Зелени напали Штадлера због посете Београду; "Већ данима објављују негативно о српском народу"

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
14.508
Зелени напали Штадлера због посете Београду; "Већ данима објављују негативно о српском народу"
Одбор Зелених бечке општине Шимеринг напао је, преко друштвених мрежа, председника те општине Паула Штадлера због његове недавне посете Београду.

Зелени су за контакте које је Штадлер остварио са представницима главног града Србије рекли да се налазе "на трагу Хандкеа".

Штадлер, који се у Београду срео са председником београдске општине Вождовац Александром Савићем, са којим планира потписивање споразума о сарадњи, те и са градоначелником Београда Зораном Радојичићем, упитао је да ли су Зелени љубоморни на њега и његову Слободарску партију (ФПО).


"Шта се дешава са Зеленима Шимеринга? На њиховом фејсбук профилу већ данима испољавају негативан став према српском народу", критиковао је Штадлер у саопштењу.

Он је указао да је посланик у бечкој скупштини Немања Дамњановић организовао посету са циљем стварања партнерства Шимеринга са Вождовцем.

Штадлер наводи да је ту иницијативу радо прихватио, јер Срби нису само најбројнихји међу популацијом Шимеринга, већ важе за одлично интегрисане становнике и дају важан допринос, за разлику од других миграната.

Указао је да се током посете Београду испоставило да би сарадња две општине донела економске предности и створила нова радна места.

"Зеленима очигледно смета пријатељски однос. Чак су користили и име нобеловца Петера Хандкеа, познатог по позитивном ставу према Србима, да би укаљали пријатељске односе", критиковао је Штадлер.

Зелени, на савезном нивоу, преговарају са Народном партијом (ОВП) Себастијана ***** о успостављању нове аустријске владе.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=24&nav_category=78&nav_id=1621886

Зелене демократе имате ваше пријатеље муслимане.
 
Вероватно никада ни један амерички председник неће напасти глобалисте и величати патриоте, као што је Доналд, али ипак то је само нова маска НСП, као што су пре њега имали оног обојеног, који је послао поруку обојенима ''ево имате коначно обојеног председника, али ништа се неће променити, али ипак будите поносни, због моје боје коже, али и даље ћете остати то што јесте''.
 

Back
Top