- Poruka
- 25.948
Idi i uzmi im, ko ti brani?
Па доћи ће дан кад разум завлада. Боље да то буде пре нуклеарног рата него после.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi i uzmi im, ko ti brani?
a koji debil bi poverovao da su rusi izmislili de-naci-fiklaciju, a da je u stvari sve izmisljotina, laz? sutra da ih neko pita zasto ste vodili rat, kakvi vas nacisti spopali, sve ste slagali? i ti pricas o debilima, ogldni se.sve je to jasno.
mislio sam na sliku. kako da znam da je slika autenticna?
koji bi se debil skilao sa kukastim krstom?
kako mozes da budes siguran da na slici nisu Rusi koji su samo uzeli te zastave i slikali se?
Слажем се, зато зеленог кловна треба склањати, а трагедију украјинског народа привести крају, прихватањем руске понуде за преговоре и мир.
Зашто? Зар ниси свестан да Украјина више никада неће бити иста као пре рата?Са првих 60 посто се потпуно слажем док се са другим делом потпуно не слажем.
Зашто? Зар ниси свестан да Украјина више никада неће бити иста као пре рата?
pojedinci s neonacistickim tetovazama ne predstavljaju celu naciju! to nije dokaze da je cela Ukrajina nacisticka drzava!a koji debil bi poverovao da su rusi izmislili de-naci-fiklaciju, a da je u stvari sve izmisljotina, laz? sutra da ih neko pita zasto ste vodili rat, kakvi vas nacisti spopali, sve ste slagali? i ti pricas o debilima, ogldni se.
zapadni mediji su ovu bas sliku objavljivali, i pisalo o neonacizmu u ukrajini, samo si ti sve prespavao, i sada bulaznis, kao mozda nije istina? ajde objasni nam zasto bi tetovirali iste simbole i sliku firera a da ne smeju da razviju zastvau? glup
komplet ukrajina je neonacisticka,. evo gledaj znas za SS, cuo si za esesovce za vreme ww2?
US lifts weapons ban on Ukraine's Azov brigade
a zasto smo imali ban?
Ukraine's Nazi problem is real, even if Putin's ...
“Day of the Dead”: Neo-Nazi Azov Brigade Conducts Torchlight Rallies All Over Ukraine
EXCLUSIVE: FBI Documents Uncovered that Tie ...
Pogledajte prilog 1565443
The Gateway Pundit
https://www.thegatewaypundit.com › 2022/03 › exclusi...
Mar 12, 2022 — FBI documents back up Putin's claims that the Azov Battalion in Ukraine is indeed a Neo-Nazi group. P
shvati, ukrajina je ndh, mora da se ta zemlja ukine, dogorelo je do noktiju, zapad ju je samo iskoristio inercijom hladnog rata protiv rusijepojedinci s neonacistickim tetovazama ne predstavljaju celu naciju! to nije dokaze da je cela Ukrajina nacisticka drzava!
ako je tako isto mogu i ja da kazem onda za Rusiju, eto imas ocigledno i tamo neo-nacista (pogledaj moj post na prethodnoj strani gde sam stavio link), dakle svi Rusi su nacisti!
Који су ратни циљеви?Само луд човек може да мисли да ће Руси послушати кловна Зеленског и одустати од зацртаних ратних циљева.
За разлику од Газе, где имаш једног терористу на 1 квадратни метар, Украјина је нормална земља са нормалним људима, тако а поређење није исправно.Ukrajina je otprilike velicine balkana
Tako da to nije neka zemljica koju je lako osvojiti, posebno sto je nato kljuka oruzjem
Plus sto se pazi na civilne zrtve
Zamislite da su krenuli kao izraelci na gazu, bilo bi 10 mil mrtvih civila
Цела Новорусија да припадне Русији.Који су ратни циљеви?
Koје су границе Новорусије?Цела Новорусија да припадне Русији.
shvati, dok god nato huska ukrajinu i planira da postavlja nuklearno oruzje sta znam i u poljsku, to je opkoljavanje rusije, i ovaj rat ce samo eskalirati - znaci rysi ako su poverovali da nato hoce da ih unisti, onda daj ti nama potvrdi jel to nije ratni cilj nafoa?Који су ратни циљеви?
