Зеленски позвао Марину Абрамовић да буде амбасадорка Украјине

Lupeta.
Marina je kraljica
Ма знам бре. Прогласили су је за сатанисткињу после једног њеног перфоманса, а зато што се није поклонила њиховом врховном богу, Путинку ...

Pogledajte prilog 1415359

Zelenski pozvao Marinu Abramovič da bude ambasadorka Ukrajine

1695460724-novo4323-12-scaled-e1695460789283-750x428.jpg

23. sep 2023

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je umetnicu Marinu Abramović da bude ambasadorka Ukrajine.

Marina Abramović, koja je žestoki kritičar ruskog predsednika Vladimira Putina, rekla je da je ukrajinski predsednik zatražio njenu pomoć u obnovi škola, prenosi „Telegraf“.

Ova umetnica iz Srbije trenutno održava prvu samostalnu izložbu u Velikoj Britaniji i prva je umetnica koja je imala veliku izložbu u glavnim galerijama Kraljevske akademije umetnosti u Londonu.

‌Posetioci izložbe moraju da se stisnu između dve gole manekenke da bi ušli u predstavu, ili da odluče da zaobiđu ono što je jedan novinar nazvao „gole kapije“.

„Bila sam prvi umetnik koji je podržala ukrajinski rat protiv Rusije i dala svoj glas. To je definitivno ponavljanje istorije“, rekla je ona u intervjuu za Muzej moderne umetnosti u Šangaju.

„Zelenski me je pozvao da budem ambasador Ukrajine, da pomognem deci pogođenoj obnovom škola“, dodala je Abramovič.

link

Па зар то није фантастично?! Марина је сјајна. Држимо палчеве да Марина прихвати овај предлог Председника Украјине Володимира Зеленског!
Зеленски је почео јавно да шурује са тзв нацистима, сатанистима, ... шта ли већ. Брзо ће Зеленском да литну ноге.
,,Па зар то није фантастично''?! , трјумфално би изрецитовао Комшија.

Uopšte ne iznenađuje ovakav potez Zelenskog jer je i sam svoje umetničke performanse (sviranje qrcem po klaviru) izvodio pod uticajem Marininih performansa...
А Марина је вештица!! Изводи перфомансе уз помоћ црне магије!!!

1695472448985.png

Pogledajte prilog 1415410

Tu je laz, tu je mrak, Miki Maus, vrazji djak, 😂
ВРАЖЈИ ђак, тако је, све то она ради у славу ВРАГА [ми Срби би казали *ђавола*, али нема везе "земљаче", разумемо се] !!!

1695472793589.png

Ма знам бре. Прогласили су је за сатанисткињу после једног њеног перфоманса, а зато што се није поклонила њиховом врховном богу, Путинку ...
Tražiti kalupe i etikete za Marinu je apriori dosta tupavo

Uopšte ne iznenađuje ovakav potez Zelenskog jer je i sam svoje umetničke performanse (sviranje qrcem po klaviru) izvodio pod uticajem Marininih performansa...
Zaebancije Zelenskog na Supertalentima i performansi Marine nemaju apsolutno nikakve dodirne točke.

Zaebancije Zelenskog na Supertalentima i performansi Marine nemaju apsolutno nikakve dodirne točke.
Срећа па је Маринин брат Веља на страни "Мајчице"! Прави русофил, нема шта, ево где седи, на Страдуну! Емитовано уживо из Дубровника пре пола сата:

Срећа па је Маринин брат Веља на страни "Мајчице"! Прави русофил, нема шта, ево где седи, на Страдуну! Емитовано уживо из Дубровника пре пола сата:

Био у Куби пре метар дана....сестра сатанисткиња му издашно шаље Лову за Путовања али уз Услов да мора да пљује по Русима.
Огадио ми се прошлу Емисију и од тада,желим му да сконча као псето оно напуштено,продана душа.
Ни теби не желим ништа лепо ,узгред :lol:

Back