Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naše Srpsko narodno blago .Prevod.
Tad pre sto i više godina ,Džo , nije bilo protivgradnih raketa .Sve si morao da radiš u stanju šamanstva , kako to kažu nekim današnjim terminima .Onaj sto ispaljuje rakete
Sta su nekad radili?Tad pre sto i više godina ,Džo , nije bilo protivgradnih raketa .Sve si morao da radiš u stanju šamanstva , kako to kažu nekim današnjim terminima .
Stvarno sam otvorio temu zbog upoznavanja sa starim srpskim običajima i takorećiSta su nekad radili?
Postoji neki problem , ne mogu da nalepim link sa wikipedije sa ovim terminom.Ako ko moze neka postavi
tema je lepa, ali nikada ti necu oprosti sto si me prijavljivalaSlazem se, lepa tema.
Nisam te nikad prijavila. Ne moras da verujes, ali nisam ja.tema je lepa, ali nikada ti necu oprosti sto si me prijavljivala
lazes, jesi Al nema veze. Volimo seNisam te nikad prijavila. Ne moras da verujes, ali nisam ja.
NIti sam te ikad prijavila, niti ikakve veze imam s tobom.. ne razumem sta pises, zaista.lazes, jesi Al nema veze. Volimo se
Znam jednog coveka koji to radi, rakete protivgradne..