- Poruka
- 26.122
Pa dobro, jesam li ja ovde oborila tvoju teoriju ili sam se izlupetala ?
Vidi na sta licim, propadoh cekajuci odgovor..

Vidi na sta licim, propadoh cekajuci odgovor..

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
_____Izvini zbog nepristojnosti. Bio sam uveren da ljudi jedva čekaju da im ne odgovorim.pikax:Pa dobro, jesam li ja ovde oborila tvoju teoriju ili sam se izlupetala ?
Vidi na sta licim, propadoh cekajuci odgovor..![]()
![]()
_____Pa ja ovde i pričam o populaciji normalnih ljudi.anakin:ili pinkulja ili prostitutka...
a sta je populacijom normalnih ljudi? postoje li oni u toj tvojoj podeli?
Zaratrustra:Ali ako već nismo u situaciji da pored sebe imamo osobu za koju smo emotivno vezani, šta je onda bolje? Biti pinkulja i rađati decu zbog novca, za ovo imaš primer ovde na temi, ili se baviti prostitucijom da bi se dete izdržavalo.
Nema problema, sve je u redu.Zaratrustra:_____Izvini za frizuru.
_____Pa dobro i to je razumljuva solucija.pikax:Nista od navedenog. Najbolje je ne radjati dete.
_____A ovo sam tek sad vido. Ne mogu da verujem od 23:55 do 00:06 ima samo 11 minuta.anakin:odgovori kad te pitam....gde su normalni ljudi u toj podeli? ti pricas o margini drustva..
Zaratrustra:_____Pa ja ovde i pričam o populaciji normalnih ljudi.
_____Ah da, zaboravio sam ... normalni ljudi su oni što pljuju po prostitutkama. Mislim ... oni su najnormalniji.
_____Hajde da ponovim, nije mi teško. Pod uslovom da ne možeš da živiš sa voljenom osobom, nije bitan razlog, smisli sama neki, a želiš da imaš dete, šta onda?
_____Da dobro prostudiraš Ničea, pre nego sledeći put upotrebiš termin normalni ljudi. Ne kažem to bez razloga. Definicijom normalnosti su se inače bavili mnogi, ali mi se nekako Niče čini najbliži odgovoru.
_____Potežem Ničea jer naučna definicija normalnosti u psihologiji i filozofijij ne postoji. A ti, pošto si pametna, osećam da ćeš da je ispljuneš iz malog prsta.anakin:kad, pre zaceca, posle? pre rodjenja deteta ili posle? imas li ti blagu predstavu o cemu uopste pricas?
ko pravi dete u slucaju da postoji "voljena osoba" a da je sa njom zivot nemoguc? sta cemo sa zenama koje ostanu udovice odmah po rodjenju deteta?
ti blage veze nemas kako funkcionise jedan normalan zivot...potezes Nicea jer ne znas sta znaci normalno...
za tebe je normalno da se zena koja ostane bez muza momentalno da u prostituciju ili uvali nekom bogatom...
za tebe je normalna zena debil koji ne moze nista u zivotu sem da rodi dete, a i kad ga rodi ne zna sta ce sa njim...
ti si zapravo potpuno nenormalan lik ako ti prosecan zivot zene zamisljas tako...
Zaratrustra:____ naučna definicija normalnosti u psihologiji i filozofijij ne postoji.
brate, sestropikax:Postoji u medicini, definisana kroz zdravlje.![]()
етотако:(...)
kad te lupim u taj iskrivljeni kez
ajde pričaj sada
(...) ... you si ograničena zdravo mnogo
na onaj 2 plus 2 koji si učila u školici za male doktore