Zdravo potomstvo ili moralna načela

Angelico_Payne:
Па зашто не може здраво потомство поштујући морална начела, зашто ви мислите да се то толико искључује??
_____Daleko od toga da se isključuje. ( i da je nemoguće spojiti ugodno s korisnim)
_____Ovde je samo reč o situacijama gde je to realno stvarno nemoguće. Niko ne kaže da su to prijatne situacije; ne bih nikom poželeo da mora da napravi ovakav izbor.

Prozivaste patke, i nekako to stiže do mene....

Kaže Anakin :Odakle ti to da alfa mužjaci prave decu , ali ih ne neguju....
To je ono što je danas ALFA mužjak. Onaj koji je spreman da usavrši svoje tehnike zavodjenja, čitanja, poistovećenost sa Animom .....
U većini slučajeva ovo vreme uloženo na razvoj ovih veština isključuje razvoj ili se svadja sa razvojem onih osobina koje bi dovele do potpune posvećenosti....

Šta činiti : Ne bih ovde, nije mesto
Šta će se spontano dešavati:
Ljudi će biti "isplaćeni" onim što ih zadovoljava, a to je .:
-Sasvim sam zadovoljan, ispunjen jer, volim
-pouzdanost u ogromnom broju slučajeva isključena, pare za pare, ljubav za dušu
-šta god radili deca rastu
-ne dodajte sebi značaj, jer dete je ženino, tako je biološki ....
-sve ostalo je "pravda" i njene deformacije na psihu, a ništa od toga nije dobro

Možda je utešno , da ostale devojke izaberu novac, moć , a vaša izabere vas....
Utešno u smislu da se ona uteši , i možda u smislu da sujeta bude zadovoljena time što ste izbor....

O uticaju na razvoj društva ?
Mislim da se mnoga pitanja o održanju medjuljudskih odnosa i dali je biti dobar pozitivno ili ne, moraju razraditi pre nego što iz ugla biogenetičara posmatrate ovu "nepravdu".

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=1920076&highlight=već+SUDIJA#post1920076

Back