Zaratrustra:
Na pamet mi ne pada da iskompleksiranim forumašicama pravim decu.
Ne glupiraj se. Ovo nije ni smešno, ovo je detinjasto :rolleyes:
Zaratrustra:
A vi kad se budete žalili moderatorima, odnosno administratorima, prikažite ovaj post kao odraz mog nevaspitanja i netolerantnosti.
Samo nevaspitanja.
Moraš prestati da ove prepiske doživljavaš tako lično. Ja sam prestala. I mnogo mi je lakše zbog toga.
teresa:
Moralna nacela u svetu danasnjem vise i nemaju smisla...Pri tome mislim na ono STA CE RECI DRUGI...
Već sam objasnila da to onda nije pitanje morala. Naročito ako se stavi akcenat na ovo pod Caps Lock. Ovo iz teme nije pitanje osude od okoline, već isključivo savesti. Ali, koliko se god ja trudila da baratam nekim „argumentovanim tvrdnjama“, sve mi je uzalud, jer ironija uvek prolazi daleko zapaženije.
Naravno, lepo je to što si rekla, i sama se slažem, ali to nema veze sa pitanjem iz teme.
teresa:
Rekao bi covek da su zene koje to rade ili nakaze moralne i fizicke ili da tako nesto uopste i ne postoji...A realnost je da postoji...
…………………………………………………….
Mislim da je podmetanja dece uvek bilo i da ce uvek biti...Razlozi za to su verovatno razliciti...Od materijalnih pa preko razloga tipa - on je dobar muz ali ovaj drugi je lepsi....
A ja sad treba da lažem i da kažem kako su to fine osobe koje samo misle na dobrobit svoje dece

Ili možda treba da ih podržavam i da se i sama tako postavim, u fazonu: E, ja to radim, ali neću da priznam...

Jednom su me dvoje spopali rečenicom: „Mi slušamo narodnjake, i priznajemo to! Svi ljudi vole da slušaju narodnjake, samo što se foliraju i pretvaraju da ne vole, da bi privukli pažnju na sebe i da bi ispali bolji...“ :shock:
I ja se nađoh u čudu
Na stranu činjenicu kako je sam autor teme (koji te žene, ako sam dobro razumela, na neki način opravdava) takvo ponašanje nazvao „jednim vidom prostituisanja“, a njih prostitutkama... Pa, reci mi Teresa, kakvo mišljenje da imam o finom qrvanju?
I, najzad, podmetanja dece je bilo i biće, ali svi nekako zanemaruju ubedljivo najverovatniji razlog za takav čin: Buduća majka želi dete, otac ne. Zato će naći nekoga ko dete želi i reći će mu da je njegovo, slagaće ga, jer ne želi svaki čovek da brine o detetu koje nema njegove gene.
Svi ostali razlozi su prilično zanemarljivi, u poređenju sa ovim... Ili ipak ovih „promišljenih“ lažova ima više?

Ove prve mogu i da razumem, ove qrve iz teme ne mogu. Jedno je pošteno se qrvati i dobiti pare za to, drugo je dovesti čoveka, ma kakav je, svesno u zabludu, da ima dete koje, zapravo, nije njegovo i još imati obraza, pa mu uzimati pare za to... I to sve (jašta

) jer je taj ženski genije u fizički lepom i relativno pametnom muškarcu, video bolje gene nego u svojoj finansijskoj podršci, da ne kažem - mužu. A toliko je pametna da za lepotu i pamet zahvaljuje genetskoj podlozi