Питао сам који су ратни циљеви.shvati, dok god nato huska ukrajinu i planira da postavlja nuklearno oruzje sta znam i u poljsku, to je opkoljavanje rusije, i ovaj rat ce samo eskalirati - znaci rysi ako su poverovali da nato hoce da ih unisti, onda daj ti nama potvrdi jel to nije ratni cilj nafoa?
sta je nato trazio na krimu? svaleraciju? jok more nego da instalira ono isto sto su rusi na kubi za vreme kenedija - jel tebi ulazi u glavu sta ti se prica?
ta retorika, mi imamo pravo da primamo u nato koga hocemo, i da se priblizivamo rusiji sve vise cak i sa nuklearnim oruzjem, i na f16 dakako, - to su zlatne godine hladnog rata koji je pretio da odmah postane nuklearni,. a ne da eskalira u nuklearni iz konvencionalnog - jel pratis?
prvi f16 ako poleti iz poljske i udje u ukrajinu, poljska vise ne postoji automatski, pa se onda gleda ko vuce sledeci potez, mozda je dvopotez, otvaranje kao u sahu - shvatas? zato lazu da jos uvek obucavaju pilote, i ne smeju, jer znaju tacno sta se desava kao odgovor, ZNA SE TACNO SVE
Putin je dao ponudu samo da sebi opere savest, a sve se vec zna. Problerm je sto ne znaju svi SVE. Nagovaraju Rusiju da nastavi konvencionalni rat, a i da poture samo Poljsku, pa dok stigne 300 hiljada amera, ihahaj, mogli bi da poratuju poduze, ali konvencionalnim ako Rusi hoce da prihvate tu ponudu
pa ne pisem ja za nepismene, ili koji misle tudjim glavamaПитао сам који су ратни циљеви.
Да ли си у оволиком посту написао ратне циљеве?
Ако ниси, да не читам?
pa ne pisem ja za nepismene, ili koji misle tudjim glavama
jel ima nafo neki ratni cilj, sta si ti spijun prikupljas informacije?
kazi ti nama nafo ratne ciljeve, cujemo duda poljak bi da rasparca rusiju, zeleni bi da mu rusija plati, dolari presusuju
Видећеш кад их Пресветли Император Путин буде успоставио!Koје су границе Новорусије?
'oces da ti ja kazem nafo ciljeve?Ја не знам који су нафо ратни циљеви, али ви знате који су ратни циљеви Русије, али никако да их напишете, мада већ годинама тражим да то напишете.
pa jel mogu komunistIcke? ne mogu, jer tada nije bilo novorusije; znaci, imperijalne, trazi tamo mape iz carske rusije pa ces videti, i prestani sa pitanjima gde vec imas odgovore, i te mape su vec vise puta postavljane, mogao si da ih vidis, ...pitaj nesto NOVOKoје су границе Новорусије?
'oces da ti ja kazem nafo ciljeve?
a za ruske receno ti je na pocetku, dva cilja
i sad ti je ponovljeno da se ciljevi nisu promenili, sta je tvoj problem? eto rusi nece da promene svoje ciljeve ni za mm, a demilitarizacija znaci da ukrajina nikada ne bude nato clanica, i to ti je precizirano cak i sada posl. put sa posl. ponudom pred swiss summit.
- denacifikacija
- demilitarizacija
oblasti koje su se vec demokratski pripojile, ni one nisu predmet pregovora
mislim, zar je to toliko tesko da se sazna?
pa u redu, sada je to vestina pregovaranja\Путин у последњим услвима није набројао ни денацификацију ни демилитаризацију (неприступање НАТО патку није демилитаризација).
Ja podrzavam teritorijalni integritet Ukrajine, kao sto podrzavam i teritorijalni integritet Srbije, Spanije, PNG...Тарабићи су мени јасни,него ми није јасно зашто ти као војни антифашиста, подржаваш нацизам у Украјини?
Нацисти,,бране" територијални интегритет Украјине.Ja podrzavam teritorijalni integritet Ukrajine, kao sto podrzavam i teritorijalni integritet Srbije, Spanije, PNG...
Bistar ko litar bozeLepo receno, kristalno jasno. Kupite prnje iz nase Ukrajine.
Čim zagusti furnu i ostave nasilno mobilisane koji otrče RusijiНацисти,,бране" територијални интегритет Украјине.![]()