Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 46.212
Poslaćemo mi njima naše studenti.Studenti su eksperti za korupciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je otvarao offšor firme?A mi kao znamo gde su nase?
Baš tako....frku digo rusofil, drug Tihi
e aj dosta o Vučiću, upropastili ste forum načistoNi Vučić ne zna što šta kada mu to odgovara
Otvori blog i tamo pisi i cvetu i pčelama ako ti teme o Vučiću smetajue aj dosta o Vučiću, upropastili ste forum načisto
ne može čovek ovde da dodje da podeli neka svoja razmišljanja nevezano za Vučića
pa pogledaj prvu stranu... a kao da je druga pa bolja?
te Vučić ovo te Vučić ono te mi ćemo ovo mi ćemo ono a on eno ga na vlasti
još kaže "samo preko mene mrtvog" ko u "Ko to tamo peva"
oće čovek vlast, voli, nije imao prilike ranije sve morao da bude potrčko,
dal je lud dal nije nebitno upala mu kašika u med
ma ne smetaju mi, pišite slobodno ko sam ja pa da nekom zabranim?Otvori blog i tamo pisi i cvetu i pčelama ako ti teme o Vučiću smetaju
Ne spamuj temu..ma ne smetaju mi, pišite slobodno ko sam ja pa da nekom zabranim?
opozicija i služi da kritikuje
zarad istine naslov treba promeniti, [zelenski negira 177, priznaje samo 75 da su dobili od usa] jer zelenski rece da ukrajina u tom iznosu sveukuonu pomoc [vojnu, oruzje, i materijalnu svakakve prirode] nije ni primila, da u toj sumi nikad nije ni dosla do ukrajine, vec znatno manjeNi Vučić ne zna što šta kada mu to odgovara
To neka Zelenski vidi sa Amerima..zarad istine naslov treba promeniti, [zelenski negira 177, priznaje samo 75 da su dobili od usa] jer zelenski rece da ukrajina u tom iznosu sveukuonu pomoc [vojnu, oruzje, i materijalnu svakakve prirode] nije ni primila, da u toj sumi nikad nije ni dosla do ukrajine, vec znatno manje
znaci 102 miljarde fale, on priznaje da je primio 75 valjda, a amerika kaze 177 [neki idu i do 200 zaokruzujuci cifru, kao da pricamo o klikerima, a ne milijardama]
znaci, ne znamo, mozda zelenski laze, a mozda je bajden administracija makla tih 100 i kusur,a rekla da je i njih poslala, tek treba da se istrazi ko je ukrao pare, opremu, stagod u tom iznosu
e, ukrajinski ambasador se hvalio da je jednom i vucic pomogao,. a ovde se racuna samo americka pomoc
Zeljeznicka stanica i Pupinov most da se ispitaju i sve lopine koje su se ugradile u tjorku na duze vrijeme.Ili da Pupinov most ne diramo?To neka Zelenski vidi sa Amerima..
Nas ovde u Srbiji više interesuje kako su radovi na rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu poskupeli sa tri na 16 miliona evra
Gde je razlika od cca 12.miliona evra i zašto je tolika razlika od prvobitne cene
Svi poslovi gde se sumnja na korupciju da se ispitajuZeljeznicka stanica i Pupinov most da se ispitaju i sve lopine koje su se ugradile u tjorku na duze vrijeme.Ili da Pupinov most ne diramo?
Pročitao sam nešto što mi je izgledalo zanimljivo, a tiče se Trumpa i Ukrajine. Izgleda da Trump želi da Ukrajina obezbedi SAD-u retke metale (kao titanijum, litijum itd.) u zamjenu za nastavak američke pomoći. Kaže da je to "garancija" za SAD, jer su ti metali bitni za vojsku, tehnologiju i zelenu energiju.
Osim toga, Trump je obustavio deo pomoći preko USAID-a, što je Kijevu stvorilo dodatne probleme. Ukrajina je zato zamolila EU da nadoknadi izgubljenu pomoć, jer im je ključna za opstanak u ratu.
Zanimljivo je da Zelenski osporava Trumpove brojke. Kaže da je Ukrajina primila oko 75 milijardi dolara, dok je Kongres odobrio 175 milijardi, ali je veliki deo tih para ostao u SAD-u. U međuvremenu, EU i Britanija su dale više pomoći od Amerike. ..
https://www.rt.com/news/612127-trump-demand-rare-earth-ukraine/