Zelenski kaže da Ukrajina neće prihvatiti delimično pristupanje EU

Inače je PACER, ali svaka mu čast za ovo! Vidio čovek kako je prošao Orban bez 'ograničenih prava'... a kako onda prolaze članice sa ograničenim pravima??? :hahaha: :hahaha:
On je EU već predao pola Ukrajine. A drugu polovinu Amerima. I to od one polovine što mu je ostala nakon su Rusi uzeli šta su hteli.
Neće da bude u EU, neće da ima nikakva privilegije, a Brisel će i dalje da vlada i zavrće uši

On je EU već predao pola Ukrajine. A drugu polovinu Amerima. I to od one polovine što mu je ostala nakon su Rusi uzeli šta su hteli.
Neće da bude u EU, neće da ima nikakva privilegije, a Brisel će i dalje da vlada i zavrće uši
Ee.. DA! A tek EU fondovi za OBNOVU Ukrajine!!??? Ima da igra kao cigina mečka na lancu!! :hahaha: :hahaha:

Ee.. DA! A tek EU fondovi za OBNOVU Ukrajine!!??? Ima da igra kao cigina mečka na lancu!! :hahaha: :hahaha:
Nekako uvek od tih fondova (ne samo EU, nego i nekad oni američki posle 2.svetskog rata) profitiraju najviše oni koji ih pune. A onda povika na neke primaoce para, kao, proneverili ste fondove. Bez veze, šta tebe briga na šta ja trošim pare? Dao si mi, vratiću ti s kamatom, ti sad nemaš ništa s tim.
Jel te pita onaj kamataš što uzmeš od njega? Ne, radi šta oćeš, samo nemoj da se ubiješ jer ko će posle da mi vraća repa?
Sad će neko reći, ali ne, taj novac je za obnovu, to su bespovratana sredstva. Jes. Hau jes nou. Sve se vraća, sve se plaća, na ovaj ili onaj način. Izađe ti na nos to "bespovratano".
Ali šta možeš, država ti razrušena, nemaš izbora.

Back