pa ova patka, mnogo se gura tu gde je vatra 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ajde, bicu dobra...ali... ona jos uvek moze da me sredi izjavom da nije patka, nego guska... jer ja ne znam... nisam sigurnadivlja u srcu:Ko dira gigu, imace posla sa mnom. :-D
етотако:ajde, bicu dobra...ali... ona jos uvek moze da me sredi izjavom da nije patka, nego guska... jer ja ne znam... nisam sigurna![]()
_____Daleko od toga da se isključuje. ( i da je nemoguće spojiti ugodno s korisnim)Angelico_Payne:Па зашто не може здраво потомство поштујући морална начела, зашто ви мислите да се то толико искључује??
chika_doktor:Ko dirne pikax umrijece u najstrasnijim mukama...![]()
Ima da ga opalim sa nos.
@pikax..Moja snajka je iz Nisa...havarija...![]()
Zaratrustra:_____Ovde je samo reč o situacijama gde je to realno stvarno nemoguće. Niko ne kaže da su to prijatne situacije; ne bih nikom poželeo da mora da napravi ovakav izbor.
_____Taman posla da te razočaram. Mako dok nauče da me je teško banovati i sve će biti u redu.pikax:Zaratrustra, takve situacije su izuzetno retke. Otkud razmisljanja bas u tom pravcu ?
( sumnjam da cu dobiti odgovor, ali resih da ipak pitam )
_____A i tebe ne mogu da razočaram. Zar sad kad si se do ušiju zaljubila u mene?Gazdarica:S obzirom da je doticni banovan, tesko da ces dobiti odgovor...![]()