- Poruka
- 13.441
Ni to,jer jednostavno nije tačna definicija ukoliko imamo u vidu istorijske činjenice o prostoru na kome se nalazi Ukrajina u ovom krnjem formatu.
Možda, ali ne živi se u istoriji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni to,jer jednostavno nije tačna definicija ukoliko imamo u vidu istorijske činjenice o prostoru na kome se nalazi Ukrajina u ovom krnjem formatu.
Sav si ti masovan.Pa nema države EU koja nije ubijala i pljačkala a ti mi ovde impliciraš da se Zelja isprečio ispred Rusije.Ne vidim potrebu da toliko ZAOBILAZIŠ činjenice.Reci istinu,nije zarazna,ne boj se.Ti zaista mislis da sa tim udbaskim narativima mozes da poentiras bilo sta?
Hoces da ti navodim drzave iz Bronzanog doba, za tu tvoju besmislenu poentu?
Drzave su potpuno nebitne stvari u ovoj poenti, ponovo nisi razumeo sa svojim jeftinijim placenim ulaznicama.
Drzave su apstrektne pojave. Drzave ne ubijaju, ubijaju ljudi.
Ovde je u pitanju konkretna ekipa masovnih ubica, koja je drzala okupiranu Ukrajinu. Ekipa koja je na vlasti neprekidno, dok se za to vreme promenilo 432432432 ostalih evropskih vlasti, sa 4531 centara moci.
Istina je da je jako opasna banda okupirala Rusiju. I celu Ukrajinu. Danas je veci deo Ukrajine neokupiran. Nazalost, i dalje je cela Rusija okupirana. To je sustina istine.Sav si ti masovan.Pa nema države EU koja nije ubijala i pljačkala a ti mi ovde impliciraš da se Zelja isprečio ispred Rusije.Ne vidim potrebu da toliko ZAOBILAZIŠ činjenice.Reci istinu,nije zarazna,ne boj se.
Rusi ne dele tvoje mišljenje.Čitao sam više puta njihove analize događaja na toj teritoriji.Oni to smatraju svojom zemljom(što u suštini i jeste) i tako se i ponašaju.Možda, ali ne živi se u istoriji.
Pa daj mu.Rusija je isto okupirana teritorija FSB ubica, fasista i lopurdi. Ljudi koji krse Ustav Ruske Federacije svakodnevno.
Kolika je hrabrost tim antiustavnim bitangama reci 'Ne bre!'.
I zato Zelenski zasluzuje sve.
Rusi ne dele tvoje mišljenje.Čitao sam više puta njihove analize događaja na toj teritoriji.Oni to smatraju svojom zemljom(što u suštini i jeste) i tako se i ponašaju.
Pa ta majmuncina je zapocela rat.https://www.b92.net/o/info/vesti/index?nav_id=2123958
Украјински председник Володимир Зеленски и народ Украјине су званично номиновани за Нобелову награду за мир за 2026. годину, а номинован је од стране др Дага Ојстајна Ендсјеа, професора на Универзитету у Ослу.
Номинација је у знак признања за њихову одбрану демократије од руске агресије и њихову улогу у очувању европског мира. Номинација је јавно објављена у јануару 2026. године.
Заслужено?
Pa ako imamo u vidu da su to ruske zemlje davane od carskih dana sve do 1954.godine...onda nisi u pravu.Greška je smatrati nešto što te se ne tiče.
Smaranje sa Jasenovcem ne može da prestane izgleda.Да је Тито својевремено са својим партизанима напао Јасеновац онда би он био агресор. Јел да?
Što ti smeta? Paralela?Smaranje sa Jasenovcem ne može da prestane izgleda.
Dara to ne odobrava.
Smeta mi kad se nešto previše upotrebljava, postane izlizano i dosadno.Što ti smeta? Paralela?
zasto? aj u neku paru da ce i zelenski da mu je da, pa ce tramp da ima dveТрамп на апаратима
Да ниси можда податрешен?Ne spamuj temu.
Поздравио те Деда Мраз. Зеленског је на власт "демократски" прогурао Коломојски, а подржала дубока држава Америке.Rusija je isto okupirana teritorija FSB ubica, fasista i lopurdi. Ljudi koji krse Ustav Ruske Federacije svakodnevno.
Kolika je hrabrost tim antiustavnim bitangama reci 'Ne bre!'.
I zato Zelenski zasluzuje sve.
Ameri to posebno znaju i njihovo sirenje demonkratije.Никада у европској историји није био дужи период мира него после Хитлера![]()
Holokaust?Smeta mi kad se nešto previše upotrebljava, postane izlizano i dosadno.
Nevezano da li je to Jasenovac, Hitler, nacisti, i sl. gluposti.
Srbija pljačka samo po srbiji...Србија је ЕВРОПСКА ЗЕМЉА која није пљачкала по свету.
Украјина је ЕВРОПСКА ЗЕМЉА која није пљачкала по свету.
Kako je Putin dosao na vlast, i zasto ne silazi sa totalitarne vlasti 25+ godina?Поздравио те Деда Мраз. Зеленског је на власт "демократски" прогурао Коломојски, а подржала дубока држава Америке.
Sve što je prošlo odavno, gde su vinovnici odavno pod zemljom, a neko pokušava da to iskoristi za dnevnopolitičke svrhe.Holokaust?
Dakle i Holokaust smara.Sve što je prošlo odavno, gde su vinovnici odavno pod zemljom, a neko pokušava da to iskoristi za dnevnopolitičke svrhe.
Ljudska civilizacija nije nastala zbog kukanja nad narativima iz istorije, vec zbog nauke, prosvetiteljstva i kapitalizma.Dakle i Holokaust smara.
Principijelan stav, mada nisam siguran koliko je ispravan, jer tom logikom ljudska istorija ne bi dobacala preko 100 godina.