- Poruka
- 190
_____Mislim da si malo pogršno razumela uvodni tekst.sanja&darko:Ako mislis na mene ja samo prepricah onako kako sam razumela ono sto je napisao Zaratustra.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
_____Mislim da si malo pogršno razumela uvodni tekst.sanja&darko:Ako mislis na mene ja samo prepricah onako kako sam razumela ono sto je napisao Zaratustra.
_____Konačno srodna duša.geisha:sve se to desavalo jos u praistoriji, to je deo nase evolucije. mozes procitati neke knjige o tome: "the red queen" matt ridley, i "the mating mind" geoffrey miller.
Zaratrustra:_____Mislim da si malo pogršno razumela uvodni tekst.
Otac je onaj koji brine o detetu i vaspitava ga, a ne onaj čiji spermatozoidi osvoje jajnu ćeliju.Zaratrustra:_____Zanima me šta žene misle o ovoj pojavi. Da li je neka od vas ikad razmišljala ovako? Da iz nekog razoga morate da birate između moralnih načela i zdravog i uspešnog potomstva, šta biste izabrale?
Prejakosanja&darko:Ako mislis na mene ja samo prepricah onako kako sam razumela ono sto je napisao Zaratustra.
Zaratrustra:_____Nisi pogrešno razumela, sve je O.K.
_____Samo ako bi još mogla da se izjasniš oko toga koja ti varijanta izgleda zdravija: ''Modelsice'' koje se udaju za retardirane kretene, i sa njima imaju dece, ili ''kukavice'' koje podmeću svou zdravu decu retardiranima na izdržavanje. (ne vaspitanje)
Ovde si već lupio i ostao živ. Hej, pominješ neke podatke iz nekog “priznatog” časopisa, ili knjige, kao učestalost – a negiraš porast broja samohranih majki?!? Pfff...Zaratrustra:Ako žena i odluči da radi i stiče, opet mora da se odrerkne rađanja dece.
Zaboga… Čovečanstvo se razvija zahvaljujući raznolikosti. Vidim da si opičio po genetici pa… Moje poznavanje te meterije je vrlo skromno, ali ako se nečega sećam iz osnovne škole to je da ja ne nasleđujem isključivo gene svojih roditelja već i gene svih svojih predaka, koji (možda) u mojim roditeljima nisu bili aktivni.Zaratrustra:Vremenom sam došo do zakjučka da su žene koje imaju petju za ovakvu kombinaciju, možda jedina nada za čovečanstvo.
Predrasude o “našim ljudima”, vrlo tipične za „naše ljude“ u inostranstvu.anakin:svugde u svetu moras dupe odrati da bi zaradio za prostojan zivot i to je nesto sto nasi ljudi ne kapiraju...
Pa, dragi moj, ako ima muža, ne mora ni godinu dana da bude vezana. Zavisi koliko je on spreman vremena da posveti svom detetu. Ali, istina je. Ima skotova koji sav teret roditelja svaljuju na majku. I to su, valjda, ti bogataši iz tvoje priče koji (nekako) ne utiču na vaspitanje deteta. Pa da reč ne progovore sa njim morali bi uticati, makar svojim prisustvom u onom jednom trenutku kad joj stavljaju pare u rukeZaratrustra:Da, žena je ''idiot'' koji ako reši da rodi dvoje ili troje dece, mora da zaboravi na karijeru, jer je najmanje dest godina vezana za kuću.
Pa, sad će da ti napiše kako on ne utiče na vaspitanje i kako odrastanje u takvoj sredini nema nikakvog uticaja na siroto dete :?Hammerhead:ali ga odgaja krimos koji je rtdt i klinac ispadne uberzlocinac?
_____Teorija postoji od 1973. godine, a neki šarlatani su napisai i par knijiga o tome. Da čitate malo više, umesto što lečite komplekse na fopumu, verovatno biste i sami znali.pancevka ZH:Nije ga procito cak ni u casopisu,nego ovde na krstarici na vestima,samo sto se on sit izlupeto. . . .ops:
_____Vidi, nije mi problem da obrazložim ono o čemu pričam, ali ako izneseš tvrdnju da je nešto čista glupost, a onda umesto argumenata postaviš nekoliko pitanja, ja stvarno ne znam odakle da krenem.anakin:ciste gluposti...osobina da se muskarac stara o porodici ne iskljucuje dobre gene...
i sta ti znace dobri geni, btw? i sta znaci alfa muskarac? jesu to oni primerci sa kajlama, obrijanim glavama, u skupim kolima? i odakle tebi da takvi imaju dobre gene?
Zaratrustra:_____Vidi, nije mi problem da obrazložim ono o čemu pričam, ali ako izneseš tvrdnju da je nešto čista glupost, a onda umesto argumenata postaviš nekoliko pitanja, ja stvarno ne znam odakle da krenem.
_____Naravno da osobina, i potreba muškarca, da se stara o porodici ne isključuje dobre gene, primerci sa kajlama po meni nisu alfa mužijaci i nigde nisam tvrdio da imaju dobre gene.
_____Pojava je ipak realna i relativno dobro proučena. Zapažena je i kod životinja.