Zdravstveni radnik krao pare od participacije

То је само на политици тако. Има пдф-ова где се људи супер зезају. Али, једино на политици можеш да видиш плејаде смешних ликова небитно на политичку опредељеност. Дувај,пуши, јеби овцу, кради, транџо, љаксеру.....политика. Част изузецима има и њих, додуше мање.

Iskreno postujem maltene samo na politici, nešto malo na Beograd. Slažem se potpuno za trenutnu situaciju na politici, prosto se pitam odakle samo izviru. Možda tripujem ali letos nije tako bilo, sećam se vrlo zanimljivih tema.

Iskreno postujem maltene samo na politici, nešto malo na Beograd. Slažem se potpuno za trenutnu situaciju na politici, prosto se pitam odakle samo izviru. Možda tripujem ali letos nije tako bilo, sećam se vrlo zanimljivih tema.

Фудбал је исто ок.
На пример, ја волим да читам краутера а политички ми је далек светлосну годину. Човек има знања и чак ми не смета што је субјективан. И победоносцева, наравно. Треба и за хумор имати смисла.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/224956/Zdravstveni-radnik-krao-novac-od-participacije

Hoćete kod lekara? Može, ali čim izbrojite dovoljno para da se namiri i Srbin lopov.:hahaha:
Šta je sledeće, da se krade od sopstvene dece u Srbiji?:hahaha:
Ako ovo nije dokaz da su Srbi lopovi, ne znam šta je.

Referentna tema, podržana od moderatora: http://forum.krstarica.com/showthread.php/431590-Tadic-i-njegov-rezim-uveli-HARAC-I-NA-NOVU-GODINU!

:mrgreen:
Pazi,pazi,još se zove Ivan???Baš zanimljiva slučajnost.z:lol:

Фудбал је исто ок.
На пример, ја волим да читам краутера а политички ми је далек светлосну годину. Човек има знања и чак ми не смета што је субјективан. И победоносцева, наравно. Треба и за хумор имати смисла.

Ne pratim sport uopšte, jedino akoje pijenje piva sa radovcima sport. :lol:
Krauter je sjajan, u svojim postovima je uputio na vrlo kredibilnu literaturu za koju nisam ni čuo. Da, pobedonoscev kada ovali....:lol:

Najgora kombinacija je isfutrirani taksista koji žešće smara, podržan od ostalih isfrusriranih ovde. Forum je postao žešće dno.

A ne smara te to što na svakom koraku ima lopova? To te ne smara jelte?
Jomini samo tera kontru ovima što su im za sve krivi drugi, od Vatikana preko
jebenog "Diznilenda" pa nadalje...
A kada neko napravi neko sranje u Srbiji, on je sigurno pripadnik neke nacionalne
manjine jer smo mi Srbi jebeno bezgrešni...:kafa:
To je jedna krajnost, ovo je druga...:kafa:

A kada neko napravi neko sranje u Srbiji, on je sigurno pripadnik neke nacionalne

Нејачи, Јом отворио конКУРс за Санчо Пансу ...

Трк да се пријавиш,
не губи овде време са нама ....

Jomini se spustio na isti nivo sa mnogo lošijim motivima, po meni, ako ti se to sviđa izvoli priključi se, za mene ste tada isti.

Jomini je u pravu, u potpunosti je prepoznao gde leže prave opasnosti po naše društvo...
:ok:

Он препознао,
сви заједно осудимо,
а ти се побринеш за боравак ...

Бре, сад ми паде на памет,
Ти им дођеш тамо као собарица ....
Мис'им тим корисницима колективног смештаја о државном трошку ....

Понижавајуће је то мало, јелда ...
Они пар годиница и изађу,
а ти ћеш вала да гуслаш до пеМзије ...

:(:(:(

Kadačitaš šta neko piše ima kvalitetnih sagovornikai onih koji nemaju tu mogućnost ti Dačo po svojim postovima, što se mene tiče, ama ničim se ne izdvajaš od tzv patriota od kojih pokušavaš da budeš toliko iznad.

Ma što si mi ti nešto pametan večeras, pa svima deliš lekciije.z:D

Gde je Dača, na primer, napisao ovako nešto:

Ебе ми се за цигане,комуњаре и јевреје ионако не треба да зиве у ПРАВОСЛАВНОЈ СРБИЈИ.

:think:

Он препознао,
сви заједно осудимо,
а ти се побринеш за боравак ...

Бре, сад ми паде на памет,
Ти им дођеш тамо као собарица ....
Мис'им тим корисницима колективног смештаја о државном трошку ....

Понижавајуће је то мало, јелда ...
Они пар годиница и изађу,
а ти ћеш вала да гуслаш до пеМзије ...

:(:(:(

Najsmešinije od svega je što vi sami sebe lažete, a onda poverujete u svoju laž kao u jedinu moguću istinu. A sve bi mnogo bolje bilo, kad bi samo malo uključili mozak... Pogotovo ti, koji si dovoljno mator da bi koristio sopstveni mozak.

Ostare, pamet ne dobi... :lol:

Back