DJ 5ak
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Ovu reprezentaciju smo morali da gledamo sa neke visine jer smo ipak bolji
Da da uvek smo mi bolji dok ne počne utakmica ali kad krene utakmica realnost nas uglavnom demantuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovu reprezentaciju smo morali da gledamo sa neke visine jer smo ipak bolji
Ako budemo tako gledali sve sa strahom, postaće nam i San Marino jakDa da uvek smo mi bolji dok ne počne utakmica ali kad krene utakmica realnost nas uglavnom demantuje.
Vidi se napredak u igri sa Ćaci Paunom. Kad sam pisao da je lik prevara teška od trenera pljuvali ste me.. Piksi iako pojma nema je za njega dr fudbala.
Po cemu je ova reprezentacija(cega god) bolja od reprezentacije Capo Verdea? Jesu li se plasirali na SP kao oni? Nisu. Jesu li ih pobedili? Nisu.Lagano su pobedjeni.Ovu reprezentaciju smo morali da gledamo sa neke visine jer smo ipak bolji
tako mi Allaha, ova lopurda klanja dzenazu srpskom fudbalu...Piksi vrati se!
![]()
Ne igraj na bruku nego na goliveFudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage sa selekcijom Zelenortskih Ostrva u prijateljskom meču koji se igra u Lisabonu.
I za prijateljske se racunaju bodovi ili oduzimaju na rang listi....ko zna na kojem mestu su ovi.zbog cega? prijateljska, jedino ako si degenerik kockar pa da igras jer tu redovno igraju mnogo slabe postave
Upravo to ..a niko neće to da prizna ....Jos jedan dokaz koliko je domaca liga jadno i bedno takmicenje.