила Путинку била би анђео!Tražiti kalupe i etikete za Marinu je apriori dosta tupavo
Zaebancije Zelenskog na Supertalentima i performansi Marine nemaju apsolutno nikakve dodirne točke.Uopšte ne iznenađuje ovakav potez Zelenskog jer je i sam svoje umetničke performanse (sviranje qrcem po klaviru) izvodio pod uticajem Marininih performansa...
Срећа па је Маринин брат Веља на страни "Мајчице"! Прави русофил, нема шта, ево где седи, на Страдуну! Емитовано уживо из Дубровника пре пола сата:Zaebancije Zelenskog na Supertalentima i performansi Marine nemaju apsolutno nikakve dodirne točke.
Због ово двоје ме срамота што сам наркоман
Био у Куби пре метар дана....сестра сатанисткиња му издашно шаље Лову за Путовања али уз Услов да мора да пљује по Русима.Срећа па је Маринин брат Веља на страни "Мајчице"! Прави русофил, нема шта, ево где седи, на Страдуну! Емитовано уживо из Дубровника пре пола сата: